Συμβουλή για την παρασκευή
Ανοίξτε το σακουλάκι και ενώστε τις δύο άκρες έτσι ώστε να εφάπτονται. Στη συνέχεια, συμπληρώστε ζεστό νερό έως το επίπεδο 5 (250 ml). Αναμίξτε με το κουτάλι σας, κλείστε το φερμουάρ και περιμένετε 10 λεπτά προτού ανοίξετε ξανά το σακουλάκι.
Αναμίξτε ξανά και δοκιμάστε το γεύμα σας.
Η ποσότητα νερού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ο σεφ είστε εσείς!
Αφυδάτωση ή λυοφιλίωση;
Αυτές οι δύο τεχνικές συντήρησης αφαιρούν το νερό από τα τρόφιμα μέσω ψυχρής ή θερμής αφυδάτωσης.
Η λυοφιλίωση αφαιρεί το νερό που περιέχεται στο τρόφιμο και το μετατρέπει από στερεά (κατεψυγμένο) σε αέρια μορφή.
Με την αφυδάτωση το τρόφιμο ξηραίνεται σε υψηλή θερμοκρασία. Το νερό που περιέχεται στο τρόφιμο εξατμίζεται.
Το κοτόπουλο σε αυτήν τη συνταγή είναι λυοφιλιωμένο, ενώ τα υπόλοιπα υλικά είναι αφυδατωμένα.
Τα πλεονεκτήματα της συνταγής κοτόπουλο κάρι με ρύζι
Το κοτόπουλο προέρχεται από τη Γαλλία και μαγειρεύεται πριν τη λυοφιλίωση.
Γεύμα χωρίς γλουτένη.
Αυτό το γεύμα παρασκευάζεται στη Γαλλία από τον προμηθευτή μας που έχει την έδρα του στην περιοχή Landes.
Χρήσιμη πληροφορία
Το πιάτο επανυδατώνεται σε 10 λεπτά.
Συνταγή και ποσότητα κατάλληλες για προπονήσεις στη φύση. Συσκευασία σε προστατευμένη ατμόσφαιρα.
Μετά το άνοιγμα πρέπει να καταναλώνεται όλο.