BTWIN Κωδικός Αναφ. 8603257 4132255

Ανοιχτό μισό κράνος 500 για ποδηλασία πόλης - Μαύρο

40,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎
  • ΠΡΑΣΙΝΟ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Αναζητάτε προστασία για τις τακτικές σας διαδρομές και τις βόλτες αναψυχής στην πόλη, σε ποδηλατοδρόμους και σε πάρκα;

ΟΦΕΛΗ

Ορατότητα

Ξεχωρίστε από το πλήθος χάρη στα προαιρετικά φώτα.

Ρυθμιζόμενο

Δίσκος προσαρμογής και ρυθμιζόμενοι ιμάντες για εύκολη τοποθέτηση/αφαίρεση.

Προστασία από τις κρούσεις

Πληροί το πρότυπο EN 1078: ορατότητα, απορρόφηση κραδασμών, ιμάντες πηγουνιού...

Αερισμός

12 αεραγωγοί για επαρκή αερισμό!

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Επιλέξτε τη ρύθμιση που σας ταιριάζει περισσότερο, ανάλογα με τον καιρό.

Αρχική άνεση

Προστατεύστε το κεφάλι σας με τον θερμοδιαμορφωμένο αφρό

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πιστοποιημένο κατά EN 1078

Συμμορφώνεται προς το πρότυπο EN1078 (2012) + A1(2013) για τα κράνη ποδηλασίας. Ευρωπαϊκό πρότυπο που ορίζει τις απαιτήσεις και μεθόδους δοκιμής που εφαρμόζονται στα κράνη τα οποία χρησιμοποιούνται για την προστασία του κεφαλιού κατά την ποδηλασία μέσα στην πόλη και για skating, scootering και skateboarding. Οι αντίστοιχες απαιτήσεις δοκιμών και μέθοδοι καλύπτουν τους εξής τομείς: κατασκευή, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου ορατότητας, ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών, χαρακτηριστικά συστήματος συγκράτησης.

Μεγέθη

Αν αμφιταλαντεύεστε μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε το μεγαλύτερο.Η επιλογή του σωστού μεγέθους και η σωστή εφαρμογή του κράνους είναι ουσιώδεις. Για τα παιδιά, ποτέ μην αγοράζετε ένα κράνος πολύ μεγάλο με το σκεπτικό ότι θα μεγαλώσουν.M: 55 cm - 59 cm

L: 59 cm - 62 cm

Ρύθμιση

Για μέγιστη προστασία, το κράνος θα πρέπει να βρίσκεται σε στενή επαφή με το κεφάλι σας και το σύστημα πρόσδεσης πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένο, χωρίς να σφίγγει υπερβολικά στο μέτωπο. Αν οι ιμάντες ρυθμιστούν σωστά, το κράνος δεν θα πρέπει να γλιστρά προς τα εμπρός, πίσω ή στο πλάι. Για τον σκοπό αυτό, το κράνος διατίθεται σε διάφορα μεγέθη. Συνιστούμε να δοκιμάσετε μερικά μεγέθη για να βρείτε το κατάλληλο για σας.

Συμβατότητα

Το συγκεκριμένο προϊόν διαθέτει υποδοχή για την τοποθέτηση Vioo Clip, φως LED που στερεώνεται παντού και αφαιρείται με μία μόνο κίνηση.

Το φωτάκι πωλείται χωριστά.

Με κόκκινο ή λευκό φως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη λειτουργία σταθερού (φακός) ή παλλόμενου φωτισμού (φλας), το Vioo Clip σας καθιστά ευδιάκριτα ορατούς από απόσταση έως 110m.

Αξεσουάρ, όπως κάμερα, μη εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή μπορεί να καταστρέψουν τα χαρακτηριστικά του κράνους και να μειώσουν την απόδοσή του.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Επένδυση EPS: Διογκωμένο πολυστυρένιο

Εξωτερικό περίβλημα: ABS

Διάρκεια ζωής

Συνιστούμε να αντικαθιστάτε το κράνος σας 5 έτη μετά την ημερομηνία παραγωγής (αναγράφεται στην ετικέτα στο εσωτερικό του κράνους).

Επειδή η ζημιά μπορεί να μην είναι ορατή, συνιστούμε να απορρίψετε και να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε κράνος έχει υποστεί πρόσκρουση.

Η χρήση διαλυτών ή άλλων επιθετικών προϊόντων μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του κράνους σας.

Προϋποθέσεις επιστροφής μέσου ατομικής προστασίας

Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν εφαρμόζει σωστά.Εάν πρέπει να το επιστρέψετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συνοδεύεται ακόμα από τις οδηγίες του, τις ετικέτες και, ενδεχομένως, την αρχική του συσκευασία, ώστε να μπορεί να επισκευαστεί. Ας φροντίσουμε μαζί τον πλανήτη μας.

σύνθεση

σύνθεση

Κέλυφος: 100.0% Ακρυλονιτριλίου βουταδιενίου στυρολίου; Προστασία: 100.0% Πολυστυρένιο; Ιμάντας: 100.0% Πολυεστέρας; Αγκράφες: 100.0% Πολυοξυμεθυλένιο; Αφρός: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Μην το αφήνετε εκτεθειμένο σε υψηλές θερμοκρασίες (άνω των 50°C, ιδίως στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου). Να φυλάσσεται σε χώρο χωρίς υγρασία, μακριά από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Restrictions on use

Ακατάλληλο για μοτοσυκλέτα, αθλήματα του αέρα ή ορειβασία.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Εργαστήριο Pourquery, διαπιστευμένο από την COFRAC (Γαλλική Επιτροπή Διαπίστευσης)

Βίντεο