QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8561168 2895866

Φουσκωτό καθιστικό για κάμπινγκ - Air Seconds Base Connect Fresh - 6 ατόμων

350,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΕΖ‎
  • ΜΠΕΖ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές-κατασκηνωτές μας έχουν σχεδιάσει αυτή το φουσκωτό καθιστικό Air Seconds Base Connect Fresh για έξι άτομα. Προσαρτάται σε σκηνές ή βανάκια.

ΟΦΕΛΗ

Συμβατότητα

Προσαρτάται σε οικογενειακή σκηνή ή βανάκι Κωδ. προαιρ. πρόσθ. δωματίου: 8602697

Ευκολία συναρμολόγησης / αποσυναρμολόγησης

Εξαιρετικά γρήγορο στήσιμο χάρη στη φουσκωτή δομή "όλα σε ένα"

Ευκολία μεταφοράς

Ορθογώνιο κάλυμμα | 77 x 29 x 29 cm | 64 λίτρα | 13 kg Αφαιρούμενο δάπεδο

Χωρητικότητα

Μέγ. ύψος: 2,25 m | Εμβαδόν: 6,25 sqm | Άνετο για 6 άτομα

Αδιάβροχο

Δοκιμή στήλης νερού (Schmerber): Εξωτερικό κάλυμμα > 2.000 mm Δάπεδο > 2.400 mm

Αντιηλιακή προστασία

Το ύφασμα φιλτράρει την υπεριώδη ακτινοβολία με δείκτη UPF 50+.

Μείωση θερμότητας

2 μεγάλα ανοίγματα | 1 πλαϊνή πόρτα με κουνουπιέρα | ύφασμα Fresh

Αντοχή στον αέρα

Αντέχει σε ανέμους 7 μποφόρ - περίπου 60 km/h | Δοκιμή σε σήραγγα ανέμου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθιστικό

Τετράγωνο καθιστικό με εμβαδόν 6,25 τ.μ. και μέγιστο ύψος 2,25 m.

Ύψος πόρτας: 1,75 m (στο μέσο της πόρτας)

Αφαιρούμενο δάπεδο.Μετατρέψτε το Air Seconds Base Connect Fresh σε σκηνή 2 ατόμων προσθέτοντας το υπνοδωμάτιο Base Connect (κωδ.: 8602697)

Στήσιμο και αποσυναρμολόγηση

Φουσκωτή δομή "όλα σε ένα" με ένα μόνο σημείο φουσκώματος για εύκολο φούσκωμα.

Σας συνιστούμε να φουσκώσετε τους σωλήνες με πίεση έως 7 PSI.

Αφού φουσκωθεί, η δομή είναι αυτόνομη, που σημαίνει ότι μπορείτε να την μεταφέρετε πολύ εύκολα. Χάρη στο σύστημα φυσούνας, μπορείτε να το προσαρτήσετε στη σκηνή ή στο βανάκι σας.

Μαζί με το καθιστικό παρέχονται δύο ορθοστάτες, ώστε να σηκώσετε την πόρτα και να έχετε αυλή.Συνιστούμε η σκηνή να στηθεί από 2 άτομα για μεγαλύτερη ευκολία

Προστασία από τον ήλιο

Το ύφασμα με επίστρωση TiΟ² έχει δείκτη SPF 50+. Προσοχή: Η ανοιχτή είσοδος επιτρέπει τη διέλευση μεγάλης ποσότητας υπεριωδών ακτίνων.Προστατεύστε το δέρμα σας με αντηλιακή κρέμα.

Εξαερισμός

Δύο αντικριστά ανοίγματα εκτός από την πλαϊνή πόρτα με την κουνουπιέρα.

Αντοχή στον άνεμο

Δοκιμάζουμε όλα τα καθιστικά μας σε περιστρεφόμενη σήραγγα ανέμου. Ο στόχος είναι η έκθεση κάθε πλευράς του καθιστικού μας στην ίδια ένταση ανέμου.

Αν στερεωθεί γερά με τα σχοινιά σωστά τοποθετημένα, το καθιστικό παραμένει κατοικήσιμο σε ανέμους έως 7 μποφόρ, ταχύτητας 60 km/h.

Μη διαστάσετε να φουσκώσετε ξανά τους στύλους της σκηνής σας ανά τακτά διαστήματα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο κάμπινγκ (7 Psi).

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Ελέγχουμε τα καθιστικά για να επιβεβαιώσουμε την αδιαβροχοποίησή τους. Η πρώτη δοκιμή γίνεται στο εργαστήριο, με 200 λίτρα νερού ανά ώρα και τ.μ. επί 3 ώρες, που ισοδυναμεί με τροπική βροχή 200 mm ανά ώρα. Η δεύτερη δοκιμή εκτελείται επιτόπου, σε πραγματικές συνθήκες από τις ομάδες μας. Αυτό το καθιστικό διαθέτει εξωτερικό κάλυμμα από πολυεστέρα με επίστρωση πολυουρεθάνης και διάσταση 2.000 mm. Διαθέτει επίσης ραφές στεγανοποιημένες με θερμομονωτικές λωρίδες και δάπεδο πολυαιθυλενίου 140 g/τ.μ.

Επισκευή

Ως σχεδιαστές και χρήστες που αγαπούμε τη φύση, φροντίζουμε για την αντοχή των προϊόντων μας. Γι' αυτό και όλες οι σκηνές και τα καθιστικά μας έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να επιδιορθώνονται. Για ανταλλακτικά και επιδιόρθωση των φουσκωτών στύλων, επισκεφτείτε το εργαστήριο της Decathlon της περιοχής σας ή τον διαδικτυακό μας τόπο.

Στύλοι και πασσαλάκια σκηνής

Φουσκωτοί στύλοι - Όλοι οι φουσκωτοί μας στύλοι διαθέτουν καμπύλη κατασκευής δύο στρώσεων: αεροθάλαμος από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) και κάλυμμα πολυεστέρα 600 denier*.

Ενίσχυση του καθιστικού - Μια ράβδος αλουμινίου στο καθιστικό κάνει την κατασκευή πιο στιβαρή.

Πασσαλάκια - Όλα τα πασσαλάκια μας είναι από χάλυβα και έχουν διάμετρο 6 mm.

*Η ένδειξη 600 denier υποδηλώνει ότι το βάρος του υλικού είναι 600 g ανά 9 m μήκους.

Συμβουλές συντήρησης

Τα καθιστικά σκηνής μας έχουν σχεδιαστεί για περιστασιακή χρήση σε εξωτερικό χώρο (4 εβδομάδες τον χρόνο) κατά τη κατασκήνωση στην ύπαιθρο.Η συνεχής έκθεση σε ακτινοβολία UV επί εβδομάδες ενδέχεται να προκαλέσει φθορές στο ύφασμα. Τα προϊόντα αυτά δεν ταξινομούνται ως “έπιπλα κήπου” και δεν είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν μόνιμα σε εξωτερικό χώρο. Για εγγυημένη μέγιστη ανθεκτικότητα του καθιστικού σας, είναι σημαντικό να το αποθηκεύετε μετά τη χρήση.

Μετατρέψτε το Base Connect Fresh σας σε σκηνή 2 ατόμων

Μπορείτε να προσθέσετε το υπνοδωμάτιο Base Connect (κωδ.: 8602697) για να μετατρέψετε το φουσκωτό καθιστικό σας Air Seconds Base Connect Fresh σε σκηνή 2 ατόμων.

σύνθεση

σύνθεση

Ψευδοροφή: 100.0% Πολυεστέρας; Στύλος: 50.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη, 30.0% Πολυεστέρας, 20.0% Αλουμίνιο; Στρώμα δαπέδου: 100.0% Πολυαιθυλένιο; Τσάντα μεταφοράς: 100.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Μην πλένετε. Μην πλένετε.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Προτείνουμε να αφήσετε το καθιστικό να στεγνώσει στον αέρα σε εξωτερικό χώρο, συμπεριλαμβανομένης της κάτω πλευράς του. Στη συνέχεια μπορείτε να το αποθηκεύσετε χωρίς κίνδυνο να αναπτυχθούν μυρωδιές ή μούχλα.

Restrictions on use

Φουσκώνει με την τρόμπα Quechua Ultim, η οποία δεν περιλαμβάνεται (Κωδικός: 8601387).

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στην καρδιά της φύσης υπό τις ίδιες συνθήκες που πιθανώς θα συναντήσετε και εσείς κατά την πεζοπορία σας. Οι ομάδες μας, καθώς και ομάδες δοκιμαστών (που αποτελούνται από συνεργάτες, πρεσβευτές και πελάτες), δοκιμάζουν τα προϊόντα καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.

Βίντεο