ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η κύρια αποστολή του Decathlon είναι να κάνει τον αθλητισμό προσβάσιμο σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε, να σας εμπνεύσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στις αθλητικές σας εμπειρίες. Πιστεύουμε ότι το να είσαι δραστήριος και να ανακαλύπτεις νέα αθλήματα κάθε μέρα είναι σημαντικό μέρος ενός υγιούς τρόπου ζωής. Ας κάνουμε μερικά αθλήματα μαζί, καθώς μαζί είναι πάντα πιο διασκεδαστικό! Ο συνεχώς εξελισσόμενος σχεδιασμός υψηλής απόδοσης, η καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή και οι συμβουλές ειδικών στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση άνθρωποι κάθε ηλικίας, προέλευσης και επιπέδου δεξιοτήτων στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο, από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε. Και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.


Γεννηθήκαμε στη Γαλλία το 1976 και δραστηριοποιούμαστε σε 72 χώρες, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή προϊόντων που αλλάζουν το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους.

Εξοπλισμός πεζοπορίας, κάμπινγκ και ποδηλασίας υψηλών επιδόσεων χωρίς υπερβολικές τιμές - καθιστώντας την ύπαιθρο πιο προσιτή σε άτομα όλων των επιπέδων και ικανοτήτων. Ήταν η καρδιά της κληρονομιάς μας μισού αιώνα και παραμένει στον πυρήνα της αποστολής μας σήμερα. Το Decathlon είναι αφιερωμένο στο να σας βοηθά, να σας εμπνέει και να σας καθοδηγεί στις αθλητικές σας εμπειρίες. Πιστεύουμε ότι το να ανακαλύπτεις νέα αθλήματα και να είσαι δραστήριος – λοιπόν, είναι σημαντικό μέρος της ζωής – και η καλή ζωή δεν πρέπει να είναι μόνο για λίγους προνομιούχους. Η δύναμη των ανθρώπων και η θετικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Η ομάδα μας είναι άνθρωποι που είναι γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για αυτό που κάνουν. Ενθαρρύνουμε την καινοτομία και τη βελτίωση, και το πιο σημαντικό, να κάνουμε αλλαγές προς το καλύτερο. Παίρνουμε την ευθύνη μας απέναντι στον αθλητισμό και τον κόσμο στα σοβαρά και προσπαθούμε να προβλέψουμε και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία και το περιβάλλον μας. Το Decathlon δεν είναι απλώς ένας μεταπωλητής. Είμαστε μοναδικοί γιατί έχουμε τις δικές μας εσωτερικές μάρκες. Είμαστε ειδικοί στους τομείς μας και βασιζόμαστε στη γνώση και την εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τα δικά μας προϊόντα στα δικά μας στούντιο και εργαστήρια. Επί του παρόντος, έχουμε πάνω από 20 μάρκες Decathlon, η καθεμία αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή πρακτική. Και, η οικογενειακή μας ιδιοκτησία σημαίνει ότι είμαστε εδώ μακροπρόθεσμα. Επανεπενδύουμε τα κέρδη μας στην έρευνα και την ανάπτυξη, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους συμμετοχής στον αθλητισμό.

Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA μας

Σχεδιάζουμε, δοκιμάζουμε και τελειοποιούμε όλα τα προϊόντα μας στα κέντρα σχεδιασμού και στις εγκαταστάσεις εργαστηρίων μας στην Ευρώπη. Οι λάτρεις του αθλητισμού από όλο τον κόσμο ενημερώνουν την ομάδα των μηχανικών μας και σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας με τη βοήθεια επαγγελματιών αθλητών και ηγετών του κλάδου.

Προϊόντα υψηλής απόδοσης σε χαμηλή τιμή

Το Decathlon είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών στον κόσμο, με περισσότερα από 1.700 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Με το κάθετο επιχειρηματικό μας μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων έρευνας και ανάπτυξης, της παραγωγής και της αλυσίδας εφοδιασμού εσωτερικά - μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής απόδοσης σε προσιτή τιμή. Στο Decathlon, στόχος μας είναι να κάνουμε τον αθλητισμό προσβάσιμο για πολλούς και ζούμε με αυτή τη φράση. Στα καταστήματα μας, διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα για δοκιμή, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση για κάτι πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε σε τιμή που μπορούν να αντέξουν οι περισσότεροι. Όταν μπείτε στο Decathlon – θέλουμε να ανακαλύψετε τα είδη μας, να τα δοκιμάσετε και να παίξετε. Οι ειδικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν, είτε απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το μέγεθος και την εφαρμογή, είτε δίνοντας συμβουλές για τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας ή για τις καλύτερες λαβές ρακέτας του τένις ή απλά δίνοντάς σας τη σιγουριά ότι βρήκατε το κατάλληλο είδος για να ανακαλύψετε και να εξελίξετε το άθλημά σας. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη σε διάφορα μέρη, επομένως συνεχίζουμε να ανοίγουμε καταστήματα και να δημιουργούμε κοινότητες γύρω από τον αθλητισμό. Είμαστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να βοηθήσουμε τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό – η αποστολή μας είναι να τα βοηθήσουμε να ανακαλύψουν τη χαρά της ζωής και το γέλιο μέσω του αθλητισμού.

Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη

Η προστασία του πλανήτη μας για τις μελλοντικές γενιές δεν είναι απλώς κάτι που φιλοδοξούμε - εργαζόμαστε ενεργά για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Πως; Με την εξάλειψη της περίσσειας συσκευασίας και την προσπάθεια μείωσης των συνολικών εκπομπών CO2 του Decathlon κατά τουλάχιστον 20% έως το 2026.


Ready to Play?