QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8806724 4878614

Σορτς πεζοπορίας MH100 για παιδιά 7-15 ετών - σκούρο καφέ

15,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΚΑΦΕ‎
  • ΚΑΦΕ‎
  • ΜΠΛΕ‎ / ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές ειδών πεζοπορίας δημιούργησαν αυτό το σορτς για τρέξιμο, αναρρίχηση, άλματα και παιχνίδι στο βουνό και σε κάθε τύπο εδάφους τις ηλιόλουστες ημέρες

ΟΦΕΛΗ

Lightweight

Μόλις 196 g στο μέγεθος 10-11 ετών

Γρήγορο στέγνωμα

Διαπνέον υλικό mesh στο πίσω μέρος για απομάκρυνση του ιδρώτα.

Ανθεκτικότητα

Ύφασμα ανθεκτικό στην τριβή κατάλληλο για εξορμήσεις στη φύση.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Δοκιμή αντοχής στη φθορά και την τριβή: ελέγχουμε, για παράδειγμα, εάν τα fleece εμφανίζουν κόμπους μέσω εργαστηριακών δοκιμών. Δοκιμή σταθερότητας χρωμάτων: ελέγχεται η σταθερότητα των χρωμάτων προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι τα χρώματα δεν ξεβάφουν όταν έρχονται σε επαφή με σάλιο. Δοκιμή γήρανσης: οι επανειλημμένες πλύσεις δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τις ιδιότητες, τη συμπεριφορά, το πάχος ή την εμφάνιση του υφάσματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Χάρη στην ελαστική ζώνη, η μέση προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα του σώματος του παιδιού. 2 τσέπες χεριών, 1 πλαϊνή τσέπη με κλείσιμο.

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η Quechua δεσμεύεται στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντικτύπου των προϊόντων της, καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να δράσουμε για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.

Προς το παρόν, το προϊόν αυτό δεν είναι οικολογικά σχεδιασμένο, ωστόσο εργαζόμαστε καθημερινά για να το κάνουμε πιο υπεύθυνο: ο οικολογικός σχεδιασμός, η επιδιορθωσιμότητα και η βιωσιμότητα είναι τα κύρια στοιχεία των προϊόντων μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΟΡΤΣ ΜΑΣ;

Αυτό το σορτς δημιουργήθηκε στο διεθνές κέντρο σχεδιασμού μας στους πρόποδες του Mont Blanc στη Γαλλία και, στη συνέχεια, κατασκευάστηκε από τους προμηθευτές μας στην Ινδία.

Πρόκειται για συνεργάτες με πραγματικές τεχνικές γνώσεις στην κατασκευή σορτς με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά.

Χάρη σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας μπορούμε να δημιουργούμε τεχνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Συνθήκες εργασίας στα εργαστήρια παραγωγής μας

Εγγυόμαστε ότι οι προμηθευτές μας συμμορφώνονται προς τον κώδικα δεοντολογίας μας. Αυτοί οι προμηθευτές βρίσκονται συχνά σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η παρουσία μας συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Διενεργώντας ελέγχους και διαθέτοντας ομάδες επί τόπου, διασφαλίζουμε ότι το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων πληροί ορισμένα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά τον ανθρώπινο σεβασμό, την προσωπική εκπλήρωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυαμίδη; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσεται διπλωμένο σε καθαρό και στεγνό μέρος.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Η ομάδα σχεδιασμού μας έχει την έδρα της στους πρόποδες του Mont Blanc, στην περιφέρεια Haute-Savoie (Γαλλία). Όλο τον χρόνο, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε προϊόντα που είναι όμορφα, απλά και τεχνολογικά προηγμένα. Στη συνέχεια, τα υποβάλλουμε σε σχολαστικές δοκιμές υπό πραγματικές συνθήκες διότι πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος να βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα μας είναι να τα δοκιμάζουμε στις πραγματικές συνθήκες χρήσης στις οποίες θα τα χρησιμοποιήσετε.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που πιθανώς θα συναντήσετε και εσείς κατά την πεζοπορία σας. Η Sarah, μηχανικός δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες, καθώς και μια ομάδα από παιδιά-δοκιμαστές, δοκιμάζουν τα προϊόντα καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.