Θρεπτική αξία
Διατροφικά στοιχεία:ΑΝΑ 100 g | ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ 30 g
Ενέργεια:378 kcal | 113 kcal
Ενέργεια: 1603 Kj | 481 Kj
Λίπη:3,1 g | 0,9 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα:1,6 g | 0,5 g
Υδατάνθρακες:17,0 g | 5,1 g
εκ των οποίων σάκχαρα:8,0 g | 2,4 g
Πρωτεΐνες: 70,0 g | 21 g
Αλάτι:1,0 g | 0,30 g
Ο ρόλος που παίζουν οι πρωτεΐνες
Υπάρχουν τρία μακροθρεπτικά συστατικά: Πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες.Αυτό που κάνουν, μεταξύ άλλων, είναι να παρέχουν ενέργεια στο σώμα με τη μορφή θερμίδων.
Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον οργανισμό και αποτελούν το ιδανικό καύσιμο για άσκηση.
Η πρωτεΐνη είναι ένα από αυτά τα τρία μακροθρεπτικά συστατικά και είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη μυϊκής μάζας και για την ορθή λειτουργία του σώματός μας.
Πώς να προετοιμάσετε την ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Αναμείξτε 150ml νερό και 2 γεμάτες κουταλιές ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (που αντιστοιχούν σε 30g) σε ένα σέικερ με σουρωτήρι.
Προσθέστε περισσότερο ή λιγότερο νερό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Ανακινήστε για 30 δευτερόλεπτα και απολαύστε.
Για πιο κρεμώδες ρόφημα, αναμείξτε την ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με 150 ml φυτικού ροφήματος ή γάλακτος.
Πιείτε το ρόφημα μέσα σε μία ώρα από την παρασκευή του.
Τι είναι η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ;
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πρωτεΐνη τυρογάλακτος.
Οι επιλογές μας για αυτή τη νέα ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
21 γραμμάρια πρωτεΐνης και 5,2 γραμμάρια BCAA ανά ρόφημα, για να πετύχετε τους στόχους σας.
Αυτή η νέα ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ παρασκευάζεται στη Γαλλία. Το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έχουμε επιλέξει φυσικές αρωματικές ύλες και εκχύλισμα στέβιας (γλυκοζίτες στεβιόλης), ένα ισχυρό γλυκαντικό που προέρχεται από φυσικές πρώτες ύλες. Εκχυλίζεται από τη stevia rebaudiana, ένα φυτό της Νότιας Αμερικής, του οποίου τα φύλλα περιέχουν γλυκαντικά μόρια.
Κακάο Fairtrade
Το κακάο σε αυτό το προϊόν καλλιεργείται και διακινείται σύμφωνα με τα πρότυπα Fairtrade/Max Havelaar, επιτρέποντας στους παραγωγούς να επωφεληθούν από δικαιότερους όρους εμπορίου, να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους και της κοινότητάς τους, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.
Το κακάο σε αυτό το προϊόν μπορεί να αναμιχθεί με μη πιστοποιημένο κακάο για τεχνικούς λόγους, αλλά ο συνολικός όγκος είναι εγγυημένα πιστοποιημένος με Fairtrade/Max Havelaar (ισορροπία μάζας).
Γεύση πρωτεΐνης και μια γρήγορη και εύκολη συνταγή ροφήματος
Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια πρωτεΐνη με ισορροπημένη γεύση & επίγευση που διαρκεί.
Εάν έχετε συνηθίσει τις σκόνες πρωτεΐνης με σουκραλόζη & ακεσουλφάμη-Κ, η νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί αρχικά να σας φανεί ελαφριά στη γεύση.
Για να ενισχύσετε τη γεύση, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα νερού και σκόνης.Για παράδειγμα, 50 ml νερού κάνουν μεγάλη διαφορά στη γεύση και στην υφή.
Μετά τις δοκιμές που διενεργήσαμε, συνιστούμε την προσθήκη 150 ml νερού ανά σέικερ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ παρασκευάζεται στη Γαλλία
Το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων με πιστοποίηση IFS Food
Παρασκευή προϊόντων σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές επεξεργασίας και τις αρχές και μεθόδους HACCP
Πρότυπα ISO 26 000
Δοκιμές φυσικοχημικής, αισθητηριακής, μικροβιολογικής και τοξικολογικής ποιότητας στα τελικά προϊόντα:Υγειονομική συμμόρφωση και εγγυημένη ποιότητα γεύσης
ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ;
Καταναλώστε το ρόφημα εντός 30 λεπτών από το τέλος της προπόνησής σας.
Συνιστούμε να πλένετε το σέικερ αμέσως μετά τη χρήση.
Μπορείτε να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με ένα ρόφημα πρωτεΐνης ορού γάλακτος στο πρωινό ή πριν από την προπόνηση.
Συνιστώμενη χρήση
Εκτός από τη σωματική δραστηριότητα, είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Αν σκοπεύετε να το καταναλώνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα (>6-8 εβδομάδες), συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Αυτό το προϊόν δεν συνιστάται για άτομα με νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια, έγκυες γυναίκες και άτομα κάτω των ετών 14.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Περιεκτικότητα σε λακτόζη ανά 100 g
+/- 9,7 g