OLAIAN Κωδικός Αναφ. 8562352 2883732

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΓΙΑ SURF 900 με κοψίματα από ΝΕΟΠΡΕΝ - ΜΑΥΡΟ

20,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Ως γυναίκες surfer όλων των επιπέδων, σχεδιάσαμε αυτό το κολάν για προχωρημένες surfer που κάνουν surf σε κάθε τύπο κύματος.

ΟΦΕΛΗ

Αντιηλιακή προστασία

Το ύφασμα αυτού του κολάν έχει δοκιμαστεί για αντηλιακή προστασία UPF 50+

Κράτημα στο κύμα

Ζώνη με κορδόνι που αγκαλιάζει το σώμα. Μπορεί να δεθεί με T-shirt.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ SURFER

Κάνετε έντονο surf, είναι το αγαπημένο σας άθλημα. Κατά την άσκηση, κάνετε κουπί μέχρι το line up, κάνετε duck dive κάτω από τα κύματα που σκάνε εάν είστε σε shortboard ή κάνετε γύρισμα turtle roll εάν είστε σε longboard. Προτιμάτε σαφώς τα δυνατά κύματα ύψους άνω του ενός μέτρου. Σχεδιάσαμε μια σειρά προϊόντων που ταιριάζουν στην τακτική ενασχόληση με το surf και στον δικό σας σωματότυπο.

Προστασία από τις ακτίνες UV ακόμα και βρεγμένο.

Το ύφασμα αυτού του προϊόντος OLAIAN προστασίας από τις ακτίνες UV εμποδίζει τουλάχιστον το 98% της ακτινοβολίας UVB και το 95% της UVA (UPF 50+). Έτσι, εγγυάται αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα και έξω από το νερό, για όλα τα θαλάσσια σπορ. Η πυκνότητα των ινών του υφάσματος φιλτράρει τις ακτίνες UV για προστασία μακράς διάρκειας ακόμα και μετά το πλύσιμο.Προσοχή: η ελαστάνη που περιέχεται στο fleece μπορεί να φθαρεί σε χλωριωμένο νερό.

Τι σημαίνει UPF 50+;

Το UPF είναι δείκτης προστασίας από τον ήλιο (Ultra Violet Protection Factor) και αποτελεί διεθνές πρότυπο. Καθορίζει το επίπεδο προστασίας ενός υφάσματος και πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό ακτίνων UV που αφήνει να περνούν. Για να πληροί τα καθορισμένα πρότυπα, πρέπει να εμποδίζει τουλάχιστον το 95% των ακτίνων UV. Το UPF 50+ σημαίνει ότι το ύφασμα εμποδίζει τουλάχιστον το 95% των ακτίνων UVA και το 98% των ακτίνων UVB.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΔΙΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ SURF

Αυτό το κολάν βοηθάει στη μείωση της τριβής με τη σανίδα και το κερί, ιδίως γύρω από τα γόνατα, όταν ξαπλώνετε στη σανίδα, και στο εσωτερικό των μηρών, όταν κάθεστε στη σανίδα.

Υποστήριξη και σταθερότητα στα κύματα

Η ζώνη που δίνει σχήμα στο σώμα και το κορδόνι κρατούν το κολάν σταθερό ακόμα κι όταν πέφτετε από τη σανίδα στα κύματα. Για μέγιστη προστασία, συνιστούμε τη χρήση γυναικείας μπλούζας 500 ή 900 με προστασία από τις ακτίνες UV (με κοντό και μακρύ μανίκι) μαζί με το κολάν.

ΚΟΛAΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣIΑ ΑΠO ΑΚΤIΝΕΣ UV ΓΙΑ ΘΑΛAΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Τα προϊόντα μας με προστασία από τις ακτίνες UV σχεδιάζονται έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών σέρφερ. Οι επιλογές μας κατά τον σχεδιασμό καθιστούν τα t-shirt αυτά επίσης συμβατά με άλλα υδάτινα σπορ, όπως κολύμβηση, kitesurfing, windsurfing, wakeboarding, θαλάσσιο σκι, περπάτημα στη θάλασσα ή SUP.

Συμπεριφορά κατά την έκθεση στον ήλιο

Αν και αυτό το προϊόν παρέχει προστασία από τον ήλιο, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη φαινόμενα όπως αντανακλάσεις (από το νερό, την άμμο, κλπ.), θερμότητα, ώρα της ημέρας, κ.λπ. Η χρήση του προϊόντος αυτού δεν σας απαλλάσσει από τους παρακάτω κανόνες: φοράτε γυαλιά και καπέλο, βάζετε συχνά κατάλληλο αντηλιακό, καταναλώνετε τακτικά υγρά, κ.α.

OLAIAN, ΤΟ BRAND ΤΗΣ DECATHLON ΓΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ SURF

Με έδρα στο Αντάι της νοτιοδυτικής Γαλλίας, η OLAIAN είναι το νέο εμπορικό σήμα της Decathlon για προϊόντα surf και bodyboard. Στα γραφεία μας που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μαγιό ή μια στολή κι έπειτα την ίδια μέρα, να τα δοκιμάσουμε κατευθείαν στη θάλασσα για να ελέγξουμε εάν στα κύματα παραμένουν στη θέση τους.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 34.0% Πολυεστέρας, 66.0% Καουτσούκ αφρώδους στυρολίου βουταδιενίου; Εξωτερικό ύφασμα: 20.0% Ελασθάνη, 80.0% Πολυαμίδη

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Αναπτύσσονται και σχεδιάζονται από τις ομάδες σχεδιασμού μας στο Αντάι της Γαλλίας. Τα επιμέρους υλικά που χρησιμοποιούνται για το προϊόν αυτό έχουν ελεγχθεί εργαστηριακά για να διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και αντοχή.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Όλα τα προϊόντα μας για την προστασία από τον ήλιο δοκιμάζονται στο εργαστήριο από τους μηχανικούς μας. Πληρούν το ισχύον πρότυπο: EN 13758-2. Πραγματοποιούμε δοκιμές σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται πριν την έναρξη της παραγωγής. Επίσης, διαθέτουμε τον δικό μας εξοπλισμό μέτρησης στα εργαστήρια μας, συμπληρωματικά στους ελέγχους που γίνονται σε εξωτερικά εργαστήρια.Τα προϊόντα δοκιμάζονται στο εργαστήριο βρεγμένα και στεγνά, καθώς και σε πραγματικές συνθήκες χρήσης (τέντωμα κατά τη χρήση).

Βίντεο