WEDZE Κωδικός Αναφ. 8758747 4572553

ΦΩΤΟΧΡΩΜΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΣΚΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΕΝΗΛΙΚΕΣ - G 900 PH - ΛΕΥΚΟ

85,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΑΣΠΡΟ‎
  • ΑΣΠΡΟ‎
  • ΜΠΛΕ‎ / ΓΚΡΙ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές μας πρόσθεσαν σε αυτή τη μάσκα φωτοχρωμικό σφαιρικό φακό για σκι σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Συμβατή με γυαλιά οράσεως.

ΟΦΕΛΗ

Συμβατότητα

Μέγεθος L συμβατό με γυαλιά οράσεως μέγιστου πλάτους 145 mm

Περιορισμός θαμπώματος

Βέλτιστη αντιθαμβωτική προστασία - διπλός φακός και αεριζόμενος σκελετός

Οπτικό πεδίο

Σφαιρικοί φακοί με οπτικό πεδίο Optimal

Ρυθμιζόμενο

2 πόρπες για ρύθμιση του μήκους του λάστιχου

Σταθερότητα

Λάστιχο πλάτους 40 mm με τριπλό αντιολισθητικό ιμάντα σιλικόνης

Αντιηλιακή προστασία

100% UV προστασία, ροζ έως καφέ φωτοχρωμ. φακός, ιδανικός για κάθε καιρό, S1-S3

Αρχική άνεση

Εργονομικό αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας και άνετο ύφασμα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100% προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία

Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει τα μάτια. Όλες οι μάσκες μας είναι πιστοποιημένες για 100% προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία σύμφωνα με το πρότυπο EN -174. Η μάσκα σκι είναι η καλύτερη προστατευτική λύση: περικλείει πλήρως τα μάτια σας και εμποδίζει τις ακτίνες UV και το εκτυφλωτικό φως να διεισδύσουν.

Φωτοχρωμικός φακός

Ο φωτοχρωμικός φακός σκουραίνει κυρίως ως αποτέλεσμα των ακτίνων UV. Ανάλογα με την παρουσία ακτίνων UV, η σκουρότητα του φακού θα αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι φακοί δεν είναι ανθεκτικοί σε γρατζουνιές.

Αντιθολωτική επεξεργασία Optimal

Το αντιθαμβωτικό σύστημα κατηγορίας «OPTIMAL» αποτελείται από διπλό αεριζόμενο φακό με εσωτερική επεξεργασία και διόδους αερισμού στον σκελετό για να αερίζεται το εσωτερικό της μάσκας.

Για καλό αερισμό στο εσωτερικό της μάσκας, μην καλύπτετε τις εν λόγω διόδους χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, περιλαίμια.

Μην τρίβετε την εσωτερική επιφάνεια του φακού, αλλά ταμπονάρετέ την προσεκτικά για να πετύχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντιθαμβωτικής προστασίας.

Αεριζόμενος διπλός φακός

Σχεδιασμένη με διπλό αεριζόμενο φακό για περιορισμό του θαμπώματος. Πράγματι, ο αέρας που παγιδεύεται ανάμεσα στους δύο φακούς λειτουργεί ως θερμομονωτικό. Έτσι, η θερμική διαφορά μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού της μάσκας μετριάζεται με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται το θάμπωμα στον φακό της μάσκας. Ο εσωτερικός φακός υποβάλλεται σε αντιθαμβωτική επεξεργασία και διαθέτει διόδους αέρα που παρέχουν καλή κυκλοφορία του αέρα.

Σφαιρικός φακός

Το σφαιρικό σχήμα δημιουργεί την ελάχιστη οπτική παραμόρφωση.

Το υλικό και το σχήμα του φακού είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στους κραδασμούς, ενώ ο εσωτερικός φακός είναι κατασκευασμένος από οξεικό άλας.

Οπτικό πεδίο OPTIMAL

υπάρχει κάθετο και οριζόντιο οπτικό πεδίο. Με οπτικό πεδίο OPTIMAL, αυτή η μάσκα G 900 προσφέρει το καλύτερο οπτικό πεδίο.

Συμβατότητα με κράνη σκι

Όλες οι μάσκες Wedze έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τέλεια με τα κράνη σκι Wedze.

Συμβατότητα με γυαλιά οράσεως

Η μάσκα σκι G 900 μεγέθους L επιτρέπει τη χρήση γυαλιών οράσεως μέγιστου πλάτους 145 mm.Τα μαξιλαράκια αφρού στα πλαϊνά και το τελείωμα της μάσκας αφήνουν χώρο για να περάσουν οι βραχίονες των γυαλιών.

Λάστιχο

Λάστιχο από πολυαμίδιο, πολυεστέρα και καουτσούκ, πλάτους 40 mm, με 3 λωρίδες αντιολισθητικής σιλικόνης

Θερμοσυμπιεσμένη θήκη από μικροΐνες

Προστατεύετε τη μάσκα, και ειδικότερα τον φακό, από γρατσουνιές πριν και μετά τη χρήση. Η θήκη από μικροΐνες καθαρίζει επίσης τον φακό, καθώς το υλικό της είναι ιδανικό για τη φροντίδα του, χωρίς να προκαλεί γρατζουνιές. Εφαρμόζει εύκολα στον φακό της μάσκας για προστασία από γρατζουνιές ανά πάσα στιγμή, π.χ. όταν κάνετε διάλειμμα.Η θερμοσυμπιεσμένη θήκη είναι ιδανική για την αποθήκευση της μάσκας και την προστασία της από θραύση όταν δεν την φοράτε.

Χρωματιστός φακός Flash

Μια χρωματιστή επίστρωση στην εξωτερική πλευρά της μάσκας σκι (γνωστή ως χρωματιστός φακός Flash) μειώνει το ποσοστό του φωτός που φτάνει στο μάτι σας, μειώνοντας το θάμπωμα και βελτιώνοντας την ευκρίνεια σε συνθήκες ηλιοφάνειας.Προειδοποίηση: Οι φακοί δεν είναι ανθεκτικοί σε γρατζουνιές.

Πρότυπο CE - EN -174 και Πρότυπο ANSI

Το ευρωπαϊκό πρότυπο EN -174 ισχύει για μάσκες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ματιών κατά τη χιονοδρομική κατάβαση ή σε συναφείς δραστηριότητες όπως το snowboard. Το ANSI, το αμερικανικό πρότυπο, είναι πιο αυστηρό από το ευρωπαϊκό όσον αφορά την αντοχή στους κραδασμούς και τα χτυπήματα.

Αυτή η μάσκα σκι πληροί τις προδιαγραφές και των δύο προτύπων.

Αποφύγετε το θόλωμα

Η υγρασία προκαλεί θόλωμα. Επομένως, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το αφρώδες υλικό δεν βρέχεται όταν φοράτε τη μάσκα για παράδειγμα πάνω από βρεγμένο κράνος ή σκούφο. Η μάσκα μπορεί επίσης να θολώσει αν πέσετε με το πρόσωπο στο χιόνι. Γι' αυτό πρέπει να στεγνώνετε πάντα τη μάσκα σας τη νύχτα, ώστε να μην παραμένουν ίχνη υγρασίας και να μπορείτε να κάνετε σκι την επόμενη ημέρα με στεγνή μάσκα.

2 μεγέθη

Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος μάσκας ανάλογα με την περιφέρεια του κεφαλιού σας. 55 cm και κάτω, επιλέξτε S. 55 cm και άνω, επιλέξτε L

σύνθεση

σύνθεση

Σκελετός: 100.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη; Ελαστική ταινία: 33.0% Πολυαμίδη, 36.0% Συνθετικό καουτσούκ, 31.0% Πολυεστέρας; Οθόνη: 60.0% Πολυανθρακικό, 40.0% Οξικό άλας; Αφρός: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Συμβουλή: Αποθηκεύετε τη μάσκα σε θήκη Wedze μετά τη χρήση.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze δοκιμάζονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης για τις οποίες σχεδιάστηκαν: στο χιόνι, στο κρύο και σε όλες τις πιθανές συνθήκες που ενδέχεται να συναντήσετε όταν κάνετε σκι. Οι ομάδες σχεδιαστών, οι υπεύθυνοι προϊόντων, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε το προϊόν είναι απολύτως κατάλληλο για τη χρήση του στις πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years