FORCLAZ Κωδικός Αναφ. 8678452 4449130

Γυναικείο Σακίδιο Πλάτης για Trekking 60L - MT100 EASYFIT

80,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎
  • ΜΠΛΕ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Σακίδιο 60 L που ρυθμίζεται εύκολα, ιδανικό για γυναίκες που εξορμούν στα βουνά για μερικές μέρες. Με επαρκή χωρητικότητα για να κουβαλάτε ό,τι χρειάζεστε.

ΟΦΕΛΗ

Πολλαπλών χρήσεων

Υποδοχή για φιάλη νερού, θηλιά μπατόν, κάλυμμα βροχής.

Ανθεκτικότητα

Λεπτό αλλά ανθεκτικό βασικό ύφασμα από πολυεστέρα, ενισχυμένη βάση του σακιδίου.

Πολλαπλές θέσεις

Εσωτερικοί χώροιΠρόσβαση στον πάτο της τσάντας. 5 τσέπες.Υποδοχή για υδροδοχείο

Ευκολία ενυδάτωσης

Χώρος για εύκολη χρήση υδροδοχείου (δεν περιλαμβάνεται).

Βάρος

1,7 kg.Το δηλωμένο βάρος είναι αυτό του δείγματος αναφοράς μας.

Άνεση μεταφοράς

Σύστημα μεταφοράς σχεδιασμένο για γυναίκες. Αυτόματη ρύθμιση πλάτης EASYFIT.

Αερισμός

Πλάτη με ράβδους αλουμινίου για μείωση της πίεσης και αερισμό της πλάτης.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαστάσεις

Διαστάσεις σακιδίου κατά τη χρήση:

Ύψος: 63 cm / 25 in

Πλάτος: 28 cm / 11 in

Βάθος: 28 cm / 11 in

Συμβατόμε θήκες αποθήκευσης μισοφέγγαρο 2x7L Μήκος πλάτης (= απόσταση 7ου σπονδύλου - λαγονίου): Ελάχιστο: 41 cm / 16 in

Μέγιστο: 53 cm / 21 inΖώνη μέσης:

Ελάχιστο: 74 cm / 29 in

Μέγιστο: 131 cm / 52 in

Σύστημα EASYFIT

Το κατοχυρωμένο σύστημα Easyfit σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος της πλάτης και την τάνυση των ιμάντων ταυτόχρονα τραβώντας ένα μόνο ιμάντα (σε κάθε πλευρά).1. Φορέστε το σακίδιό σας.2. Συνδέστε τις αγκράφες και σφίξτε τη ζώνη. 3. Τραβήξτε τις πορτοκαλί λαβές (από πάνω προς τα κάτω).

Είστε έτοιμοι!

Χωρητικότητα

Όγκος 60 λίτρων.

Ο όγκος κάθε σακιδίου πλάτης μετράται χρησιμοποιώντας μια τυποποιημένη μέθοδο: γεμίζουμε τον κεντρικό χώρο αλλά και κάθε τσέπη με μικρές μπάλες. Στη συνέχεια, αδειάζουμε τις μπάλες σε ένα διαβαθμισμένο δοχείο κι έτσι προκύπτει ο ισοδύναμος αριθμός λίτρων, με πολύ μικρό περιθώριο λάθους.

Πώς να γεμίσετε το σακίδιο πλάτης

Τοποθετήστε τα σκεπάσματα στο κάτω μέρος. Τοποθετήστε τον βαρύ εξοπλισμό (σκηνή, μαγειρ.εστία, τρόφιμα) κοντά στην πλάτη. Βάλτε τα ρούχα γύρω από τα είδη αυτά. Το κάλυμμα δαπέδου ή η σκηνή μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το κάλυμμα ή από το σακίδιο αν δεν υπάρχει χώρος μέσα. Κρατήστε το αδιάβροχο μπουφάν & το fleece άμεσα διαθέσιμα. Τοποθετήστε τα μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης (αντηλιακό, χάρτης, γυαλιά, κ.λπ.) στις θήκες. Τοποθετήστε το υδροδοχείο στην ειδική θήκη, χαμηλά στην πλάτη.

Σχήμα γυναικείου σώματος

Τα γυναικεία μοντέλα είναι προσαρμοσμένα στο σχήμα του σώματος (στήθος και γοφοί) με περισσότερο ανοιχτό σχήμα λουριών στους ώμους και εφαρμοστή ζώνη που δένει πιο ψηλά, για μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων.Το σύστημα EASYFIT έχει επίσης σχεδιαστεί ώστε να είναι εφικτή η ρύθμιση της πλάτης σε χαμηλότερο ύψος.

Πρόσθετα αξεσουάρ

Για πεζοπορίες στις καλύτερες συνθήκες, είναι σημαντικό να είστε καλά εξοπλισμένοι. Για να τελειοποιήσετε τον εξοπλισμό σας και να χρησιμοποιείτε εύκολα το σακίδιο πλάτης MT100, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο our storage accessories

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Ζύγωμα: 100.0% Πολυεστέρας; Ιμάντας: 100.0% Πολυπροπυλένιο; κάλυμμα τσάντας: 100.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο μέρος μακριά από το φως του ήλιου.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα σακίδια πλάτης μας υποβάλλονται σε δοκιμή από χρήστες αντιπροσωπευτικούς της αγοράς και υπό συνθήκες πανομοιότυπες με αυτές που θα συναντήσετε κατά τη χρήση τους.Για τη δοκιμή, την αξιολόγηση και την επικύρωση των προϊόντων, ο διευθυντής προϊόντων που είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό προϊόντων έρχεται σε επαφή με άτομα που δεν σχετίζονται με την DECATHLON. Αυτό το σακίδιο πλάτης δοκιμάστηκε από πεζοπόρους για 5 εβδομάδες στα Κανάρια Νησιά, τα Πυρηναία και την οροσειρά Mont Blanc.

Warranty

10 Years

Συμφωνώ από

Οι ενθουσιώδεις πελάτες μας μπορούν να συμμετέχουν μέσω της πλατφόρμας στον ιστότοπό μας Ανακαλύψτε τα προϊόντα προς αγορά ή ενοικίαση καθώς και συμβουλές για την πεζοπορία στον ιστότοπό μας

Βίντεο