QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8561651 2905957

Παιδικό μαλακό παντελόνι πεζοπορίας - MH550 - 2-6 ετών - Γκρι

20,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎
  • ΜΠΛΕ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα μας, γονείς νεαρών πεζοπόρων, σχεδίασε αυτό το πολύ ανθεκτικό softshell παντελόνι που προστατεύει το παιδί στις δραστηριότητές του στο ύπαιθρο.

ΟΦΕΛΗ

Αδιάβροχο

Το νερό γλιστρά από το παντελόνι δίνοντάς σας χρόνο να βρείτε καταφύγιο

Ευκολία συντήρησης

Πλύσιμο σε πλυντήριο (30°C), φυσικό στέγνωμα ή στεγνωτήριο σε μέτρια θερμοκρασία

Ανθεκτικότητα

Ενισχύσεις Softshell πίσω, στα γόνατα και στις κνήμες, για αντοχή στις πτώσεις

Ρυθμιζόμενο

Η μέση ρυθμίζεται, ενώ οι θηλιές συγκράτησης στα παπούτσια χαρίζουν σταθερότητα

Αντιανεμικό

Εξαιρετική προστασία από τον άνεμο, χάρη στη μεμβράνη του.

Τσέπες

Τα παιδιά το ονειρεύτηκαν, εμείς το κάναμε! Αποσπώμενη τσέπη θησαυρών στη μέση.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υδατοαπωθητικό υλικό (διαφέρει από το αδιάβροχο)

Η υδατοαπωθητικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που επιτυγχάνεται με επεξεργασία που δεν αφήνει το νερό να κολλάει στην επιφάνεια του υφάσματος.

Το νερό γλιστράει χωρίς να απορροφηθεί και το ρούχο παραμένει ελαφρύ, διαπνέον και ζεστό. Να θυμάστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο.

Αυτή η επεξεργασία μπορεί να επαναληφθεί για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητά της.Χρησιμοποιείτε σπρέι που εφαρμόζονται εξωτερικά, αντί ενισχυτικών πλύσης, που μπορούν να καταστρέψουν τη διαπνοή του προϊόντος.

Αντιανεμικό

Η αντιανεμική προστασία είναι πολύ σημαντική λόγω της έντονης αίσθησης κρύου που νιώθουμε στο σώμα, είτε σε κίνηση είτε όχι. Το μοντέλο "αίσθησης κρύου" καταμετρά την αίσθηση της θερμοκρασίας συνυπολογίζοντας τους παράγοντες ανέμου & κρύου: στους 5°C και σε άνεμο 30km/h, η αίσθηση θερμοκρασίας είναι 0°C. Εάν η θερμοκρασία του ανέμου είναι 0°C & η ταχύτητά του 30km/h, η αισθητή θερμοκρασία θα είναι -6°C. Τα υλικά βοηθούν στην αντιμετώπιση της αίσθησης κρύου λόγω του αέρα

Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας

Το παγκόσμιο κέντρο σχεδιασμού των προϊόντων Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του Λευκού Όρους στην Άνω Σαβοΐα.

Η τοποθεσία αυτή το καθιστά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, διευθυντές προϊόντων, μηχανικούς κτλ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων ανοιχτού χώρου.

Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό προϊόντων ορεινής πεζοπορίας και για να σας παρέχουμε όλη μας την εμπειρία.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 7.0% Ελασθάνη, 50.0% Πολυαμίδη, 43.0% Πολυεστέρας; Ζύγωμα: 2.0% Ελασθάνη, 37.0% Πολυαμίδη, 61.0% Πολυεστέρας; Κύρια φόδρα: 100.0% Πολυαμίδη; Τσέπη: 100.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσεται σε κρεμάστρα ή διπλωμένο σε καθαρό, στεγνό μέρος

Restrictions on use

Κρατήστε το μακριά από φλόγες και πηγές θερμότητας.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το εργαστήριο Sportslab της Decathlon, στην πόλη Lille, συνεισφέρει επίσης στην καινοτομία και στην ανάπτυξη των προϊόντων Quechua. Συνδυάζει 4 στοιχεία, το κάθε ένα σε ξεχωριστό τομέα και με διαφορετικά τεχνολογικά εργαλεία: Σωματότυπος (3D ανάλυση) Κινησιολογία Θερμική άνεση (με 4 κλιματικούς θαλάμους) Συμπεριφορική και αισθητηριακή επιστήμη

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που θα συναντήσετε και εσείς κατά την πεζοπορία σας. Η Sarah, μηχανικός πεδίου, καθώς και μια ομάδα από δοκιμαστές παιδιά, δοκιμάζουν τα προϊόντα καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.

Βίντεο