WEDZE Κωδικός Αναφ. 8805925 4873194

Παιδική ζεστή και αδιάβροχη στολή για σκι 580 - Κίτρινο και μπλε

75,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎ / ΩΧΡΑ‎ / ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ‎
  • ΜΠΛΕ‎ / ΩΧΡΑ‎ / ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ‎
  • ΡΟΖ‎ / ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Ξεκινάει το παιδί σας μαθήματα σε σχολή σκι;Αυτή η στολή σκι τα διατηρεί ζεστά και στεγνά, για να μπορούν να επικεντρώνονται στην πρόοδό τους! Ρυθμιζόμενη, για να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για 2 χρόνια

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία χρήσης

3 προϊόντα σε 1. Μπουφάν, γάντια χωρίς δάχτυλα, παντελόνι: αποσπώμενα και συνδεόμενα με φερμουάρ.

Ανθεκτικότητα

Με ενίσχυση στους γλουτούς, στα γόνατα, στις κνήμες και στις παλάμες των γαντιών.

Ρυθμιζόμενο

Ρυθμιζόμενο μήκος ποδιών και μανικιών. Δέστρα στις μανσέτες. Ελαστική μέση.

Θερμότητα

Βάτα 150 g/m². Απαλή, χοντρή επένδυση fleece. Ποδιά.

Αδιάβροχο

Πολύ καλό: επίστρωση με βαθμονόμηση 5.000 mm, στεγανοποιημένες κύριες ραφές, μεμβράνη στα γάντια

Τσέπες

3 τσέπες ασφαλείας, από τις οποίες 1 τσέπη για την κάρτα του σκι.

Διαπνέων

Διαπνέον υλικό που απομακρύνει τον ιδρώτα.

Αρχική άνεση

Μαλακό και ζεστό ύφασμα στο εσωτερικό μπουφάν, στον αυχένα και στο παντελόνι. Ελαστική μέση.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βάτα για θερμομόνωση

Η θερμομόνωση διατηρεί το σώμα του παιδιού σας στη σωστή θερμοκρασία, ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο. Το ρούχο προσαρμόζεται στη σωματική δραστηριότητα και στο εξωτερικό περιβάλλον. Η Wedze χρησιμοποιεί βάτα για θερμομόνωση, έτσι ώστε το σώμα να παραμένει ζεστό. Η συνθετική βάτα αποτελείται από πολυεστέρα που αποθηκεύει λιγότερο ή περισσότερο αέρα, ανάλογα με το μήκος των ινών. Όσο πιο χοντρή είναι η επένδυση, τόσο περισσότερο αέρα περιέχει και τόσο πιο πολύ ζέστη προσφέρει.

Επεξεργασία επίστρωσης

Η επίστρωση είναι μια αδιάβροχη ουσία που εφαρμόζεται στην εσωτερική πλευρά του εξωτερικού υφάσματος του μπουφάν και του παντελονιού. Αποτρέπει τη διείσδυση νερού μέσα στο ύφασμα αλλά επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά παραμένουν στεγνά και πιο άνετα.

Στεγανοποιημένες κύριες ραφές

Η στολή αυτή είναι ακόμα πιο υδατοστεγανή, καθώς εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα διαθέτει και στεγανοποιημένες ραφές. Πρόκειται για αδιάβροχες κολλητικές ταινίες που τοποθετούνται στις εσωτερικές ραφές του ρούχου ώστε να το καταστήσουν απολύτως υδατοστεγανό. Αυτές οι στεγανοποιημένες ραφές βρίσκονται στις περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες στο χιόνι. Στη συγκεκριμένη στολή σκι, βρίσκονται στους ώμους, στο στήθος και στου γλουτούς.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Καθώς τα αιχμηρά πέδιλα του σκι αλλά και οι δραστηριότητες στο χιόνι μπορεί να καταστρέψουν ή να κόψουν το κάτω μέρος της στολής, προσθέσαμε σε ορισμένα σημεία ενισχύσεις υψηλής απόδοσης για να αποτρέψουμε τα σχισίματα. Οι ενισχύσεις βρίσκονται στα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος: γόνατα, γλουτοί, κνήμες, καθώς και παλάμες των γαντιών.

Καινοτόμο σύστημα PULL'N FIT ZIP στα πόδια και στα χέρια

Το καινοτόμο σύστημα PULL'N FIT διευκολύνει την ακριβή ρύθμιση του μήκους των μπατζακιών του παντελονιού και των μανικιών του μπουφάν, ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του σώματος του παιδιού. Για να κοντύνετε το παντελόνι, απλά σηκώστε το φερμουάρ στους αστραγάλους. Ένα σύστημα με κουμπότρυπες στο εσωτερικό του μανικιού σάς βοηθά να ρυθμίζετε το μήκος των μανικιών και των γαντιών. Έτσι το παιδί σας δεν θα χρειαστεί να αλλάξει στολή για τουλάχιστον δύο χρόνια!

Τσέπη για την κάρτα του σκι

Δεν χρειάζεται πια να βγάζετε την κάρτα του σκι! Το μανίκι έχει ειδική τσέπη για την κάρτα του σκι, η οποία σας επιτρέπει να ανεβαίνετε εύκολα στα λιφτ.

Εξατομίκευση

Υπάρχει ετικέτα στο επάνω μέρος της πίσω φόδρας στην οποία μπορείτε να γράψετε το όνομα του παιδιού σας για να εξατομικεύσετε το προϊόν. Πρακτικό, όταν θέλετε να βρείτε το μπουφάν σας στα μαθήματα σκι, στον παιδικό σταθμό ή στο σχολείο.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να παραμένουν ζεστά στις πλαγιές;

Για να παραμένετε ζεστοί και στεγνοί, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 τεχνικών στρώσεων: Στρώση 1 ή δεύτερο δέρμα, για να παραμένετε στεγνοί. Στρώση 2 ή μονωτική στρώση, για διατήρηση της θερμότητας. Στρώση 3 ή προστατευτική στρώση, για προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να μην κρυώνουν τα πόδια τους στις πλαγιές;

Για να παραμένουν τα πόδια σας ζεστά και στεγνά, 2 στρώσεις ρούχων είναι αρκετές: 1 εσώρουχο του σκι για απομάκρυνση του ιδρώτα και 1 παντελόνι του σκι για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και για ζεστασιά.

σύνθεση

σύνθεση

Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Κάτω μέρος - Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυαμίδη; Κύρια φόδρα: 100.0% Πολυαμίδη; Δευτερεύουσα φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Ζύγωμα: 100.0% Πολυουρεθάνη; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Κρεμάστε σε κρεμάστρα και μη διπλώνετε, καθώς μπορεί να φθείρετε την υδατοαπωθητικότητα του υφάσματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς πριν την αποθηκεύσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο χώρο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze επινοούνται, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια, δοκιμάζονται στις ίδιες πραγματικές συνθήκες που θα συναντήσετε κατά τη χρήση (κρύο, φρέσκο χιόνι, κ.λπ.). Οι ομάδες σχεδιαστών μας διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα βάσει του οποίου έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί το προϊόν αντιστοιχεί απόλυτα στη χρήση του σε πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years