QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8752145 4606977

Παιδικό Αδιάβροχο Μπουφάν Πεζοπορίας MH550 - Ηλικίες 7-15 Ετών -RASPBERRY

30,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΡΟΖ‎ / ΜΑΥΡΟ‎
  • ΡΟΖ‎ / ΜΑΥΡΟ‎
  • ΠΡΑΣΙΝΟ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Ζεστό και άνετο, αυτό το καπιτονέ μπουφάν επιτρέπει στο παιδί σας να απολαμβάνει στο έπακρο τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο

ΟΦΕΛΗ

Αδιάβροχο

Προστατεύει από ελαφριά βροχή: το νερό γλιστρά και δεν απορροφάται από το ύφασμα

Lightweight

Μόνο 431 g στο μέγεθος 10-11 ετών

Ανθεκτικότητα

Ανθεκτικό σε μικρά σχισίματα και στην έντονη τριβή, για τους μικρούς εξερευνητές

Θερμότητα

Τα υλικά του παρέχουν θερμομόνωση στο σώμα.

Αντιανεμικό

Η αντιανεμική μεμβράνη προσφέρει εξαιρετική προστασία από τον άνεμο.

Τσέπες

3 τσέπες με φερμουάρ, κατάλληλο για μεταφορά αξεσουάρ, τηλεφώνου, γυαλιών

Διαπνέων

Η μικροπορώδης μεμβράνη απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αντιανεμικό:

Η αντιανεμική προστασία είναι σημαντική λόγω της έντονης αίσθησης κρύου που νιώθουμε στο σώμα είτε βρισκόμαστε σε κίνηση είτε όχι.Σύμφωνα με το μοντέλο "αίσθησης κρύου", που μετρά την αίσθηση της θερμοκρασίας συνυπολογίζοντας τον άνεμο και το κρύο: στους 5°C με άνεμο 30 km/h, η αισθητή θερμοκρασία είναι 0°C. Εάν η θερμοκρασία του ανέμου είναι 0°C & η ταχύτητα του ανέμου 30km/h, η αισθητή θερμοκρασία είναι -6°C. Τα υλικά μας συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της αίσθησης κρύου που προκαλεί ο άνεμος.

Υδατοαπωθητικότητα:

Η υδατοαπωθητικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που επιτυγχάνεται με επεξεργασία που δεν αφήνει το νερό να κολλάει στην επιφάνεια του υφάσματος.

Το νερό γλιστράει χωρίς να απορροφηθεί και το ένδυμα παραμένει ελαφρύ, διαπνέον και ζεστό.Να θυμάστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο.

Αυτή η επεξεργασία μπορεί να επαναληφθεί για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητά της.Χρησιμοποιείτε σπρέι που εφαρμόζονται εξωτερικά, αντί για ενισχυτικά πλύσης,που μπορούν να καταστρέψουν τη διαπνοή του προϊόντος.

Μικροπορώδης μεμβράνη:

Η μεμβράνη αποτελείται από στρώση πολυουρεθάνης που βρίσκεται μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού υφάσματος του μπουφάν. Προστατεύει από τον άνεμο και επομένως συγκρατεί τη θερμότητα του σώματος. Η μεμβράνη αυτή είναι επίσης διαπνέουσα: απομακρύνει τον ιδρώτα μέσω των μικροσκοπικών πόρων της εξωτερικής του επιφάνειας, εμποδίζει τη συσσώρευση της υγρασίας και σας κρατά ζεστούς και στεγνούς!

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ

Ανακυκλωμένος πολυεστέρας: Χάρη στον ανακυκλωμένο πολυεστέρα, δεν χρησιμοποιούμε άλλες πετρελαϊκές πηγές. Τα απόβλητα μετατρέπονται σε υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ;

Ανακυκλώνοντας πλαστικά μπουκάλια ή μεταχειρισμένα υφάσματα για την παραγωγή του πολυεστέρα μας, μειώσαμε τη χρήση πόρων με βάση το πετρέλαιο ενώ, παράλληλα, διατηρήσαμε την ποιότητα και τις επιδόσεις του υλικού κατά τη διάρκεια των ορεινών μας πεζοποριών.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΑΣ;

Σχεδιασμένο στο διεθνές κέντρο σχεδιασμού μας στους πρόποδες του Mont Blanc στη Γαλλία, αυτό το fleece κατασκευάζεται και συναρμολογείται από τους προμηθευτές μας στο Βιετνάμ και το Μπαγκλαντές.

Συνεργαζόμαστε στενά με αυτούς τους συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν πραγματική εξειδίκευση στην κατασκευή των fleece μας.

Χάρη σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας μπορούμε να δημιουργούμε τεχνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Συνθήκες εργασίας στα εργαστήρια παραγωγής μας

Εγγυόμαστε ότι οι προμηθευτές μας συμμορφώνονται προς τον κώδικα δεοντολογίας μας. Αυτοί οι προμηθευτές βρίσκονται συχνά σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η παρουσία μας συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Διενεργώντας ελέγχους και διαθέτοντας ομάδες επί τόπου, διασφαλίζουμε ότι το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων πληροί ορισμένα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά τον ανθρώπινο σεβασμό, την προσωπική εκπλήρωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας

Το σχεδιαστικό κέντρο της Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του όρους Mont Blanc στην Haute Savoie.

Η τοποθεσία αυτή το καθιστά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, διευθυντές προϊόντων, μηχανικούς κτλ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων ανοιχτού χώρου.

Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό προϊόντων ορεινής πεζοπορίας και για να σας παρέχουμε όλη μας την εμπειρία.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 7.0% Ελασθάνη, 93.0% Πολυεστέρας; Τσέπη: 100.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσεται σε κρεμάστρα ή διπλωμένο σε καθαρό, στεγνό μέρος

Restrictions on use

Κρατήστε το μακριά από φλόγες και πηγές θερμότητας.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το εργαστήριο Sportslab της Decathlon, στην πόλη Lille, συνεισφέρει επίσης στην καινοτομία και στην ανάπτυξη των προϊόντων Quechua. Συνδυάζει 4 στοιχεία, το κάθε ένα σε ξεχωριστό τομέα και με διαφορετικά τεχνολογικά εργαλεία: Σωματότυπος (3D ανάλυση) Κινησιολογία Θερμική άνεση (με 4 κλιματικούς θαλάμους) Συμπεριφορική και αισθητηριακή επιστήμη

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που θα συναντήσετε και εσείς κατά τις πεζοπορίες σας. Τα παιδιά των ομάδων μας, όπως και μια ομάδα νεαρών δοκιμαστών, δοκιμάζουν τα προϊόντα καθ' όλη τη διάρκεια της δημιουργίας τους μέχρι να βγουν στην αγορά.