WEDZE Κωδικός Αναφ. 8758639 4571368

ΜΑΣΚΑ ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARD ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - G 500 S3 - ΡΟΖ NEON

30,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΡΟΖ‎
  • ΡΟΖ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎
  • ΡΟΖ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Αυτή η μάσκα παρέχει καλό οπτικό πεδίο και έχει ισχυρή αντιθαμβωτική επεξεργασία για να κάνετε σκι με καλό καιρό. Συμβατή με γυαλιά οράσεως.

ΟΦΕΛΗ

Συμβατότητα

OTG, κατάλληλη για όσους φορούν γυαλιά οράσεως, μέγιστο πλάτος 145 mm.

Περιορισμός θαμπώματος

Υψηλή αντιθαμβωτική απόδοση: διπλός φακός με αντιθαμβωτική επεξεργασία και αεριζόμενος σκελετός.

Οπτικό πεδίο

Πανοραμικός φακός με οπτικό πεδίο υψηλής απόδοσης.

Ρυθμιζόμενο

2 πόρπες για γρήγορη ρύθμιση του μήκους του λάστιχου.

Σταθερότητα

Λάστιχο πλάτους 40 mm με διπλή αντιολισθητική λωρίδα σιλικόνης.

Αντιηλιακή προστασία

100% προστασία από UV. Καφέ φακός S3 για καλή ορατότητα σε ηλιόλουστο καιρό και σε συννεφιά.

Αρχική άνεση

Αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας και άνετο ύφασμα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100% προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία

Επειδή η υπεριώδης ακτινοβολία είναι βλαβερή για τα μάτια, όλες οι μάσκες μας παρέχουν πιστοποιημένη 100% προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία σύμφωνα με το πρότυπο EN 174. Οι μάσκες είναι η καλύτερη προστατευτική λύση, επειδή περικλείουν πλήρως τα μάτια σας και εμποδίζουν την εισχώρηση άμεσης ή ανακλώμενης ακτινοβολίας UV.

Φακός S3 SUN

Ο φακός S3 SUN είναι ένας σκουρόχρωμος φακός που σας προστατεύει από το έντονο φως του ήλιου. Επιλέξαμε καφέ απόχρωση η οποία προσφέρει καλή ορατότητα σε περιοχές με σκιά ή στο τέλος της ημέρας όταν ο ήλιος είναι λιγότερο λαμπερός.

Τα κρύσταλλα δεν είναι ανθεκτικά σε γδαρσίματα.

Αντιθαμβωτική προστασία

Το αντιθαμβωτικό σύστημα "PERFORMANCE" συνίσταται στον διπλό φακό με επεξεργασία της εσωτερικής επιφάνειας σε συνδυασμό με σύστημα αερισμού του σκελετού, που διευκολύνει τη ροή του αέρα στο εσωτερικό της μάσκας.

Για να επιτυγχάνεται καλός αερισμός στο εσωτερικό της μάσκας, μην καλύπτετε τις εν λόγω διόδους χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, περιλαίμια.

Μην τρίβετε την εσωτερική επιφάνεια του φακού, αλλά ταμπονάρετέ την προσεκτικά για να πετύχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντιθαμβωτικής προστασίας.

Διπλός φακός

Προστατευτική μάσκα σκι με διπλό φακό για μείωση της συμπύκνωσης των υδρατμών. Ο αέρας που παγιδεύεται μεταξύ των δύο φακών δημιουργεί ένα στρώμα θερμικής μόνωσης. Χάρη σε αυτό, το θερμικό σοκ μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού της μάσκας μειώνεται και έτσι επιβραδύνεται το θάμπωμα στον εσωτερικό φακό της μάσκας. Για να ενισχυθεί αυτό το χαρακτηριστικό, ο εσωτερικός φακός υφίσταται επίσης αντιθαμβωτική επεξεργασία.

Πανοραμικός φακός

Διπλός φακός που αγκαλιάζει το σχήμα του προσώπου. Ο εξωτερικός φακός κατασκευάζεται από διαμορφωμένο μέσω έγχυσης πολυανθρακικό υλικό που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στους κραδασμούς. Ο εσωτερικός φακός κατασκευάζεται από προπιονική κυτταρίνη.

Οπτικό πεδίο υψηλής απόδοσης

Η μάσκα G 500 διαθέτει οπτικό πεδίο "HIGH PERFORMANCE" που προσφέρει καλή και ασφαλή πλευρική ορατότητα.

Συμβατότητα με κράνη σκι

Όλες οι μάσκες Wedze έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τέλεια με τα κράνη σκι Wedze.

Συμβατότητα με γυαλιά οράσεως

Η μάσκα σκι G 500 S3 μεγέθους L επιτρέπει τη χρήση γυαλιών οράσεως μέγιστου πλάτους 145 mm. Ο αφρός στις πλευρές και το τελείωμα της μάσκας αφήνουν χώρο για να περάσουν οι βραχίονες των γυαλιών.

Λάστιχο

Λάστιχο από πολυαμίδιο, πολυεστέρα και καουτσούκ, πλάτους 40mm, με 2 λωρίδες αντιολισθητικής σιλικόνης

Χρωματιστός φακός Flash

Μια χρωματιστή επίστρωση στην εξωτερική πλευρά του φακού της μάσκας (η χρωματιστή επίστρωση Flash) μειώνει το ποσοστό φωτός που φτάνει στα μάτια, περιορίζοντας τις αντανακλάσεις και βελτιώνοντας τη διαύγεια σε συνθήκες ηλιοφάνειας.

Προειδοποίηση: Οι φακοί δεν είναι ανθεκτικοί σε γδαρσίματα.

Πρότυπα CE - EN -174 και ANSI

Το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 174 ισχύει για μάσκες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ματιών κατά την χιονοδρομική κατάβαση ή σε συναφείς δραστηριότητες όπως το snowboard. Το αμερικανικό πρότυπο ANSI είναι πιο αυστηρό από το ευρωπαϊκό όσον αφορά την αντοχή στους κραδασμούς και τα χτυπήματα.

Αυτή η μάσκα για σκι πληροί και τα δύο πρότυπα.

Αποφύγετε το θάμπωμα

Η υγρασία προκαλεί το θάμπωμα. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το αφρώδες υλικό δεν βρέχεται όταν φοράτε για παράδειγμα ένα βρεγμένο κράνος ή σκούφο. Η μάσκα μπορεί επίσης να θολώσει αν πέσετε με το πρόσωπο στο χιόνι. Γι' αυτό πρέπει να στεγνώνετε πάντα τη μάσκα σας τη νύχτα, ώστε να μην παραμένουν ίχνη υγρασίας και να μπορείτε να κάνετε σκι την επόμενη ημέρα με στεγνή μάσκα.

2 μεγέθη

Το μέγεθος της μάσκας επιλέγεται σύμφωνα με το μέγεθος του κεφαλιού. Έως 55 cm, επιλέξτε το μέγεθος S. Από 56 cm και πάνω, επιλέξτε το μέγεθος L.

σύνθεση

σύνθεση

Σκελετός: 100.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη; Ελαστική ταινία: 33.0% Πολυαμίδη, 36.0% Συνθετικό καουτσούκ, 31.0% Πολυεστέρας; Οθόνη: 60.0% Πολυανθρακικό, 40.0% Οξικό άλας; Αφρός: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Αποθηκεύστε τη μάσκα στην ειδική τσάντα Wedze μετά τη χρήση.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze δοκιμάζονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης για τις οποίες σχεδιάστηκαν: στο χιόνι, στο κρύο, σε όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσετε καθώς κάνετε σκι. Οι ομάδες σχεδιαστών, οι υπεύθυνοι προϊόντων, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε το προϊόν είναι απολύτως κατάλληλο για τη χρήση του στις πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years

Βίντεο