DOMYOS Κωδικός Αναφ. 8664387 4427869

Kids' Basic Cotton Leggings - Blue/Turquoise with Motifs

8,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎ / ΓΑΛΑΖΙΟ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎
  • ΜΠΛΕ‎ / ΡΟΖ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Ελαφρύ κολάν πολύ μαλακό στο δέρμα. Το παιδί σας θα νιώθει απόλυτη ελευθερία με το ελαστικό ύφασμα που ακολουθεί όλες του τις κινήσεις.

ΟΦΕΛΗ

Κάλυψη

Ύψος σχεδιασμένο για να καλύπτει τη μέση και την κοιλιά του παιδιού

Stretch

Ελαφρύ, ελαστικό ύφασμα που προσφέρει στο παιδί ελευθερία κινήσεων

Σταθερότητα

Ελαστική μέση για καλή υποστήριξη και για να φοριέται εύκολα

[EN] Helps to develop autonomy

Ελαστική μέση και ελαστικό ύφασμα για να φοριέται εύκολα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δοκιμές προϊόντος

Όταν σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας, επιλέγουμε υφάσματα και μελάνια που δεν είναι βλαβερά για τα παιδιά και εξαρτήματα (κουμπιά, κορδόνια, στρας κ.λπ.) που δεν μπορούν να καταπιούν. Φροντίζουμε τα υφάσματά μας να μην είναι τοξικά, σε περίπτωση που το παιδί τα βάλει στο στόμα του. Εκτός από αυτά τα πρότυπα, λαμβάνουμε υπόψη την ασφάλεια του παιδιού και σε κάθε στάδιο σχεδιασμού των προϊόντων μας. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν όλη τη διαφορά!

Ανάπτυξη παιδιών

Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας με την υποστήριξη φυσιοθεραπευτή για να κατανοούμε πώς θα κάνουμε τα παιδιά πιο αυτόνομα μέσα από τα ρούχα μας. "Η πρόκληση είναι να μην αποθαρρύνονται τα παιδιά. Πρέπει να τα βοηθάμε να αναλαμβάνουν δράσεις που καταλαβαίνουν ότι μπορούν να κάνουν, και να τις επαναλαμβάνουν μέχρι να γίνουν αυτόματες, κάτι που θα μπορούν να χρησιμοποιούν γενικότερα", εξηγεί η Αγκάθε, συνεργάτιδα φυσιοθεραπεύτριά μας

Βοηθάμε τα παιδιά να ντύνονται μόνα τους

Πώς θα τα βοηθήσουμε; Με φερμουάρ που κλείνουν εύκολα, φαρδύ γιακά για να μπορούν να ντύνονται μόνα τους χωρίς να κολλάνε στο πουλόβερ τους, οπτικά σημάδια για να φοράνε τα ρούχα από τη σωστή πλευρά και πολλά άλλα! Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί σας θα μπορεί σταδιακά να ντύνεται μόνο του, όπως τα μεγάλα παιδιά.

γυμναστική μωρών

Αθλητισμός, παιχνίδι και μια ευκαιρία για το παιδί σας να εξερευνήσει τον κόσμο!

Η γυμναστική για μωρά είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία των μελλοντικών πρωταθλητών. Υποστηρίζει την ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού, ενώ αυτό διασκεδάζει!

Παιδιά ηλικίας 1 έως 6 ετών μπορούν να κάνουν άσκηση με εμπόδια, με κατασκευές ειδικές για παιδιά.

Τα οφέλη της γυμναστικής για μωρά

Το παιδί σας κάνει γυμναστική για μωρά; Το ξέρατε ότι αυτό το διασκεδαστικό άθλημα βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τις κινητικές ικανότητές τους; Μέσα από διάφορες δραστηριότητες και ανακαλύπτοντας νέες αισθήσεις, ο μικρός αθλητής σας μαθαίνει ισορροπία, αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητές του και συντονισμό και μαθαίνει όλα όσα μπορεί να κάνει! Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθει να έχει αυτοπεποίθηση.

Τι να φορά το παιδί για γυμναστική για μωρά

Για την άνεσή του, το παιδί σας μπορεί να βασιστεί στα προϊόντα Domyos: t-shirt, παντελόνια, κολάν και ακόμη και ζακέτα για γυμναστική για μωρά! Στόχος είναι η άνεση, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνετε το παντελόνι ή να κατεβάζετε το t-shirt συνέχεια. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφέρουν σύμφωνα με το επίπεδο του παιδιού σας.

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Σιδέρωμα σε μέγιστη θερμοκρασία σόλας 110°C. - Η επεξεργασία με ατμό μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμη βλάβη. Σιδέρωμα σε μέγιστη θερμοκρασία σόλας 110°C. - Η επεξεργασία με ατμό μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμη βλάβη.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το ένδυμα έχει υποβληθεί σε δοκιμές πλύσης και στεγνώματος, για να διασφαλιστεί ότι διατηρεί το σχήμα και το χρώμα του. Αυτές οι δοκιμές πραγματοποιούνται τακτικά από ανεξάρτητο εργαστήριο και μας επιτρέπουν να διασφαλίζουμε τη σταθερή εφαρμογή των προτύπων ποιότητάς μας.

Warranty

2 Years