QUECHUA Κωδικός Αναφ. 963085 4100035

Σακίδιο πλάτης για ορεινή πεζοπορία 40L - MH500

75,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ‎ / ΓΚΡΙ‎
  • ΜΑΥΡΟ‎ / ΓΚΡΙ‎
  • ΚΑΦΕ‎ / ΓΚΡΙ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδας μας από λάτρεις της ορεινής πεζοπορίας σχεδίασε στους πρόποδες του Mont Blanc αυτό το πολύ άνετο σακίδιο με αεριζόμενο τεντωμένο mesh στην πλάτη

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία ανοίγματος / κλεισίματος

Πλαϊνό άνοιγμα με φερμουάρ για πρόσβαση στην κύρια θήκη του σακιδίου.

Lightweight

40 L: μόνο 1.260 g σε μέγεθος S, 1.390 g σε μέγεθος L

Ανθεκτικότητα

10 χρόνια εγγύηση

Όγκος

40 L / Διαστάσεις: Υ 66 cm, Μ 30 cm, Π 26 cm Κατάλληλο για χειραποσκευή καμπίνας

Πολλαπλές θέσεις

9 τσέπες (2 γρήγορης πρόσβασης για παγούρι, 1 θήκη νερού, 2 τσέπες ζώνης)

Προστασία περιεχομένου

Αδιάβροχο ύφασμα με επένδυση και ενσωματωμένο αδιάβροχο κάλυμμα στο κάτω μέρος

Άνεση μεταφοράς

Προδιαμορφ. ζώνη μέσης, ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμων με επένδυση. Θηλιές αντίχειρα.

Αερισμός

Αεριζόμενο, τεντωμένο mesh στην πλάτη (μάρκας AirCooling) για ρύθμιση του ιδρώτα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

10 χρόνια εγγύηση

Δίνουμε προσοχή στην αντοχή στη φθορά για να κάνουμε το σακίδιό σας ανθεκτικό στον χρόνο.

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης βαρέων ενδυμάτων, ένας συνεργάτης της Quechua για την έρευνα και πιστοποίηση υλικών και μεθόδων συναρμολόγησης, διεξάγει δοκιμές (σε υλικά, ραφές και τελικό προϊόν) προσομοιώνοντας τη γήρανση των σακιδίων πλάτης.

Τα αποτελέσματά τους μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εγγύηση 10 ετών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη για τα σακίδια που υποβλήθηκαν σε δοκιμές.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΤΕ, ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ!

Τα προϊόντα μας σας συνοδεύουν στην ορεινή πεζοπορία σας.

Καθώς κάνετε πεζοπορία, τα προϊόντα φθείρονται και ορισμένα εξαρτήματά τους ενδέχεται να υποστούν φθορά ή να σπάσουν.

Για να κάνουμε πιο εύκολες τις επισκευές στα σακίδια / εξοπλισμό πεζοπορίας μας, διαθέτουμε πόρπες σύσφιξης και κλιπ για το στήθος συμβατά με το σακίδιό σας. Μην το πετάτε, επιδιορθώστε το!

ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΚΙΔΙΟ MH500;

Η πλάτη του νέου αυτού σακιδίου έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για μεγαλύτερη άνεση: ένα σφιχτό πλέγμα με πλαίσιο παρέχει περισσότερο χώρο μεταξύ της πλάτης σας και του σακιδίου για μείωση της αίσθησης υγρασίας στην πλάτη. Το δίχτυ που χρησιμοποιείται στην πλάτη, ή αλλιώς mesh, είναι πιο μαλακό απ' ό,τι στο παρελθόν. Επιπλέον, το νέο αυτό μοντέλο βγαίνει σε 2 μεγέθη, μικρό και μεγάλο.

Οι 2 τσέπες στους γοφούς είναι πιο ευρύχωρες και ελαστικές και η πρόσβαση στο παγούρι στα πλάγια είναι ευκολότερη.

Ποιο μέγεθος πρέπει να επιλέξω;

Κατά τη διάρκεια αρκετών επιτόπιων δοκιμών με πεζοπόρους διαφορετικών μεγεθών, παρατηρήσαμε ότι μεταξύ των 20 και των 40 λίτρων, τη διαφορά στην άνεση την έκανε κυρίως το ύψος της πλάτης του σακιδίου. Συνεπώς, προσφέρουμε όλα τα μοντέλα μας σε 2 μεγέθη για να ικανοποιήσουμε αυτές τις απαιτήσεις. Εάν είστε ψηλότεροι από 170 cm, επιλέξτε το μέγεθος L. Εάν είστε κάτω από 170 cm, θα σας βολέψει καλύτερα το μέγεθος S.

Ενυδάτωση

Αυτό το σακίδιο μπορεί να στηρίξει τσέπες 1 λίτρου, 2 λίτρων ή 3 λίτρων. Ωστόσο, παρότι η τσέπη είναι ευρύχωρη, θα καταλάβει χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση άλλων ειδών.

Οι πλευρικές τσέπες έχουν σχεδιαστεί για παγούρια μέγιστου όγκου 1 λίτρου.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ;

Πρόκειται για συνειδητή επιλογή, καθώς πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παραμένετε ορατοί στα βουνά, ακόμα και στην ομίχλη, σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Αυτό το πορτοκαλί χρώμα έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ορατό από ελικόπτερο.

Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το σακίδιό σας όταν κάνετε ποδήλατο, αυτό το χρώμα είναι ορατό στον δρόμο.

ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ

Όταν ταξιδεύετε αεροπορικώς, το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος χειραποσκευής είναι 55x35x25cm3 (προσοχή, αυτό ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία).

Αυτό το σακίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειραποσκευή, αρκεί να μην φορτώσετε υπερβολικά το επάνω μέρος.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΜΟY

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ του σακιδίου πλάτης τοποθετείστε τα σκεπάσματά σας και τα πιο βαριά υλικά κοντά στην πλάτη. Γλιστρήστε την τσέπη νερού μέσα στη θήκη.

ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ του σακιδίου τοποθετείστε το αδιάβροχο μπουφάν/fleece σας για εύκολη πρόσβαση.

Στις τσέπες τοποθετείστε αντηλιακό, χάρτες, κύπελλο και γυαλιά ηλίου. Στις τσέπες ζώνης τοποθετήστε μπάρες δημητριακών ή το κινητό σας, για γρήγορη πρόσβαση.

Οι ιμάντες κάτω από το σακίδιο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την πρόσδεση compact σκηνής.

Πώς να ρυθμίσετε το σακίδιο πλάτης

1 - Χαλαρώστε όλους τους ιμάντες: ιμάντες ώμων, ζώνη, ιμάντες επιστροφής βάρους (οι μικροί ιμάντες πάνω από τους ιμάντες ώμων)

2 - Φορέστε το σακίδιο.

3 - Δέστε τη ζώνη του σακιδίου, τοποθετώντας την στους γοφούς και σφίξτε την έτσι ώστε να κρατά το σακίδιο σταθερά στη θέση του

4 - Σφίξτε τους ιμάντες ώμων του σακιδίου

5 - Σφίξτε τον ιμάντα στήθους (όχι πάρα πολύ για να μην περιορίζει την αναπνοή σας)

6 - Ρυθμίστε τους ιμάντες επιστροφής βάρους (το σακίδιο θα έρθει κοντά στους ώμους)

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Συνιστούμε να πλένετε το σακίδιο πλάτης σας στο χέρι. Χρησιμοποιήστε χλιαρό σαπουνόνερο, ίσως και βούρτσα, με έμφαση στις περιοχές που έρχονται σε επαφή με το σώμα (ιμάντες ώμων, πλάτη, ζώνη μέσης) όπου ιδρώνετε.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθούν οι ιδιότητες του υφάσματος, ειδικά η υδατοστεγανότητα.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό, αφήστε το σακίδιο να στεγνώσει σε ξηρό μέρος και μακριά από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία (χωρίς καλοριφέρ). Φυλάσσετε σε στεγνό μέρος.

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η Quechua δεσμεύεται στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντικτύπου των προϊόντων της, καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να δράσουμε για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.

Προς το παρόν, το προϊόν αυτό δεν είναι οικολογικά σχεδιασμένο, ωστόσο εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση: ο οικολογικός σχεδιασμός, η επιδιορθωσιμότητα και η βιωσιμότητα είναι τα κύρια στοιχεία των προϊόντων μας.

Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας

Το σχεδιαστικό κέντρο της Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του όρους Mont Blanc στην Άνω Σαβοΐα.

Η τοποθεσία αυτή το καθιστά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, διευθυντές προϊόντων, μηχανικούς κτλ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων ανοιχτού χώρου.

Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό προϊόντων ορεινής πεζοπορίας και για να σας παρέχουμε όλη μας την εμπειρία.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΣ MH500;

Σχεδιασμένο στο διεθνές μας κέντρο, στους πρόποδες του όρους Mont Blanc στη Γαλλία, στη συνέχεια, αυτό το σακίδιο κατασκευάζεται και συναρμολογείται από τους προμηθευτές μας στο Βιετνάμ και στην Κίνα.

Συνεργαζόμαστε στενά με αυτούς τους συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν πραγματική εξειδίκευση στην κατασκευή των σακιδίων μας.

Χάρη σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, μπορούμε να δημιουργούμε τεχνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Συνθήκες εργασίας στα εργαστήρια παραγωγής μας

Εγγυόμαστε ότι οι προμηθευτές μας συμμορφώνονται προς τον κώδικα δεοντολογίας μας. Αυτοί οι προμηθευτές βρίσκονται συχνά σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η παρουσία μας συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Διενεργώντας ελέγχους και διαθέτοντας ομάδες επί τόπου, διασφαλίζουμε ότι το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων πληροί ορισμένα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά τον ανθρώπινο σεβασμό, την προσωπική εκπλήρωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Ύφασμα πλάτης: 100.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Τσέπη: 15.0% Ελασθάνη, 85.0% Πολυαμίδη; Ιμάντας: 100.0% Πολυεστέρας; Ζύγωμα: 15.0% Πολυουρεθάνη, 85.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσετε το σακίδιο σε ξηρό μέρος.

Restrictions on use

Όταν βρέχει, χρησιμοποιήστε το αδιάβροχο κάλυμμα που παρέχεται.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το εργαστήριο Sportslab της Decathlon, στην πόλη Lille, συνεισφέρει επίσης στην καινοτομία και στην ανάπτυξη των προϊόντων Quechua. Συνδυάζει 4 στοιχεία, το κάθε ένα σε ξεχωριστό τομέα και με διαφορετικά τεχνολογικά εργαλεία: Μορφολογία (ειδικά χάρη στην 3D ανάλυση) Κινησιολογία Θερμική άνεση (με 4 κλιματικούς θαλάμους) Συμπεριφορική και αισθητηριακή επιστήμη + περιγράφουμε τις ειδικές πτυχές της δοκιμής που σχετίζεται με το προϊόν (π.χ. δοκιμή καταιονισμού, αεροσήραγγα κτλ.)

Warranty

10 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που θα συναντήσετε και εσείς κατά τις πεζοπορίες σας. Οι ομάδες μας, όπως και μια ομάδα δοκιμαστών (αποτελούμενη από εταίρους, πρεσβευτές και πελάτες), δοκιμάζουν τα προϊόντα μας καθ' όλη τη διάρκεια της δημιουργίας τους μέχρι να διατεθούν στην αγορά.

Βίντεο