Δεν έχετε χρόνο να επισκευθείτε ένα από τα καταστήματά μας;

Μην ανησυχείτε! Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα προϊόντα Decathlon διαδικτυακά.

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

6 - 9 Εργάσιμες ημέρες

Για παράδοση σε σπίτι και υποκατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής.
Οι παραγγελίες για αποστολή στο σπίτι διεκπεραιώνονται από την Γενική Ταχυδρομική. taxydromiki - logo
Η αποστολή γίνεται εντός ορίων της Ελληνικής επικράτειας.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 6 - 9 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται Σαββατοκύριακα & αργίες) καθώς οι παραγγελίες αποστέλλονται από τις αποθήκες μας στο εξωτερικό.
Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το συνολικό βάρος της παραγγελίας, όπως αναγράφεται στον παρακάτω πίνακα:
5.5€
10.5€
19.5€

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΟΓΚΟΥ

Ως προϊόντα αυξημένου όγκου ορίζονται όλα όσα ζυγίζουν πάνω από 30 κιλά ή έχουν μήκος άνω των 2 μέτρων. Αυτά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, μόνο για παραλαβή από το κατάστημα (Click & Collect). Σε περίπτωση που έχετε πολλαπλά προϊόντα στο καλάθι σας μαζί με ένα προϊόν αυξημένου όγκου, δεν είναι εφικτή η αποστολή της παραγγελίας σας με παράδοση στο σπίτι.
Παράδειγμα: Εξοπλισμός γυμναστηρίου (διάδρομοι, ποδήλατο γυμναστηρίου, σταθμοί προπόνησης), μεγάλη ποσότητα ενός συγκεκριμένου προϊόντος, π.χ 20 υπνόσακοι, σταθερές σανίδες, SUP & σανίδες σερφ, τραπέζια ping-pong. Επίσης, για λόγους ασφαλείας τα ποδήλατα μας είναι διαθέσιμα μόνο με παραλαβή από το κατάστημα (Click & Collect) κατόπιν ρύθμισης από το τεχνικό τμήμα ποδηλασίας.

Ειδοποιήσεις στην επιλογή 'Αποστολή στο Σπίτι'

1- Όταν έχει πραγματοποιηθεί μία παραγγελία, λαμβάνετε ένα αυτόματο email με την απόδειξη και τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.
2- Όταν η παραγγελία σας φύγει από την αποθήκη για αποστολή, θα λάβετε μία δεύτερη ειδοποίηση.
3- Ο κωδικός εντοπισμού της παραγγελίας σας (tracking code), θα ενεργοποιηθεί 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή μόλις η παραγγελία σας παραληφθεί από την Γενική Ταχυδρομική.
4- Θα λάβετε ένα SMS από την μεταφορική εταιρία πριν την παράδοση της παραγγελίας.
5- Μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες, το δέμα σας θα επιστραφεί σε μας και η παραγγελία θα ακυρωθεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επαναποστολή της, το κόστος επιβαρύνει τον παραλήπτη.
Για τυχόν ερωτήσεις, παραπάνω πληροφορίες ή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στέλνοντας email στο: [email protected].
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε τα προϊόντα της Decathlon, από την άνεση του σπιτιού σας και να τα παραλάβετε κατευθείαν στο σπίτι. Τα περισσότερα από τα προϊόντα της Decathlon είναι διαθέσιμα για αποστολή στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Για οποιαδήποτε απορία ή τεχνικό θέμα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail [email protected].
how to order step 1
how to order step 2
how to order step 3
how to order step 4