WEDZE Κωδικός Αναφ. 8562903 2908939

ΓΑΝΤΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΚΙ 100 - ΜΑΥΡΟ

11,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ‎ / ΜΠΕΖ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎ / ΜΠΕΖ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι ομάδες μας δημιούργησαν αυτά τα γάντια για περιστασιακούς σκιέρ. Το πλεονέκτημα των ενιαίων γαντιών είναι ότι διατηρούν τη θερμότητα.

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία χρήσης

Φαρδιά μανσέτα με δυνατότητα τοποθέτησης επάνω ή κάτω από το μανίκι του μπουφάν.

Ρυθμιζόμενο

Ελαστικό σύστημα σύσφιξης στον καρπό.

Ανθεκτικότητα

Παλάμη από πολυουρεθάνη.

Θερμότητα

Βάτα 150g/m² με βουρτσισμένη πλεκτή επένδυση.

Αδιάβροχο

Αδιάβροχη μεμβράνη και υδατοαπωθητικό εξωτερικό ύφασμα.

Δεξιότητα

Ικανότητα χειρισμού αντικειμένων κατά τη χρήση.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΥΔΑΤΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όλα τα γάντια και τα ενιαία γάντια Wedze έχουν υποστεί υδατοαπωθητική επεξεργασία. Χάρη σε αυτήν το νερό γλιστρά στην επιφάνεια του υφάσματος χωρίς να το απορροφά. Έτσι, το ύφασμα δεν απορροφά το νερό. Παραμένει ελαφρύ και ζεστό. Το ύφασμα είναι υδατοαπωθητικό χάρη στην επεξεργασία της εξωτερικής επιφάνειάς του. Για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητά της, η επεξεργασία πρέπει να επαναλαμβάνεται μετά από 2 ή 3 πλύσεις με συγκεκριμένα προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματά μας.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Γάντια σκι με υδατοαπωθητική μεμβράνη από πολύ λεπτή στρώση πολυμερούς μεταξύ της φόδρας και της εξωτερικής πλευράς του γαντιού. Η μεμβράνη εμποδίζει την είσοδο του νερού, για ένα απόλυτα αδιάβροχο προϊόν. Επίσης, το εξωτερικό υλικό του προϊόντος επηρεάζεται θετικά από την υδατοαπωθητική επεξεργασία που μειώνει την απορρόφηση του νερού. Μόνο τα γάντια καουτσούκ είναι υδατοστεγή. Σε εξαιρετικά υγρές συνθήκες, η αδιαβροχότητα της μεμβράνης είναι περιορισμένη.

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ

Όλα τα γάντια και τα ενιαία γάντια Wedze είναι αντιανεμικά. Γνωρίζατε ότι ο άνεμος κάνει τα χέρια σας να κρυώνουν περισσότερο; Με εξωτερική θερμοκρασία 0°C και ταχύτητα ανέμου 20 km/h, η αισθητή θερμοκρασία θα είναι -10°C. Τα αντιανεμικά υφάσματα περιορίζουν την αίσθηση του κρύου που προκαλεί η ταχύτητα της δραστηριότητάς σας.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Για γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή τραβήξτε τον ιμάντα καρπού με το άλλο χέρι.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ

Το κορδόνι σύσφιξης γύρω από τον καρπό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βγάλετε τα γάντια στα λιφτ χωρίς να τα χάσετε.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με τη χρήση ανακυκλωμένου πολυεστέρα, δεν χρησιμοποιούνται νέοι πετρελαϊκοί πόροι.

Με τη βαφή του νήματος στην πηγή εξοικονομείται έως 60% νερό και μειώνεται σημαντικά το επίπεδο εκπομπών CO2. Επίσης, η βαφή του γαντιού γίνεται πιο ανθεκτική.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΑΝΤΙΩΝ;

Χάρη σε αυτό μπορείτε να διαχειρίζεστε πολύ εύκολα αντικείμενα ενώ φοράτε τα γάντια. Όλα τα γάντια μας προσφέρουν ευκολία χειρισμού που βαθμολογείται με βάση κλίμακα από το 1 έως το 5 κατά τις επιτόπιες δοκιμές. Τα γάντια που έχουν βαθμολογηθεί με 5 σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα αντικείμενα όπως θα το κάνατε και με γυμνά χέρια.

Έτσι, ελέγξαμε πώς μπορούσαμε να φορέσουμε και να βγάλουμε τη μάσκα του σκι, να προσαρμόσουμε τους γάντζους στις μπότες και να ανοιγοκλείσουμε το μπουφάν μας.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Παλάμη: 100.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Στεγνώνετε καλά πριν την αποθήκευση.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Τα ενιαία γάντια και τα γάντια Wedze δοκιμάζονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης για τις οποίες έχουν σχεδιαστεί: χιόνι, κρύο και σε όλες τις άλλες συνθήκες στο σκι. Οι σχεδιαστικές μας ομάδες διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε το προϊόν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματική χρήση του.

Warranty

2 Years