WEDZE Κωδικός Αναφ. 8812357 4906880

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΦΩΤΟΧΡΩΜΙΚΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΛΕΥΚΟ

75,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΟΒ‎
  • ΜΟΒ‎
  • ΜΟΒ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι μηχανικοί μας πρόσθεσαν σε αυτή τη μάσκα φωτοχρωμικό πανοραμικό φακό για να κάνετε σκι με κάθε καιρό. Συμβατή με γυαλιά οράσεως.

ΟΦΕΛΗ

Συμβατότητα

Μέγεθος L συμβατό με γυαλιά οράσεως μέγιστου πλάτους 145 mm

Περιορισμός θαμπώματος

Βέλτιστη αντιθαμβωτική προστασία: διπλός φακός με αντιθαμβωτική επεξεργασία και αεριζόμενος σκελετός

Οπτικό πεδίο

Πανοραμικός φακός με οπτικό πεδίο υψηλής απόδοσης

Ρυθμιζόμενο

2 πόρπες για ρύθμιση του μήκους του λάστιχου

Σταθερότητα

Λάστιχο πλάτους 40 mm με διπλό αντιολισθητικό λάστιχο σιλικόνης

Αντιηλιακή προστασία

Φωτοχρωμικό κρύσταλλο S1 -S3 ροζ προς καφέ, ιδανικό για κάθε καιρό, 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Αρχική άνεση

Αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας και άνετο ύφασμα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100% προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία

Επειδή η υπεριώδης ακτινοβολία είναι βλαβερή για τα μάτια, όλες οι μάσκες μας παρέχουν πιστοποιημένη προστασία 100% από υπεριώδη ακτινοβολία σύμφωνα με το πρότυπο EN 174. Οι μάσκες είναι η καλύτερη προστατευτική λύση, επειδή περικλείουν πλήρως τα μάτια σας και εμποδίζουν την εισχώρηση άμεσης ή ανακλώμενης ακτινοβολίας UV

Φωτοχρωμικός φακός

Ο φωτοχρωμικός φακός σκουραίνει κυρίως ως αποτέλεσμα των ακτίνων UV. Ανάλογα με την παρουσία των ακτίνων UV, η φωτεινότητα του φακού αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα κρύσταλλα δεν είναι ανθεκτικά σε γδαρσίματα.

Αντιθαμβωτική ικανότητα υψηλής απόδοσης

Το αντιθαμβωτικό σύστημα "PERFORMANCE" συνίσταται στον διπλό φακό με επεξεργασία της εσωτερικής επιφάνειας σε συνδυασμό με σύστημα αερισμού του σκελετού, που διευκολύνει τη ροή του αέρα στο εσωτερικό της μάσκας.

Για να επιτυγχάνεται καλός αερισμός στο εσωτερικό της μάσκας, μην καλύπτετε τις εν λόγω διόδους χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, περιλαίμια.

Μην τρίβετε την εσωτερική επιφάνεια του φακού, αλλά ταμπονάρετέ την προσεκτικά για να πετύχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντιθαμβωτικής προστασίας.

Διπλός φακός

Προστατευτική μάσκα σκι με διπλό φακό για μείωση της συμπύκνωσης των υδρατμών. Πράγματι, ο αέρας που παγιδεύεται ανάμεσα στα δύο κρύσταλλα λειτουργεί ως θερμομονωτικό. Η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού της μάσκας μετριάζεται και έτσι επιβραδύνεται το θάμπωμα στον εσωτερικό φακό. Για να ενισχυθεί αυτό το χαρακτηριστικό, ο εσωτερικός φακός υφίσταται επίσης αντιθαμβωτική επεξεργασία.

Πανοραμικός φακός

Διπλός φακός που αγκαλιάζει το σχήμα του προσώπου. Ο εξωτερικός φακός κατασκευάζεται από διαμορφωμένο μέσω έγχυσης πολυανθρακικό υλικό που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στους κραδασμούς. Ο εσωτερικός φακός κατασκευάζεται από προπιονική κυτταρίνη

Οπτικό πεδίο υψηλής απόδοσης

Η μάσκα G 500 διαθέτει οπτικό πεδίο "HIGH PERFORMANCE" που προσφέρει καλή και ασφαλή πλευρική ορατότητα.

Συμβατότητα με κράνη σκι

Όλες οι μάσκες Wedze έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τέλεια με τα κράνη σκι Wedze.

Συμβατότητα με γυαλιά οράσεως

Η μάσκα σκι G 500 PH μεγέθους L επιτρέπει τη χρήση γυαλιών οράσεως μέγιστου πλάτους 145 mm. Ο αφρός στις πλευρές και το τελείωμα της μάσκας αφήνουν χώρο για να περάσουν οι βραχίονες των γυαλιών.

Λάστιχο

Λάστιχο από πολυαμίδιο, πολυεστέρα και καουτσούκ, πλάτους 40mm, με 2 λωρίδες αντιολισθητικής σιλικόνης

Θερμικά συμπιεσμένη θήκη από μικροΐνες

Προστατεύετε τη μάσκα, και ιδίως τον φακό, από γδαρσίματα πριν και μετά τη χρήση. Η θήκη από μικροΐνες καθαρίζει και τον φακό, καθώς το υλικό φροντίζει τέλεια τον φακό χωρίς να τον γδέρνει. Καλύπτει εύκολα στον φακό της μάσκας και τον προστατεύει από γδαρσίματα ανά πάσα στιγμή, λόγου χάρη κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων σας.Η θερμικά συμπιεσμένη θήκη είναι ιδανική για να αποθηκεύετε τη μάσκα σας και να την προστατεύετε ώστε να μην σπάσει κατά την αποθήκευση.

Χρωματιστός φακός Flash

Μια χρωματιστή επίστρωση στην εξωτερική πλευρά του φακού της μάσκας (γνωστή ως χρωματική επίστρωση Flash) μειώνει το ποσοστό φωτός που φτάνει στα μάτια, περιορίζοντας τις αντανακλάσεις και βελτιώνοντας τη διαύγεια σε συνθήκες ηλιοφάνειας.

Λάβετε υπόψη ότι οι φακοί δεν είναι ανθεκτικοί σε γδαρσίματα

Πρότυπα CE - EN -174 και ANSI

Το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 174 ισχύει για μάσκες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ματιών κατά την χιονοδρομική κατάβαση ή σε συναφείς δραστηριότητες όπως το snowboard. Το αμερικανικό πρότυπο ANSI είναι πιο αυστηρό από το ευρωπαϊκό όσον αφορά την αντοχή στους κραδασμούς και τα χτυπήματα.

Αυτή η μάσκα για σκι πληροί και τα δύο πρότυπα

Αποφύγετε το θάμπωμα

Η υγρασία προκαλεί το θάμπωμα. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το αφρώδες υλικό δεν βρέχεται όταν φοράτε για παράδειγμα ένα βρεγμένο κράνος ή σκούφο. Η μάσκα μπορεί επίσης να θολώσει αν πέσετε με το πρόσωπο στο χιόνι. Γι' αυτό πρέπει να στεγνώνετε πάντα τη μάσκα σας τη νύχτα, ώστε να μην παραμένουν ίχνη υγρασίας και να μπορείτε να κάνετε σκι την επόμενη ημέρα με στεγνή μάσκα.

2 μεγέθη

Επιλέξτε τη μάσκα ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλιού σας. Έως 55 cm, επιλέξτε το μέγεθος S. Από 55 cm και άνω, επιλέξτε το μέγεθος L

σύνθεση

σύνθεση

Σκελετός: 100.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη; Ελαστική ταινία: 33.0% Πολυαμίδη, 36.0% Συνθετικό καουτσούκ, 31.0% Πολυεστέρας; Οθόνη: 60.0% Πολυανθρακικό, 40.0% Οξικό άλας; Αφρός: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Συμβουλή: αποθηκεύετε τη μάσκα σε θήκη Wedze μετά τη χρήση.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze δοκιμάζονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης για τις οποίες σχεδιάστηκαν: στο χιόνι, στο κρύο και σε όλες τις πιθανές συνθήκες που ενδέχεται να συναντήσετε όταν κάνετε σκι. Οι ομάδες σχεδιαστών, οι υπεύθυνοι προϊόντων, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε το προϊόν είναι απολύτως κατάλληλο για τη χρήση του στις πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years