QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8749902 4592049

Fleece μπουφάν πεζοπορίας MH150 για παιδιά 2-6 ετών - Γκρι

12,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΓΚΡΙ‎
  • ΓΚΡΙ‎
  • ΜΟΒ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Γονείς νεαρών πεζοπόρων σχεδίασαν με οικολογικά κριτήρια αυτό το ζεστό και διαπνέον fleece μπουφάν που προστατεύει τα παιδιά στις υπαίθριες δραστηριότητες.

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία συντήρησης

Πλένεται στο πλυντήριο στους 40°C. Στεγνώνει γρήγορα. Δεν τσαλακώνει.

Ευκολία φορέματος

Πιο πρακτικό στο βάλε-βγάλε, χάρη στο φερμουάρ του απ' άκρη σ' άκρη

Lightweight

143g στο μέγεθος 3-4 ετών Συμπιέζεται και μεταφέρεται στον πάτο του σακιδίου

Ανθεκτικότητα

Ανθεκτικό υλικό, ειδικά επιλεγμένο για μικρούς εξερευνητές! 2ετής εγγύηση

Θερμότητα

Micro-fleece διπλής όψης. Η πυκνότητα 200g/τ.μ. παρέχει τη βέλτιστη άνεση

Διαπνέων

Πλέξη πολυεστέρα: επιτρέπει τη διαφυγή του ατμού που παράγει το σώμα (RET=6,3)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ;

Ανακυκλώνοντας πλαστικά μπουκάλια ή μεταχειρισμένα υφάσματα για την παραγωγή του πολυεστέρα μας, μειώσαμε τη χρήση πόρων με βάση το πετρέλαιο ενώ, παράλληλα, διατηρήσαμε την ποιότητα και τις επιδόσεις του υλικού κατά τη διάρκεια των ορεινών μας πεζοποριών.

Στοιχείο fleece: μόνωση χάρη στον αέρα

Το υλικό fleece έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παγιδεύει τον αέρα χάρη στον όγκο που δημιουργεί η υφή του (και το ξύσιμο της πλέξης).

Αυτή η ποσότητα αέρα λειτουργεί ως φυσική μόνωση, διατηρώντας το σώμα ζεστό

Διαπνοή υλικού

Για την αξιολόγηση της ικανότητας του υφάσματος να αναπνέει, μετράται η αντίσταση στην εξάτμιση, RET (δοκιμή βάσει του προτύπου ISO 11092). Όσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξάτμιση των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα και τόσο μεγαλύτερη η διαπνοή. Π.χ.: RET < 9 = εξαιρετικά διαπνέον ύφασμα / 9 < RET < 12 = πολύ διαπνέον ύφασμα / 12 < RET < 20 = διαπνέον ύφασμα / RET > 20 = περιορισμένη ή καθόλου διαπνοή.

Αντοχή των υλικών

Διεξάγουμε πολλαπλές εργαστηριακές δοκιμές για τη συμμόρφωση των προϊόντων μας προς τα υψηλότερα πρότυπα σε θέματα αντοχής: μια δοκιμή αντοχής στην απόξεση και την τριβή για να διασφαλίσουμε ότι το fleece δεν σχηματίζει κόμπους, μια δοκιμή σταθερότητας χρωμάτων για να ελέγξουμε τη συμπεριφορά και την αντοχή των χρωμάτων και μια δοκιμή γήρανσης για να ελέγξουμε ότι οι επανειλημμένες πλύσεις δεν αλλοιώνουν τις ιδιότητες του υφάσματος, τη συμπεριφορά, το πάχος του ή την όψη του.

Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας

Το σχεδιαστικό κέντρο της Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του όρους Mont Blanc στην Haute Savoie.

Η τοποθεσία αυτή το καθιστά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, διευθυντές προϊόντων, μηχανικούς κτλ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων ανοιχτού χώρου.

Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό προϊόντων ορεινής πεζοπορίας και για να σας παρέχουμε όλη μας την εμπειρία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ FLEECE ΜΑΣ;

Η σκηνή αυτή δημιουργήθηκε στο διεθνές κέντρο σχεδιασμού μας στους πρόποδες του Mont Blanc στη Γαλλία και, στη συνέχεια, κατασκευάστηκε και συναρμολογήθηκε από τους προμηθευτές μας στην Κίνα, το Βιετνάμ και το Μπαγκλαντές.

Συνεργαζόμαστε στενά με αυτούς τους συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν πραγματική εξειδίκευση στην κατασκευή των fleece μας.

Χάρη σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, μπορούμε να δημιουργούμε τεχνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Συνθήκες εργασίας στα εργαστήρια παραγωγής μας

Εγγυόμαστε ότι οι προμηθευτές μας συμμορφώνονται προς τον κώδικα δεοντολογίας μας. Αυτοί οι προμηθευτές βρίσκονται συχνά σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η παρουσία μας συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Διενεργώντας ελέγχους και διαθέτοντας ομάδες επί τόπου, διασφαλίζουμε ότι το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων πληροί ορισμένα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά τον ανθρώπινο σεβασμό, την προσωπική εκπλήρωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσεται διπλωμένο ή κρεμασμένο σε στεγνό μέρος

Restrictions on use

Κρατήστε το μακριά από φλόγες και πηγές θερμότητας.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το εργαστήριο Sportslab της Decathlon, στην πόλη Lille, συνεισφέρει επίσης στην καινοτομία και στην ανάπτυξη των προϊόντων Quechua. Συνδυάζει 4 στοιχεία, το κάθε ένα σε ξεχωριστό τομέα και με διαφορετικά τεχνολογικά εργαλεία: Σωματότυπος (3D ανάλυση) Κινησιολογία Θερμική άνεση (με 4 κλιματικούς θαλάμους) Συμπεριφορική και αισθητηριακή επιστήμη

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που θα συναντήσετε και εσείς κατά την πεζοπορία σας. Η Sarah, μηχανικός πεδίου, καθώς και μια ομάδα από δοκιμαστές παιδιά, δοκιμάζουν τα προϊόντα καθόλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.