QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8561208 2896115

Παιδικά αδιάβροχα μποτάκια για ορεινή πεζοπορία - MH500 Μεγέθη 28-39

55,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎ / ΓΑΛΑΖΙΟ‎
  • ΜΠΛΕ‎ / ΓΑΛΑΖΙΟ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές μας δημιούργησαν αυτά τα παπούτσια ώστε τα παιδιά να βγαίνουν στα μονοπάτια με όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΟΦΕΛΗ

Lightweight

Ζυγίζει μόνο 366 γραμμάρια ανά παπούτσι στο μέγεθος 4.

Αντοχή στην τριβή

Τα υλικά και οι διαδικασίες συναρμογής διασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής στα παπούτσια.

Πρόσφυση

Η λαστιχένια σόλα παρέχει τέλεια ισορροπία τόσο στο στεγνό όσο και στο λασπώδες έδαφος.

Απορρόφηση κραδασμών

Ενσωματωμένο υλικό απορρόφησης κραδασμών από ανακυκλωμένο PU για εξαιρετική άνεση

Αδιάβροχο

Αδιάβροχη μεμβράνη δοκιμασμένη σε πραγματικές συνθήκες και στο εργαστήριο

Σταθερότητα

Καλή στήριξη του αστραγάλου χάρη στο ημι-άκαμπτο πάνω μέρος και στη θηλιά σύσφιγξης

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κράτημα σόλας

Σόλα με πιστοποιημένο κράτημα.

Για τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, το μποτάκι πρέπει να υποβληθεί σε εργαστηριακές δοκιμές για την αξιολόγηση της πρόσφυσής του σε διάφορες επιφάνειες (λείες, τραχιές, ξηρές, υγρές).

Για την επικύρωση αυτών των δοκιμών, αξιολογούμε την ποιότητα της σόλας και σε πραγματικές συνθήκες, στα βουνά, με τη βοήθεια μιας ομάδας νεαρών δοκιμαστών.

ΔΟΚΙΜΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΤΗΤΑΣ

Δοκιμασμένο στο εργαστήριο και σε πραγματικές συνθήκες, αυτό το παπούτσι εγγυάται βέλτιστη αδιαβροχοποίηση και διαπνοή. Αρχικά, βυθίζεται σε νερό υπό εσωτερική πίεση με αέρα για να ελεγχθεί ότι δεν σχηματίζονται φυσαλίδες στην επιφάνεια του παπουτσιού. Τέλος, τοποθετείται σε μηχανικό βραχίονα που προσομοιώνει τη βάδιση και βυθίζεται μέχρι τη μέση σε νερό για να ελεγχθεί αν παραμένει εντελώς στεγνό εσωτερικά.

Για το μοντέλο αυτό, η δοκιμή διήρκεσε το αντίστοιχο των 8 km στις παραπάνω συνθήκες.

Παράταση υδατοστεγανότητας

Η εισχώρηση νερού από το μπροστινό τμήμα του παπουτσιού μειώνει την αδιαβροχοποίηση του. Για να διατηρήσετε τα πόδια σας στεγνά για περισσότερη ώρα, φοράτε μακριές ή κοντές αδιάβροχες γκέτες πάνω από τα μποτάκια σας, για να εμποδίσετε την είσοδο όχι μόνο του νερού αλλά και της άμμου και μικρών χαλικιών. Συνιστούμε τη χρήση σπρέι αδιαβροχοποίησης αρκετές φορές τον χρόνο, για να αποκαταστήσετε τις αρχικές υδατοαπωθητικές του ιδιότητες και να αποτρέψετε το λέκιασμα.

Ποιο νούμερο πρέπει να επιλέξω;

Για την πεζοπορία, μην διστάσετε να πάρετε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο μέγεθος παπουτσιού του παιδιού σας. Έτσι θα διασφαλίσετε βέλτιστη άνεση στις κατηφοριές και θα αποτρέψετε το χτύπημα των δακτύλων στο παπούτσι. Συμβουλή: κόψτε κοντά τα νύχια και, πριν από κάθε κατάβαση, ελέγξτε ότι τα σκρατς και/ή τα κορδόνια είναι καλά δεμένα για να αποτρέψετε το γλίστρημα του ποδιού προς τα εμπρός μέσα στο παπούτσι.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

Αφήστε τα παιδιά να δοκιμάσουν και τα 2 παπούτσια, ενώ στέκονται όρθια, μαζί με κάλτσες για πεζοπορία. Ελέγξτε δύο σημεία άνεσης: τη βάση της φτέρνας και το μπροστινό τμήμα του ποδιού σε κατάβαση. Όταν τα δοκιμάζουν, δεν πρέπει να νιώθουν καμία πίεση. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε σταδιακά τα παπούτσια στα πρώτα σας ταξίδια για πεζοπορία για να τα συνηθίσετε.

Μπορείτε να τυπώσετε από το διαδίκτυο το περίγραμμα και να ελέγξετε το μήκος του ποδιού: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑ

Αφαιρούμενη εσωτερική σόλα για γρηγορότερο στέγνωμα. Μπορεί επίσης να αντικατασταθεί με ορθοπεδική εσωτερική σόλα.

Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας

Το σχεδιαστικό κέντρο της Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του όρους Mont Blanc στην Άνω Σαβοΐα.

Η τοποθεσία αυτή το καθιστά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, διευθυντές προϊόντων, μηχανικούς κτλ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων ανοιχτού χώρου.

Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό προϊόντων ορεινής πεζοπορίας και για να σας παρέχουμε όλη μας την εμπειρία.

σύνθεση

σύνθεση

Σόλα από: 50.0% Πολυουρεθάνη, 50.0% Καουτσούκ βουταδιενίου; Εξωτερικό από: 45.0% Πολυεστέρας, 55.0% Κρούστα από δέρμα βοοειδών; Εσωτερικό από: 100.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.

Storage tips

Αποθηκεύστε τα σε στεγνό και καλά αεριζόμενο μέρος.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Η ομάδα σχεδιαστών μας έχει την έδρα της στους πρόποδες του Mont Blanc, στην περιφέρεια Haute Savoie (Γαλλία). Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε απλά, ελκυστικά και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα. Στη συνέχεια, τα υποβάλλουμε σε σχολαστικές δοκιμές υπό πραγματικές συνθήκες, καθώς είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο μέσω αυστηρών δοκιμών υπό πραγματικές συνθήκες, όπως αυτές στις οποίες θα τα χρησιμοποιήσετε, μπορούμε να σας παρέχουμε ολοένα και καλύτερα προϊόντα.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που πιθανώς θα συναντήσετε και εσείς κατά την πεζοπορία σας. Η Sarah, μηχανικός δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες, καθώς και μια ομάδα από παιδιά-δοκιμαστές, δοκιμάζουν τα προϊόντα καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.