WEDZE Κωδικός Αναφ. 8642186 4273788

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΚΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 580 WARM ΓΚΡΙ

65,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΓΚΡΙ‎ / ΚΙΤΡΙΝΟ‎
  • ΓΚΡΙ‎ / ΚΙΤΡΙΝΟ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα μας, γονείς νεαρών σκιέρ, δημιούργησε αυτό το 100% αδιάβροχο μπουφάν για σκι με επένδυση που εγγυάται απόλυτη ζεστασιά.

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία χρήσης

Αυτόματη snow skirt που αποτρέπει την εισχώρηση χιονιού και αέρα.

Εξατομίκευση / προσαρμοστικότητα

Ετικέτα στη φόδρα για να γράψετε το όνομα του παιδιού σας.

Θερμότητα

Πολύ ζεστό. 200mg/τ.μ. + σφαιρικές ίνες. Βουρτσισμένη επένδυση. Snow skirt.

Αδιάβροχο

Πολύ καλή: επίστρωση 5000 mm, 100% στεγ. ραφές. Κουκούλα για πάνω από το κράνος.

Τσέπες

4 τσέπες όπου περιλαμβάνεται 1 τσέπη για πάσο σκι και 1 ασφαλής εσωτερική τσέπη.

Διαπνέων

Διαπνέον υλικό που απομακρύνει τον ιδρώτα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θερμομόνωση από σφαιρικές ίνες

Θερμομόνωση που παρέχεται από γέμισμα σφαιρικών ινών: μικρές μπάλες μαλακής βάτας που προσομοιάζουν το γέμισμα μακριών μπουφάν. Αν και δεν είναι το ίδιο ελαφριές και συμπιεστές σαν τα φτερά, προσαρμόζονται ιδανικά στα παιδιά: παρέχουν καλή θερμότητα και προσφέρονται για εύκολη φροντίδα σαν ένα κλασικό μπουφάν.

Επεξεργασία επένδυσης

Η επένδυση είναι μια αδιάβροχη ουσία που εφαρμόζεται στην εσωτερική πλευρά του εξωτερικού υφάσματος. Αποτρέπει τη διείσδυση νερού μέσα στο ύφασμα αλλά επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά παραμένουν στεγνά και πιο άνετα.

Πλήρως στεγανές ραφές

Αυτό το μπουφάν είναι ακόμα πιο υδατοστεγανό, καθώς εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα διαθέτει επίσης στεγανές ραφές. Οι αυτοκόλλητες και αδιάβροχες λωρίδες του στερεώνονται σε όλες τις εσωτερικές ραφές του μπουφάν για να είναι απολύτως στεγανό και να απωθεί πλήρως το νερό.

Κουκούλα για πάνω από το κράνος

Προσθέσαμε σε αυτό το μπουφάν σκι μια κουκούλα που μπορεί να φορεθεί πάνω από το κράνος του σκι. Αυτό το σύστημα προστατεύει τα παιδιά από την εισχώρηση του κρύου αέρα και του χιονιού μέσα από τον γιακά. Το ελαστικό τμήμα από λύκρα μπροστά διευκολύνει τη στερέωση της κουκούλας στην άκρη του κράνους. Ακολουθεί τις κινήσεις του κεφαλιού του παιδιού και ο ψηλός γιακάς του μπουφάν είναι αποτελεσματικός για την καλή προστασία του προσώπου.

Snow skirt

Η snow skirt αποτελεί προστατευτικό σύστημα που βρίσκεται στο επίπεδο της μέσης. Στο συγκεκριμένο μπουφάν, κλείνει αυτόματα όταν το παιδί κουμπώνει το μπουφάν. Αποτρέπει το χιόνι και τα ρεύματα αέρα από το να διεισδύσουν όταν εξασκείτε χειμερινά αθλήματα, ειδικά στην περίπτωση πτώσης.

Τσέπη για πάσο σκι

Δεν χρειάζεται πια να βγάζετε το πάσο σκι σας! Το μανίκι έχει τσέπη για το πάσο σκι για να ανεβαίνετε εύκολα στα λιφτ.

Εξατομίκευση

Ετικέτα στο πάνω μέρος της πίσω επένδυσης για να γράφετε το όνομα του παιδιού σας και να εξατομικεύετε το προϊόν. Είναι πολύ πρακτικό όταν ψάχνετε τη στολή στη σχολή του σκι, στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να παραμένουν ζεστά στις πλαγιές;

Για να παραμένετε ζεστοί και στεγνοί, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 τεχνικών στρώσεων: Στρώση 1 ή δεύτερο δέρμα, για να παραμένετε στεγνοί. Στρώση 2 ή μονωτική στρώση, για διατήρηση της θερμότητας. Στρώση 3 ή προστατευτική στρώση, για προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

σύνθεση

σύνθεση

Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα : Κάτω: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα : Πάνω: 100.0% Πολυαμίδη; Κύρια φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Δευτερεύουσα φόδρα: 100.0% Πολυαμίδη; Ζύγωμα: 18.0% Ελασθάνη, 82.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Κρεμάστε σε κρεμάστρα και μη διπλώνετε, καθώς μπορεί να φθείρετε την υδατοαπωθητικότητα του υφάσματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς πριν το αποθηκεύσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο χώρο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze επινοούνται, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια, δοκιμάζονται στις ίδιες συνθήκες χρήσης που θα συναντήσετε στην πραγματικότητα (χιόνι, κρύο, φρέσκο χιόνι, κ.λπ.). Οι σχεδιαστικές ομάδες εξασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί το προϊόν αντιστοιχεί απόλυτα στη χρήση του σε πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years