BTWIN Αναφ. 8326834 562090

Κράνος ποδηλάτου πόλης 500 - Κίτρινο Νέον

36,00 €
Συμπεριλαμβανομένου του φόρου
Χρώμα: ΚΙΤΡΙΝΟ‎
  • ΚΙΤΡΙΝΟ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎
  • ΑΣΠΡΟ‎
  • 8796856
  • 8798328
Οδηγός μεγέθους Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστήματος

Αναζητάτε προστασία για τις τακτικές σας διαδρομές και τις βόλτες αναψυχής στην πόλη, σε ποδηλατοδρόμους και σε πάρκα;

ΟΦΕΛΗ

Ορατότητα

Ξεχωρίστε από το πλήθος χάρη στα προαιρετικά φώτα.

Ρυθμιζόμενο

Δίσκος προσαρμογής και ρυθμιζόμενοι ιμάντες για εύκολη τοποθέτηση/αφαίρεση.

Προστασία από τις κρούσεις

Πληροί το πρότυπο EN 1078: ορατότητα, απορρόφηση κραδασμών, ιμάντες πηγουνιού...

Αερισμός

Πάρτε αέρα με τις 11 οπές!

Αρχική άνεση

Φροντίστε το κεφάλι σας με την πλενόμενη, διαπνέουσα επένδυση αφρού.

Οδηγίες


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πιστοποιημένο κατά EN 1078

Συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 1078 για κράνη ποδηλάτου.

Ευρωπαϊκό πρότυπο που ορίζει τις απαιτήσεις και μεθόδους δοκιμής για κράνη τα οποία χρησιμοποιούνται για την προστασία του κεφαλιού κατά την ποδηλασία μέσα στην πόλη και για skating, scootering και skateboarding. Οι αντίστοιχες απαιτήσεις δοκιμών και μέθοδοι καλύπτουν τους εξής τομείς: κατασκευή, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου ορατότητας, ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών, χαρακτηριστικά του συστήματος πρόσδεσης και αντοχή στη διάτρηση.

Μεγέθη

Αν αμφιταλαντεύεστε μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε το μεγαλύτερο.Η επιλογή του σωστού μεγέθους και η σωστή εφαρμογή του κράνους είναι ουσιώδεις. Για τα παιδιά, ποτέ μην αγοράζετε ένα κράνος πολύ μεγάλο με το σκεπτικό ότι θα μεγαλώσουν.M: 53 cm – 58 cm

L: 56 cm – 61 cm

Ρύθμιση

Για μέγιστη προστασία, το κράνος θα πρέπει να βρίσκεται σε στενή επαφή με το κεφάλι σας και το σύστημα πρόσδεσης πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένο, χωρίς να σφίγγει υπερβολικά στο μέτωπο. Αν οι ιμάντες ρυθμιστούν σωστά, το κράνος δεν θα πρέπει να γλιστρά προς τα εμπρός, πίσω ή στο πλάι. Για τον σκοπό αυτό, το κράνος διατίθεται σε διάφορα μεγέθη. Συνιστούμε να δοκιμάσετε μερικά μεγέθη για να βρείτε το κατάλληλο για σας.

Συμβατότητα

Το συγκεκριμένο προϊόν διαθέτει υποδοχή για την τοποθέτηση Vioo Clip, φως LED που στερεώνεται παντού και αφαιρείται με μία μόνο κίνηση.

Με κόκκινο ή λευκό φως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη λειτουργία σταθερού (φακός) ή παλλόμενου φωτισμού (φλας), το Vioo Clip σας καθιστά ευδιάκριτα ορατούς από απόσταση έως 110m.

Αξεσουάρ, όπως κάμερα, μη εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή μπορεί να καταστρέψουν τα χαρακτηριστικά του κράνους και να μειώσουν τις επιδόσεις του.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Επένδυση EPS: Διογκωμένο πολυστυρένιο

Εξωτερικό περίβλημα: Πολυκαρβονικό

Διάρκεια ζωής

Συνιστούμε να αντικαθιστάτε το κράνος σας 5 έτη μετά την ημερομηνία κατασκευής (αναγράφεται στην ετικέτα στο εσωτερικό του κράνους).

Επειδή η ζημιά μπορεί να μην είναι ορατή, συνιστούμε να απορρίψετε και να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε κράνος έχει υποστεί πρόσκρουση.

Η χρήση διαλυτών ή άλλων επιθετικών προϊόντων μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του κράνους σας.

Προϋποθέσεις επιστροφής μέσου ατομικής προστασίας

Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν εφαρμόζει σωστά.Εάν πρέπει να το επιστρέψετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συνοδεύεται ακόμα από τις οδηγίες του, τις ετικέτες και, ενδεχομένως, την αρχική του συσκευασία, ώστε να μπορεί να επισκευαστεί. Ας φροντίσουμε μαζί τον πλανήτη μας.

σύνθεση

σύνθεση

Κύρια φόδρα: 100.0% Πολυστυρένιο; Κέλυφος: 100.0% Πολυανθρακικό; Αγκράφες: 100.0% Πολυακρυλικό; Αφρός: 100.0% Πολυουρεθάνη; Ιμάντας: 100.0% Πολυπροπυλένιο

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Μην το αφήνετε εκτεθειμένο σε υψηλές θερμοκρασίες (άνω των 50°C, ιδίως στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου). Να φυλάσσεται σε χώρο χωρίς υγρασία, μακριά από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Restrictions on use

Ακατάλληλο για μοτοσυκλέτα, αθλήματα του αέρα ή ορειβασία.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Εργαστήριο UTAC, διαπιστευμένο από την COFRAC (Γαλλική Επιτροπή Διαπίστευσης)

Βίντεο