WEDZE Κωδικός Αναφ. 8587921 4037621

ΠΑΙΔΙΚΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΚΙ 500 PULL'N FIT ΚΟΚΚΙΝΟ / ΜΠΛΕ ΜΑΡΙΝ

40,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΚΟΚΚΙΝΟ‎ / ΜΠΛΕ‎
  • ΚΟΚΚΙΝΟ‎ / ΜΠΛΕ‎
  • ΓΑΛΑΖΙΟ‎ / ΡΟΖ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα μας, η οποία απαρτίζεται από γονείς νεαρών σκιέρ, δημιούργησε αυτό το παντελόνι για σκι για να ακολουθεί τα παιδιά σας καθώς προοδεύουν στο σκι και αναπτύσσονται.

ΟΦΕΛΗ

Εξατομίκευση / προσαρμοστικότητα

Ετικέτα στην εσωτερική επένδυση για να γράψετε το όνομα του παιδιού σας.

Ρυθμιζόμενο

Ρυθμιζόμενο μήκος μανικιού. Κούμπωμα με σκρατς στα μανίκια.

Θερμότητα

Βάτα 150 g/m². Απαλή, χοντρή επένδυση από fleece. Ποδιά για το χιόνι.

Αδιάβροχο

Πολύ καλό: επίστρωση με βαθμονόμηση 5.000 mm, 100% σφραγισμένες ραφές στους γλουτούς. Κουκούλα.

Τσέπες

3 τσέπες ασφαλείας, από τις οποίες 1 για την κάρτα του σκι.

Διαπνέων

Διαπνέον υλικό που απομακρύνει τον ιδρώτα.

Αρχική άνεση

Μαλακό και ζεστό εσωτερικό υλικό στην πλάτη του μπουφάν και στον αυχένα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θερμομόνωση βάτας

Η θερμομόνωση διατηρεί το σώμα του παιδιού σας στη σωστή θερμοκρασία, ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο. Το ρούχο προσαρμόζεται στη σωματική δραστηριότητα και στο εξωτερικό περιβάλλον. Η Wedze χρησιμοποιεί βάτα για θερμομόνωση, έτσι ώστε το σώμα να παραμένει ζεστό. Η συνθετική βάτα αποτελείται από πολυεστέρα που αποθηκεύει λιγότερο ή περισσότερο αέρα, ανάλογα με το μήκος των ινών. Όσο πιο χοντρή είναι η βάτα, τόσο περισσότερο αέρα περιέχει και τόσο μεγαλύτερη ζέστη προσφέρει.

Επεξεργασία επίστρωσης

Η επίστρωση είναι μια αδιάβροχη ουσία που εφαρμόζεται στην εσωτερική πλευρά του εξωτερικού υφάσματος. Αποτρέπει τη διείσδυση νερού μέσα στο ύφασμα αλλά επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά παραμένουν στεγνά και πιο άνετα.

Σφραγισμένες κύριες ραφές

Το μπουφάν αυτό είναι ακόμα πιο υδατοστεγανό, καθώς εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα διαθέτει και στεγανοποιημένες ραφές. Πρόκειται για αδιάβροχες κολλητικές ταινίες που τοποθετούνται στις εσωτερικές ραφές του ρούχου ώστε να το καταστήσουν απολύτως υδατοστεγανό. Αυτές οι σφραγισμένες ραφές βρίσκονται στις περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες στο χιόνι. Στο συγκεκριμένο μπουφάν, βρίσκονται στους ώμους και στο στήθος.

Σύστημα PULL'N FIT ZIP στα μανίκια

Η καινοτομία PULL'N FIT του μπουφάν για σκι επιτρέπει την εύκολη και ακριβή ρύθμιση του μήκους του μανικιού, ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στη σωματική διάπλαση του παιδιού. Ένα σύστημα με κουμπότρυπες στο εσωτερικό του μανικιού σάς βοηθά να ρυθμίζετε το μήκος των μανικιών ανάλογα με το μήκος του χεριού του παιδιού σας. Έτσι το παιδί σας δεν θα χρειαστεί να αλλάξει στολή για τουλάχιστον δύο χρόνια!

Ποδιά για το χιόνι

Η ποδιά για το χιόνι αποτελεί προστατευτικό σύστημα που βρίσκεται στο επίπεδο της μέσης. Στο συγκεκριμένο μπουφάν, κλείνει αυτόματα όταν το παιδί κουμπώνει το μπουφάν. Αποτρέπει το χιόνι και τα ρεύματα αέρα από το να διεισδύσουν όταν κάνετε χειμερινά σπορ, ειδικά στην περίπτωση πτώσης.

Τσέπη για την κάρτα του σκι

Δεν χρειάζεται πια να βγάζετε την κάρτα για το σκι! Το μανίκι έχει ειδική τσέπη για την κάρτα του σκι, η οποία σας επιτρέπει να ανεβαίνετε εύκολα στα λιφτ.

Εξατομίκευση

Υπάρχει ετικέτα στο επάνω μέρος της πίσω φόδρας στην οποία μπορείτε να γράψετε το όνομα του παιδιού σας για να εξατομικεύσετε το προϊόν. Είναι πολύ πρακτικό όταν ψάχνετε το μπουφάν τους στη σχολή του σκι, στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να παραμένουν ζεστά στις πλαγιές;

Για να παραμένετε ζεστοί και στεγνοί, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 τεχνικών στρώσεων: Στρώση 1 ή δεύτερο δέρμα, για να παραμένετε στεγνοί. Στρώση 2 ή μονωτική στρώση, για διατήρηση της θερμότητας. Στρώση 3 ή προστατευτική στρώση, για προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

σύνθεση

σύνθεση

Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα : Πάνω: 100.0% Πολυαμίδη; Κυρίως ύφασμα : Κάτω: 100.0% Πολυεστέρας; Φόδρα: 100.0% Πολυαμίδη; Δευτερεύουσα φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Ζύγωμα: 18.0% Ελασθάνη, 82.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Κρεμάστε σε κρεμάστρα και μη διπλώνετε, καθώς μπορεί να φθείρετε την υδατοαπωθητικότητα του υφάσματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς πριν το αποθηκεύσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο χώρο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze επινοούνται, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια, δοκιμάζονται στις ίδιες πραγματικές συνθήκες που θα συναντήσετε κατά τη χρήση (κρύο, φρέσκο χιόνι, κ.λπ.). Οι ομάδες σχεδιαστών διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα βάσει του οποίου έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί το προϊόν αντιστοιχεί απόλυτα στη χρήση του σε πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years