KALENJI Κωδικός Αναφ. 8586559 4025208

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ KALENJI 500 ΑΣΥΡΜΑΤΟ BLUETOOTH - ΛΕΥΚΟ

30,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΟΒ‎
  • ΜΟΒ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Αυτά τα ακουστικά σχεδιάστηκαν για άνεση και σταθερότητα όταν τρέχετε με μουσική! Ανθεκτικά στη βροχή και τον ιδρώτα.

ΟΦΕΛΗ

Αυτονομία

Αυτονομία 4 ωρών όταν ακούτε μουσική

Συμβατότητα

Συμβατά με όλα τα smartphones (IOS >6.1 και ANDROID > 4.1).

Lightweight

Βάρος: 17g

Αδιάβροχο

Τα ακουστικά είναι ανθεκτικά στη βροχή και τον ιδρώτα (IPX4).

Έλεγχος

Λειτουργία hands-free: κλήσεις και μουσική (βλ. τεχνικές προδιαγραφές)

Σταθερότητα

Καλώδιο για τοποθέτηση πάνω από το αυτί και τα ακροπτερύγια.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βελτιωμένα χάρη στις παρατηρήσεις σας

Τα ακουστικά Bluetooth KALENJI 500 αντικαθιστούν τα ακουστικά ONEAR 500. Χάρη στις παρατηρήσεις σας, επανασχεδιάσαμε τα ακουστικά ψείρες KALENJI 500 για καλύτερο ΚΡΑΤΗΜΑ στα αυτιά. Μειώνοντας τη διαρροή ήχου, αυτά τα καινούργια ακουστικά ψείρες βελτιώνουν επίσης την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ και την αντίληψη των ΤΟΝΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

Σε τι διαφέρουν τα αθλητικά ακουστικά από τα τυπικά ακουστικά;

Όταν τρέχετε, όλο το σώμα σας κινείται. Τα ακουστικά σας πρέπει να είναι απολύτως σταθερά στα αυτιά σας. Όταν τρέχετε, ιδρώνετε και τα ακουστικά σας πρέπει να είναι ανθεκτικά στην εφίδρωση. Πρέπει επίσης να αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτές οι τρεις διαφορετικές απαιτήσεις οδήγησαν τις επιλογές μας καθ' όλη τη διαδικασία σχεδίασης των αθλητικών ακουστικών KALENJI 500.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΤΕ!

Για να μένουν σταθερά στα αυτιά σας τα Bluetooth ακουστικά JAKENJI 500:

- Οι ψείρες από σιλικόνη σχεδιάστηκαν με ακροπτερύγια που προσαρμόζονται στο εσωτερικό του αυτιού σας. Έτσι, τα ακουστικά σταθεροποιούνται χωρίς να προκαλούν δυσφορία. Παρέχονται ψείρες σε 3 μεγέθη.

- Ένα ρυθμιζόμενο καλώδιο συνδέει τα δύο ακουστικά και περνά πάνω από τα αυτιά σας, για καλύτερη προσαρμογή.Ρυθμιζόμενο μήκος που δεν μεταβάλλεται όσο τρέχετε.

Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Όταν έχει ζέστη και τρέχετε, θα ιδρώσετε. Τρέχετε και ξαφνικά αρχίζει η καταιγίδα.Τα ακουστικά KALENJI 500 είναι ανθεκτικά στη βροχή και τον ιδρώτα. Επιλέξαμε υδατοστεγή ακουστικά και πλήκτρα. Πέρασαν με επιτυχία τις δοκιμές καταιόνησης στις οποίες υποβάλλουμε όλα τα υδατοστεγή προϊόντα μας. Όταν τελειώσετε, φυλάξτε τα ακουστικά Kalenji 500 μακριά από υγρασία, σε στεγνό περιβάλλον.

ΑΠΑΛΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ

Επιλέξαμε μαλακή σιλικόνη για τις ψείρες των ακουστικών που προσαρμόζονται μέσα στα αυτιά. Μελετήσαμε σχήματα αυτιών και πραγματοποιήσαμε δοκιμές άνεσης για να καταλήξουμε στη σχεδίαση αυτών των ψειρών.Οι ψείρες είναι το αποτέλεσμα τριών γενιών ακουστικών.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΤΕ!

Προτιμούμε να κάνουμε τα πράγματα απλά! Έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία σύνδεσης των ακουστικών KALENJI 500. Απλά ενεργοποιήστε τα ακουστικά και πηγαίνετε στις ρυθμίσεις Bluetooth του τηλεφώνου σας για να ξεκινήσει η αναζήτηση συσκευής Bluetooth. Κάντε κλικ στο “KALENJI 500” και τελειώσατε! Την επόμενη φορά, το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί αυτόματα με τα ακουστικά σας, αρκεί να είναι αναμμένα και σε κοντινή απόσταση. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το Bluetooth του τηλεφώνου σας :-)

ΛΗΨΗ BLUETOOTH ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τη διακοπή της μουσικής. Αυτό θα συμβεί αν η λήψη bluetooth δεν είναι αρκετά καλή. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των κεραιών των KALENJI 500, ώστε αυτό να μη συμβεί ποτέ.

Και επειδή μπορεί να τρέχετε στο γυμναστήριο, εξασφαλίσαμε ότι τα ακουστικά λειτουργούν ακόμα κι αν η απόσταση από το τηλέφωνό σας είναι έως 10 μέτρα και δεν μεσολαβούν εμπόδια.

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ;

Τα περισσότερα ακουστικά bluetooth ελέγχονται από το τηλέφωνό σας, το οποίο έχετε σε μια τσέπη ή σε ένα περιβραχιόνιο (για ρύθμιση της έντασης, απάντηση σε μια κλήση, κ.ά.). Το τηλεχειριστήριο συνήθως βρίσκεται στο καλώδιο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αστάθεια. Για να το αποφύγετε αυτό, ενσωματώσαμε το τηλεχειριστήριο και το μικρόφωνο του KALENJI 500 ακριβώς πάνω στα ακουστικά. Έτσι, δεν προκαλούνται παρεμβολές από καλώδια ενώ τρέχετε. Τα πλήκτρα επίσης είναι πολύ πιο προσιτά.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ!

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις παρακάτω λειτουργίες με το KALENJI 500:

- ρύθμιση της έντασης (πατήστε τα πλήκτρα Volume +/-)

- παύση της μουσικής (πατήστε το πλήκτρο Play)

- μετάβαση στο επόμενο κομμάτι (πατήστε το πλήκτρο Play δύο φορές)

- απάντηση σε κλήση (πατήστε το πλήκτρο Play)

- απόρριψη κλήσης

- τερματισμός κλήσης (πατήστε το πλήκτρο Play)

- άνοιγμα του Siri ή του Google Voice (πατήστε και κρατήστε τα πλήκτρα Volume+ και Volume- για 2 δευτερόλεπτα)

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ BLUETOOTH

Η ασύρματη σύνδεση bluetooth 4.1 είναι συμβατή με όλα τα smartphones (IOS >6.1 και ANDROID >4.1), τα tablet και όλες τις συσκευές με λειτουργία bluetooth:AD2P/HSP/HFP/AVRCP.Οι περισσότεροι υπολογιστές Apple και Windows είναι συμβατοί. Για κάποιες διαμορφώσεις Windows, ενδεχομένως να χρειαστεί να εγκαταστήσετε προφίλ Bluetooth.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διάμετρος ηχείου 8,6 mm

Αντίσταση 32 ohm

Ευαισθησία 91 Db (+/- 3 Db στο 1 Khz και είσοδος 1 mW)

Εύρος συχνοτήτων 20hz - 20Khz

Ονομαστική ισχύς εξόδου 3mW

Μπαταρία 85 mAh (6 ώρες)

Κωδικοποίηση ήχου: SBC

Bluetooth V 4.1

Εμβέλεια Bluetooth: 8 έως 10m χωρίς εμπόδια

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ & ΦΟΡΤΙΣΗ

Τα ακουστικά KALENJI 500 έχουν μπαταρία για διάρκεια ακρόασης 4 ώρες. Μια φωνητική ειδοποίηση θα σας ενημερώσει για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας όταν κλείσετε τα ακουστικά σας, ώστε να μην ξεχάσετε να τα φορτίσετε πριν το επόμενο τρέξιμο. Τα ακουστικά KALENJI 500 φορτίζουν με το παρεχόμενο καλώδιο micro-USB.

ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ Ή ΟΧΙ

Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά την ποιότητα των προϊόντων μας. Κατασκευάσαμε πολλά πρωτότυπα και βελτιώναμε σταδιακά το προϊόν με εργαστηριακές δοκιμές και δοκιμές σε συνθήκες τρεξίματος. Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα ακουστικά σας, ανατρέξτε στην πολιτική επιστροφών μας: https://www.decathlon.fr/landing/retour-et-echange/_/R-a-retour-echange

Εγγύηση & εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Τα προϊόντα DECATHLON συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης support.geonaute.com . Θα βρείτε συμβουλές για την αποτελεσματικότερη χρήση της συσκευής σας: οδηγίες, συνήθεις ερωτήσεις από τους χρήστες μας και εκπαιδευτικά βίντεο. Για να σας παρέχουμε τη μέγιστη υποστήριξη, η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7 και θα απαντά σε εσάς προσωπικά.

σύνθεση

σύνθεση

Ακουστικά: 20.0% Καουτσούκ - Θερμοπλαστικό Καουτσούκ (TPR), 40.0% Ακρυλονιτριλίου βουταδιενίου στυρολίου, 20.0% Μπαταρία - LiPo, 20.0% PCBA

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Στην Kalenji, όλα τα προϊόντα μας δοκιμάζονται από ομάδα χρηστών στις πραγματικές συνθήκες για τις οποίες έχουν σχεδιαστεί. Αυτές οι δοκιμές συντονίζονται και εποπτεύονται από ομάδα μηχανικών εξειδικευμένων σε αυτήν την αποστολή. Όλες αυτές οι δοκιμές δίνουν στους διευθυντές προϊόντων, τους μηχανικούς και σε όλη την ομάδα της Kalenji την ευχέρεια να αναπτύσσουν, να δημιουργούν και να σχεδιάζουν τεχνικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών μας.