WEDZE Κωδικός Αναφ. 8563107 2911289

Γυναικείο, ζεστό μπουφάν σκι μεσαίου μήκους 100 - Μπλε μαρίν

80,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎
  • ΜΠΛΕ‎
  • ΑΣΠΡΟ‎
  • ΠΡΑΣΙΝΟ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Σχεδιάσαμε αυτό το πολύ ζεστό μπουφάν σκι για σκιέρ που αναζητούν άνεση. Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση ακραίου κρύου.

ΟΦΕΛΗ

Ρυθμιζόμενο

Η γούνα της κουκούλας αφαιρείται

Θερμότητα

Διπλές στρώσεις παραγεμίσματος για χρήση σε θερμοκρασία έως -15°C

Αδιάβροχο

Μεμβράνη 10.000 mm (Schmerbers).

Τσέπες

4 τσέπες: 2 τσέπες χεριών, 1 τσέπη ski pass, 1 εσωτερική τσέπη

[EN] Limits snow getting in

Ποδιά χιονιού για αποτροπή της εισόδου χιονιού και σύστημα σύσφιξης μανσετών.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πώς υπολογίζεται η θερμοκρασία άνεσης;

Υποβάλλουμε κάθε προϊόν μας σε εργαστηριακές δοκιμές, ώστε να σας παρέχουμε μια ενδεικτική τιμή σχετικά με την άνεση του προϊόντος. Αυτός ο δείκτης άνεσης υπολογίζεται χωρίς κολάν για τα παντελόνια και με ένα θερμικό t-shirt και ένα fleece για τα μπουφάν. Η αναφερόμενη μέτρηση αντιστοιχεί στην εξωτερική θερμοκρασία στην οποία οι δοκιμαστές δεν αισθάνονται ούτε ζέστη ούτε κρύο. Φυσικά, αυτή η αισθητή θερμοκρασία ποικίλλει ανάλογα με την ένταση της δραστηριότητας και τον μεταβολισμό του ατόμου.

Πώς πρέπει να ντυθείτε για να παραμείνετε ζεστές στις πλαγιές;

Για να παραμένετε ζεστή και στεγνή, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 υδρατμοπερατών στρώσεων: Στρώση 1 ή δεύτερο δέρμα, για να παραμένετε στεγνοί. Στρώση 2 ή μονωτική στρώση, για διατήρηση της θερμότητας. Στρώση 3 ή προστατευτική στρώση, για προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πώς υπολογίζεται η αδιαβροχότητα του υφάσματος;

Η αντίσταση του υφάσματος στην πίεση του νερού μετράται με βάση το ύψος σε mm μιας στήλης νερού (δοκιμή με βάση το πρότυπο ISO 811). Όσο πιο υψηλή η πίεση, τόσο πιο αδιάβροχο το ύφασμα. Αυτό το υλικό έχει αντίσταση αδιαβροχότητας 10.000 mm, αντέχει σε πίεση 10.000 mm νερού.

Για σκι, συνιστούμε υλικά με βαθμονόμηση 3.000 έως 20.000 mm.

Πώς μετράται η αδιαβροχότητα του μπουφάν;

Για να υπερβούμε την απλή τιμή αδιαβροχοποίησης του υλικού, στη Decathlon υποβάλλουμε σε εργαστηριακές δοκιμές όλα τα αδιάβροχα προϊόντα μας. Πώς διεξάγουμε αυτή τη δοκιμή; Τοποθετούμε το μπουφάν πάνω σε μια κούκλα και, στη συνέχεια, το υποβάλλουμε σε κατάβρεξη για μερικές ώρες.

Με αυτήν τη δοκιμή, ελέγχουμε αν το μπουφάν σάς προστατεύει από χιονόπτωση ή ψιλόβροχο 3 cm για μισή ώρα.

Οδηγίες πλυσίματος

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ.Για καλύτερες επιδόσεις και αντοχή, συνιστούμε τα εξής:* Πλένετε στο πλυντήριο στους 30°C,στο πρόγραμμα των συνθετικών.

* Γυρίζετε από την ανάποδη.

* Προσθέστε μικρή ποσότητα απορρυπαντικού. Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό.

* Στύψιμο μεταξύ 800 και 1.200 σ.α.λ.

* Στεγνώνετε στον αέρα ή σε στεγνωτήριο (κατά προτίμηση). Αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό για να στεγνώσουν πλήρως οι εσωτερικές ίνες και να αποκατασταθεί ο όγκος του μπουφάν σας.

Αυτό το προϊόν είναι επιδιορθώσιμο.

Δεσμευόμαστε να επιδιορθώσουμε το προϊόν σας δωρεάν καθόλη τη διάρκεια της εγγύησης. Για ό,τι κι αν πρόκειται, επιδιορθώσεις, ραφές, φερμουάρ, κ.λπ., αυτή η υπηρεσία παρέχεται στο κατάστημα της περιοχής σας. Ωστόσο, αν δεν μπορούμε να επιδιορθώσουμε το προϊόν σας (ελάττωμα προϊόντος), θα το αντικαταστήσουμε ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος

Το μοντέλο φορά νούμερο M και έχει ύψος 175 cm.

Μετρήσεις:

Περιφέρεια μέσης: 67 cm

Περιφέρεια γοφών: 99 cm

Περιφέρεια θώρακα: 90 cm

σύνθεση

σύνθεση

Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Συνθετική γούνα: 100.0% Πολυεστέρας; Μεμβράνη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Πολύ μέτρια θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Πολύ μέτρια θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

3 Years

Συμφωνώ από

Όλα τα προϊόντα Wedze επινοούνται, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια, δοκιμάζονται στις ίδιες συνθήκες χρήσης που θα βιώσετε στην πραγματικότητα (χιόνι, κρύο, σκόνη χιονιού, κ.λπ.). Οι σχεδιαστικές ομάδες εξασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί το προϊόν αντιστοιχεί απόλυτα στην πραγματική χρήση του στο πεδίο.

Βίντεο