Product conception
ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η DECATHLON ΣΕ 7 ΣΗΜΕΙΑ

1/ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ!

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ
Όλα αρχίζουν με το να ακούμε τους αθλητές, να τους παρατηρούμε και να τους ρωτάμε σχετικά με τις ανάγκες τους. Γι'αυτό είμαστε περήφανοι, διότι εμείς οι ίδιοι είμαστε αθλητές! Σήμερα, οι ομάδες των σχεδιαστών μας εξειδικεύονται στο κάθε άθλημα ξεχωριστά, καθώς ένας δρομέας δεν έχει τις ίδιες αναγκες με έναν ποδοσφαιριστή. Και για το δικό σας ξεκίνημα, οι product managers, οι μηχανικοί, οι σχεδιαστές, όλοι εμπνέονται από τις ανάγκες των αθλητών.
observation
2/ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ
Από την αρχή του σχεδιασμού των προϊόντων μας, προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας όσο το δυνατό γρηγορότερα, με την μορφή ενός πρωτοτύπου - το "τέρας", όπως είναι γνωστό σε μας. Αυτή η διαδικάσία μας βοηθάει να επικυρώσουμε τη σωστή λειτουργία και χρήση του προϊόντος. Χάρη στις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε όπως 3D εκτύπωση, οι ιδέες μας παίρνουν μορφή ακόμα πιο γρήγορα! Και αυτό είναι το αρχικό στάδιο του σχεδίου, των χρωμάτων, και της συναρμολόγησης για να εξασφαλίσουμε τη βιομηχανική επιτυχία του προϊόντος. (τιμή, τεχνικότητα, ποιότητα). Αυτό το πρωτότυπο μας επιτρέπει να μοιραστούμε με τους βιομηχανικούς μας συνεργάτες ανά τον κόσμο τις τεχνικές προδιαγραφές ενός προϊόντος, πλήρεις και αξιόπιστες.
easybreath innovation

ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Το χόμπι μας είναι να διευκολύνουμε την εξάσκηση του αθλητισμού και αυτό αντανακλάται σε όλες μας τις ενέργειες. Η καινοτομία είναι η εμμονή μας. Μερικές φορές προφανής, μερικές φορές πάλι έξυπνη, αλλά διακριτική. Όπως είπε και ο ιδρυτής της DECATHLON Μισέλ Λεκλέρκ, "Η καινοτομία είναι ζήτημα οράματος: έχεις εσύ μία ιδέα, έχω και εγώ...έχουμε τρεις!

3/ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ!

ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Ή ΑΘΛΗΤΕΣ.
Τα δοκιμαστικά τεστ στα προϊόντα μας, μας επιτρέπουν να επικυρώσουμε την τεχνική τους ποιότητα, την αντοχή, καθώς και την ασφάλεια στη χρήση τους. Για να τα διασφαλίσουμε όλα αυτά, τεστάρουμε τα προϊόντα στα ειδικά εργαστήρια δοκιμών, "βασανίζοντας" τα προϊόντα στις πιο αντίξοες συνθήκες χρήσης! Αυτό είναι απαραίτητο για να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα ποδήλατα BTWIN θα διαρκέσουν μια ζωή, ή τα σακίδια QUECHUA για 10 χρόνια. Αρκετά συχνά προσκαλόύμε αθλτητές να συμμετέχουν σε δοκιμές προϊόντων και στη συνέχεια να γίνουν μέρος στη βελτιστοποίηση ή τον σχεδιασμό τους.
product-testing
Industialization

4/ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΕΧΟΥΜΕ 1000 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 45 ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
Οπουδήποτε και να βρίσκονται οι συνεργάτες μας, οι τοπικές μας ομάδες σε κάθε χώρα επιβλέπουν την παραγωγή, την ποιότητα και εξασφαλίζουν την αξιοπιστία των προϊόντων. Σε συγκεκριμένες διαδικασίες και παραγωγές, διατηρούμε ακόμα και δικά μας εργοστάσια, όπως το Β'ΤWIN Village στην Λιλ της Γαλλίας, όπου συναρμολογούνται όλα τα ποδήλατα της DECATHLON, ή την κατασκευή του εξοπλισμού και των αξεσουάρ αναρρίχισης Simond κοντά στο Μοντ Μπλανκ της Ελβετίας.

5/ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πρωτού φτάσουν στο κατάστημα ή στο σπίτι σας, τα προϊόντα μας περνάνε από έλεγχο επιμελητέιας. Οι συνολικά 66 αποθήκες ανά τον κόσμο, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις χώρες στις οποίες είναι παρούσα η DECATHLON. Οι αποθήκες μας έχουν πολύ σημαντικό και κρίσιμο ρόλο, προμηθεύοντας όλα τα καταστήματα και τους αθλητές μας. Για να αναπεξέλθουν σε αυτή την πρόκληση, οι αποθήκες μας συνεχώς εξελίσσονται, αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται.
Available products
6/ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
Διατηρώντας 1.400 καταστήματα παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 315 βρίσκονται στη γενέτειρα χώρα της DECATHLON στην Γαλλία και πάνω από 50 e-shop σε παγκόσμια εμβέλεια, κάνουμε τα πάντα για να να ικανοποιήσουμε τις δικές σας ανάγκες όπου κι αν βρίσκεστε. Όλα αυτά τα σημεία που μπορείτε να μας βρείτε, έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για να συντηρούν και να διατηρούν άμεση σχέση με τους πελάτες και τους αθλητές μας. Οι κριτικές των προϊόντων μας, οι υπηρεσίες μας και οι εμπειρία μας στα καταστήματα μεταφέρεται αποτελεσματικά σε όλες τις ομάδες μέσα σε ένα κατάστημα: τους product managers, τους sports leaders, τα καταστήματα που αναλαμβάνουν να αποκρίνονται στο 100% των σχολίων από αρνητικές εμπειρίες με κάποιο προϊόν DECATHLON. Όλη αυτή η τροφοδότηση από σχόλια και κριτικές μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας.
Recycling

7/ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟς ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!
Η DECATHLON Occasions επιτρέπει στα προϊόντα να χρησιμοποιηθούν εκ νέου. Μετά από έλεγχο ή/και επισκευή όπου χρειάζεται, τα προϊόντα βρίσκουν μία δεύτερη ζωή σε πολύ χαμηλότερες τιμές τόσο στα καταστήματα, στο internet, όσο και σε ειδικά events.