KIPSTA Κωδικός Αναφ. 8789004 4797195

Αθλητικός σάκος Academic 55L - Μαύρο/Γκρι

30,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ‎ / ΓΚΡΙ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎ / ΓΚΡΙ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Δημιουργήσαμε τον αθλητικό σάκο ACADEMIC με άκαμπτη στεγανή βάση και πρακτικές θήκες για άνετη μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού.

ΟΦΕΛΗ

Περιορισμός δυσοσμίας

Θήκη παπουτσιών με τεχνολογία HeiQ Fresh FFL® για μείωση των δυσάρεστων οσμών

Ανθεκτικότητα

Ανθεκτικός σε τριβές και βάρος. Εργαστηριακά ελεγμένος.

Όγκος

Όγκος 55 λίτρα | Οι διαστάσεις του σάκου είναι: 61 x 32,5 x 29 cm.

Πολλαπλές θέσεις

6 θέσεις για πρακτικότερη αποθήκευση. (περιλαμβάνονται 4 κύριες θήκες).

Αερισμός του περιεχομένου

Αεριζόμενη θήκη παπουτσιών για γρήγορο στέγνωμα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έλεγχος οσμών στη θήκη παπουτσιών. Τεχνολογία HeiQ Fresh FFL®

Επειδή τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μας συχνά είναι υγρά και βρόμικα μετά το παιχνίδι, δημιουργούνται ενοχλητικές οσμές στις αθλητικές τσάντες. Βρήκαμε όμως μια λύση ελέγχου οσμών με την τεχνολογία Fresh FFL® του συνεργάτη μας από την Ελβετία, HeiQ. Συνδυάζοντας αυτήν την τεχνολογία με το δικό μας σύστημα εξαερισμού, παρέχουμε μακροχρόνιο και αποτελεσματικό έλεγχο οσμών με απορρόφηση των μορίων που προκαλούν οσμές (πτητικές οργανικές ενώσεις). Μόνο στη θήκη παπουτσιών

Άνεση για τον χρήστη όταν αλλάζει στα αποδυτήρια και μεταφέρει τον σάκο.

Για να αλλάζετε χωρίς να ανησυχείτε ότι θα λερώσετε τα πόδια σας, προσθέσαμε ένα αφρώδες πατάκι για να μην πατάτε σε βρόμικα ή βρεγμένα δάπεδα. Αυτό το πατάκι μπορεί να αφαιρεθεί.Ο ιμάντας ώμου κατασκευάζεται με αφρό και διαθέτει αντιολισθητικό μαξιλαράκι για να μην γλιστρά.

Γιατί αναπτύχθηκε η συλλογή σάκων Academic;

Επειδή όταν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο, δεν μπορούμε να φοράμε πάντα τα αθλητικά μας ρούχα, δημιουργήσαμε μια συλλογή σάκων Academic για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των απαιτητικών αθλητών που αναζητούν έναν σάκο υψηλής ποιότητας για να μεταφέρουν τα πράγματά τους. Επίσης, δημιουργήσαμε αυτή τη συλλογή, μια αναγκαία λύση, που να είναι αποτελεσματική σε υγρά ή βρώμικα αποδυτήρια, κατασκευασμένη από υλικό που δεν απορροφά γρήγορα το νερό και μπορεί να καθαριστεί πιο εύκολα.

Διαστάσεις και βάρος.

Διαστάσεις σάκου: 61 x 32,5 x 29 cm

Ο σάκος ζυγίζει 994 g

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - Τεχνική βαφής dope dyeing: Το 52% του χρώματος των υφασμάτων επιτυγχάνεται με τη βαφή του νήματος στην πηγή.

Η βαφή υφασμάτων απαιτεί μεγάλες ποσότητες νερού, χημικών και ενέργειας. Για να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας, χρησιμοποιούμε την τεχνική "dope dyeing" που ενσωματώνει χρωστικές ουσίες σε μορφή σκόνης στο στάδιο κατασκευής του νήματος (και όχι με τα συνήθη λουτρά βαφής). Χάρη σε αυτήν την τεχνική μειώνουμε την κατανάλωση και την απόρριψη λυμάτων από τη διαδικασία βαφής των υφασμάτων μας.

Σχεδιασμός αθλητικού σάκου 55L Academic

Οι σχεδιαστές μας σχεδίασαν τον αθλητικό σάκο Academic για μεγαλύτερη άνεση σε αθλούμενους μεσαίου επιπέδου. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους τόσο κατά τη μεταφορά όσο και μέσα στα αποδυτήρια. Διαθέτει αντιολισθητικό μαξιλαράκι για τέλειο κράτημα όταν κρεμιέται στον ώμο. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε τα πόδια σας στεγνά μέσα σε βρόμικα ή υγρά αποδυτήρια χάρη στον αποσπώμενο πάτο. Κατά τη μεταφορά του εξοπλισμού σας, τα αθλητικά παπούτσια σας στεγνώνουν πιο γρήγορα χάρη στην αεριζόμενη θήκη.

Εργαστηριακές δοκιμές

Αυτός ο σάκος υποβλήθηκε σε πολυάριθμες δοκιμές καθ' όλη τη διαδικασία σχεδιασμού για να ελεγχθεί η δυνατότητα διατήρησης του σχήματός του, η αντοχή στη φθορά, οι ιδιότητες απομάκρυνσης νερού και η ανθεκτικότητα κατά τη μεταφορά.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσεται σε ξηρό, σκοτεινό χώρο.Πλένετε τον σάκο σας με υγρό πανί και καθαρό νερό για να διατηρεί όλες τις ιδιότητές του (στεγανότητα, έλεγχο οσμών)

TESTS AND WARRANTY

Test product

Στην Kipsta και τη Decathlon, η ανθεκτικότητα των προϊόντων μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Γι' αυτό πραγματοποιούμε μια σειρά από επιτόπιες δοκιμές ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι απολύτως κατάλληλα για τη χρήση για την οποία προορίζονται, καθώς και πολλές εργαστηριακές δοκιμές για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας θα έχουν αντοχή στον χρόνο. Μεταξύ αυτών, με τη δοκιμή αντοχής των συνδέσεων δοκιμάζεται η αντοχή του προϊόντος στο βάρος (επαναλαμβάνεται έως και για 10.000 κύκλους), ενώ με τη δοκιμή έλξης δοκιμάζεται η αντοχή του ίδιου του υφάσματος και των συνδετικών στοιχείων.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ KIPSTA; Η Ομάδα Πιστοποίησης Kipsta είναι μια ομάδα που αποτελείται από καταρτισμένους μηχανικούς επιτόπιων δοκιμών, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα εξής: Καθορισμός ειδικών πρωτοκόλλων δοκιμών που συνδέονται με τη χρήση προϊόντων. | Πρόσληψη καταρτισμένων ελεγκτών με το απαραίτητο επίπεδο δεξιοτήτων για την αξιολόγηση λειτουργιών προϊόντων. | Αντικειμενική ανάλυση αποτελεσμάτων με τη χρήση στατιστικών εργαλείων.