FORCLAZ Κωδικός Αναφ. 8858233 5133809

Θολωτή σκηνή πεζοπορίας - 2 ατόμων - MT500

140,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΧΑΚΙ‎ / ΜΑΥΡΟ‎
  • ΧΑΚΙ‎ / ΜΑΥΡΟ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα ειδών πεζοπορίας μας δημιούργησε αυτήν την προσυναρμολογημένη θολωτή σκηνή 2 ατόμων, η οποία συνδυάζει την άνεση και τον ελεύθερο χώρο χάρη στις 2 πλαϊνές αψίδες.

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία συναρμολόγησης / αποσυναρμολόγησης

Αυτόνομη θολωτή σκηνή Γρήγορο στήσιμο: προσυναρμολογημένο δωμάτιο & εξωτερικό κάλυμμα.Ορθοστάτες

Ευκολία μεταφοράς

Συνολικό βάρος 2,85 kg Σάκος συμπίεσης 9 λίτρων Διαστάσεις 39 x 16 x 15 cm

Χωρητικότητα

60 cm πλάτος ανά άτομο. Ύψος δωματίου 108cm.2 πόρτες, 2 ημιυπαίθριοι, 2 τσέπες.

Αδιάβροχο

Στήλη ύδατος (Schmerber): Εξωτερικό κάλυμμα > 2000 mm. Δάπεδο > 5000 mm.

Επισκευή

Δωμάτιο, εξωτερικό κάλυμμα και τμήματα ορθοστάτη διατίθενται ως ανταλλακτικά

Αντοχή στον αέρα

Για άνεμο 70 km/h (8 μποφόρ): ελεγμένη σε αεροδυναμική σήραγγα.

[EN] Ventilation

Πόρτες και χώρος ύπνου με κουνουπιέρες. Φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης στην πόρτα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ

Συνολικό βάρος: 2,85 kg

Διαχωρίσιμα μέρη για εύκολη μεταφορά

Εξωτερικό κάλυμμα 1.075 g

Δωμάτιο 835 g

Σετ μπανέλες 600 g

Πασσαλάκια (12 τμχ) 180 g

Σχοινιά στερέωσης (4 τμχ) 40 g

Θήκη 80 g + τσάντα για πασσαλάκια 20 g

Σετ επιδιόρθωσης (συνδετικά) 20 g.Για ενισχυμένη προστασία από τον ήλιο και την κακοκαιρία, μπορείτε να προσθέσετε στη σκηνή σας τα δάπεδα MT100 & MT500 2 ατόμων με κωδικό 8581937.Το βάρος, οι όγκοι και τα μεγέθη ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω αποκλίσεων κατά την παραγωγή.

Μέγεθος και κατοικήσιμος χώρος

Μήκος δωματίου 210 cm

Πλάτος 120 cm

Ύψος εσωτερικά 108 cm (υψηλότερο σημείο)

Συνολικό ύψος σκηνής 120 cmΟι δύο πλαϊνοί ημιυπαίθριοι (αποθηκευτικός χώρος μεταξύ του δωματίου και του εξωτερικού καλύμματος), πλάτους 60 cm, χωράνε σακίδια πλάτης 50 έως 70 λίτρων, εξοπλισμό ορειβασίας καθώς και ένα ζευγάρι παπούτσια πεζοπορίας έκαστος.

2 τσέπες στο υπνοδωμάτιο. 1 εσωτερικός γάντζος στην οροφή για να κρεμάτε τη λάμπα και ένα ρυθμιζόμενο οριζόντιο σχοινί για τα ρούχα.

Αρχιτεκτονική, μπανέλες και πασσαλάκια

7001 ορθοστάτες αλουμινίου. Ø 8,5 mm θόλος επάνω μπανέλα σκηνής Ø 9,5 mm.

Ανθεκτικό ελαφρύ αλουμίνιο.

Πασσαλάκια σκηνής:

Μήκος 17 cm, Ø 6,1 mm.

Μη ανοδιωμένο αλουμίνιο 7075 για μέγιστη αντοχή, ελαφρότητα και μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.Παραδοσιακό θολωτό σχήμα για να μην χρειάζονται σχοινιά για το στήσιμο της κατασκευής και για ανθεκτικότητα. Ο ορθοστάτης κορυφής χαρίζει όγκο και, συνεπώς, χωρητικότητα.

Στήσιμο/μάζεμα

Εξαιρετικά γρήγορο στήσιμο/μάζεμα. Το εξωτερικό κάλυμμα και ο χώρος ύπνου είναι προσυναρμολογημένα. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε τη μπανέλα στις υποδοχές του εξωτερικού καλύμματος (χρωματικός κωδικός). Επίσης μαζεύεται γρήγορα.

Για να αποθηκεύσετε τη σκηνή στον σάκο της, διπλώστε την στο πλάτος του σάκου, διπλώστε τις μπανέλες σε δεμάτι, τοποθετήστε τα στον χώρο ύπνου ή στο εξωτερικό κάλυμμα, και τυλίξτε τα όλα σε ένα μικρό δεμάτι που να χωράει στον σάκο.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι σκηνές Forclaz ελέγχονται στο εργαστήριο: στημένη σκηνή, 200 λίτρα/m²/ώρα (3 ώρες, όσο μια τροπική καταιγίδα). Επίσης υποβάλλονται σε δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες από μια ενδεικτική ομάδα χρηστών.

Εξωτερικό κάλυμμα πολυεστέρα 75 denier, με επικάλυψη πολυουρεθάνης (εσωτερικό) και επεξεργασία υδατοαπωθητικότητας (εξωτερικό), δάπεδο P75D στον χώρο ύπνου.

Ραφές κολλημένες με θερμοκολλητικές ταινίες.

Χώρος ύπνου πολλαπλών υλικών (P66D) που είναι διαπνέων, αντιανεμικός και μειώνει τη συμπύκνωση.

Αντοχή στον άνεμο

Υποβάλλουμε όλες τις σκηνές μας σε δοκιμές εντός αεροδυναμικής σήραγγας, επάνω σε περιστρεφόμενη βάση, για να εκθέσουμε κάθε πλευρά τους στον άνεμο.

Για να ελεγχθεί η αντοχή της στον άνεμο, η σκηνή πρέπει να είναι σωστά στημένη και τεντωμένη, όχι όμως υπερβολικά, με όλα τα σχοινιά στερέωσης κατάλληλα τοποθετημένα γύρω της. Προβλέπεται να παραμένει κατοικήσιμη σε ταχύτητες ανέμου που φτάνουν τα 70km/h κοντά στο έδαφος.Οι σκηνές μας είναι πιστοποιημένες από το ανεξάρτητο εργαστήριο CSTB της Ναντ.

Αερισμός και πρόληψη συμπύκνωσης

Δωμάτιο με κουνουπιέρα για αερισμό και υδατοαπωθητικό ύφασμα για προστασία από τη συμπύκνωση & τα ρεύματα αέρα. Μεγάλος αεραγωγός στο μπροστινό μέρος της σκηνής και πρόσθετος αεραγωγός στο τελείωμα των ποδιών.

Για να μειώσετε τη συμπύκνωση στο εσωτερικό της σκηνής, πρέπει να την στήσετε σωστά και το ύφασμα να είναι τεντωμένο, όχι όμως υπερβολικά. Οι αεραγωγοί και η καλή κυκλοφορία του αέρα συμβάλλουν στη μείωση της υγρασίας εντός της σκηνής.

Εποχές

Σκηνή 3 εποχών: η σκηνή σάς προστατεύει από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες την άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο. Αντέχει ελαφριά χιονόπτωση αλλά δεν είναι σχεδιασμένη να αντέχει βαριά φορτία που επιβαρύνουν τη δομή.

Σε περίπτωση χιονόπτωσης, μην ξεχνάτε να ταρακουνάτε τακτικά τη σκηνή για να απομακρύνετε τυχόν χιόνι που έχει μαζευτεί και να αποφεύγετε την υπερβολική συσσώρευση βάρους στην κατασκευή της σκηνής.

Επιδιορθώσεις και εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση

Ως σχεδιαστές, φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να επισκευάζονται. Ανταλλακτικά (ορθοστάτες, δωμάτιο, κ.λπ.) διατίθενται στα καταστήματα ή στα εργαστήρια Decathlon της περιοχής σας, στον ιστότοπό μας ή στη διεύθυνση support.decathlon.co.uk.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα Decathlon για να ελέγξουν τη σκηνή σας.Σετ επιδιόρθωσης (συνδετικά, μπαλώματα): 20 g

Ανθεκτικότητα

Η σκηνή σας έχει σχεδιαστεί για νομαδικό μπιβουάκ, επομένως δεν είναι σχεδιασμένη για στατική χρήση στον ήλιο.

Σας συνιστούμε να μην την αφήνετε στον ήλιο, καθώς τα εξαιρετικά ελαφριά υφάσματα μπορεί να είναι ευαίσθητα στην υπεριώδη ακτινοβολία, που τα καταστρέφει.

σύνθεση

σύνθεση

Εσωτερικός χώρος: 20.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη, 80.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα: 20.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη, 80.0% Πολυεστέρας; Στύλος: 100.0% Αλουμίνιο

Tips for storage and maintenance

Μην πλένετε. Μην πλένετε.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Μετά τη χρήση ή τον καθαρισμό της, στεγνώστε τη σκηνή καλά πριν την αποθηκεύσετε, για να αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές και τον σχηματισμό μούχλας.

Restrictions on use

Προειδοποίηση, υλικό ευαίσθητο στην υπεριώδη ακτινοβολία.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Ο έλεγχος αδιαβροχοποίησης των σκηνών Forclaz πραγματοποιείται με καλά στημένη σκηνή, στην οποία εκτοξεύονται 200 λίτρα νερού /m²/ώρα (τροπική καταιγίδα) επί 4 ώρες, με εξαίρεση νερό που περνάει από ραφές, πτερύγια, ανοίγματα, φερμουάρ, κ.λπ. Η δοκιμή στήλης ύδατος (=mm Schmerber) μετράει την αδιαβροχότητα του υφάσματος. Υποβάλλουμε όλες τις σκηνές σε δοκιμές αεροσήραγγας σε περιστρεφόμενη βάση και στις 4 πλευρές τους. Επίσης, ελέγχουμε τα επιμέρους χαρακτηριστικά (τριβή, σκίσιμο, κ.λπ.).

Συμφωνώ από

Η σκηνή αυτή έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί υπό πραγματικές συνθήκες. Χρησιμοποιήθηκε επί 5 εβδομάδες από αρκετά άτομα, σε εξορμήσεις πεζοπορίας στα Κανάρια Νησιά επί 2 εβδομάδες, και στη συνέχεια, για 3 εβδομάδες στη διαδρομή GR10 στα Πυρηναία.

Εγγύηση ανταλλακτικών

5 έτη. Οι σκηνές μας επιδιορθώνονται. Για ανταλλακτικά & πληροφορίες απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα ή στον ιστότοπό μας

Βίντεο