QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8561167 2895865

Σκηνή κάμπινγκ με στύλους - Arpenaz 4.2 F&B - 4 άτομα - 2 υπνοδωμάτια

280,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΟΒ‎
  • ΜΟΒ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές ειδών κάμπινγκ μας δημιούργησαν τη σκηνή Arpenaz 4.2 F&B με στύλους για 4 άτομα που θέλουν 2 προσυναρμολογημένα δωμάτια και ευρύχωρο καθιστικό.

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία συναρμολόγησης / αποσυναρμολόγησης

Προδιαμορφωμένο υπνοδωμάτιο | Απλό στήσιμο χάρη στα χρώματα στους στύλους

Ευκολία μεταφοράς

Ορθογώνιο κάλυμμα | 60 x 30 x 30 cm | 54 λίτρα | 12,5 kg

Χωρητικότητα

Δωμάτια: 140x210 cm | Ψηλοτάβανο καθιστικό: 3,5 τ.μ. | Δάπεδο σε σχήμα λεκάνης

Αδιάβροχο

Δείκτες δοκιμής στήλης νερού (Schmerber): Εξ. κάλυμμα >2.000 mm Δάπεδο >2.400 mm

Μείωση θερμότητας

Ύφασμα τεχνολογίας Fresh: μειώνει τη ζέστη μέσα στη σκηνή όταν έχει ήλιο

Σκοτεινότητα

Ύφασμα τεχνολογίας black: εγγυάται 99% σκοτάδι στους χώρους ύπνου

Αντοχή στον αέρα

Αντέχει σε ανέμους 6 μποφόρ - περίπου 50 km/h | Δοκιμή σε σήραγγα ανέμου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθιστικό και υπνοδωμάτιο

Καθιστικό 3,5 τ.μ. με μέγιστο εσωτερικό ύψος σκηνής 1,90 m.Αυτή η σκηνή περιλαμβάνει διάφορα εξαρτήματα:

- Αφαιρούμενο δάπεδο σε σχήμα λεκάνης στην είσοδο για τη βροχή

- Διαφανές παράθυρο με κάλυμμα σκίασης

- Παράθυρο με κουνουπιέρα και κάλυμμα σκίασης

- Δύο θήκες αποθήκευσης σε κάθε υπνοδωμάτιο και οκτώ στο καθιστικό.Τα 2 δωμάτια αυτής της σκηνής είναι σχεδιασμένα ώστε να χωράνε έως δύο στρώματα πλάτους 70 cm.


Στήσιμο και αποσυναρμολόγηση

Δομή σκελετού όλα-σε-ένα με προδιαμορφωμένα υπνοδωμάτια και εξωτερικό ύφασμα.

Οι τέσσερις έγχρωμοι στύλοι πρέπει να τοποθετηθούν στις αντίστοιχες εσοχές. Στη συνέχεια, τεντώστε τοποθετώντας τους στύλους στα τεμάχια με τα μαύρα άκρα που βρίσκονται κάτω από το εξωτερικό ύφασμα. Τοποθετήστε τα πασαλάκια σε σχήμα V στις δύο πίσω γωνίες και τραβήξτε τη σκηνή προς τα εμπρός. Μετά, τοποθετήστε τα πασαλάκια στις δύο μπροστινές γωνίες.

Συνιστάται η σκηνή να στήνεται από 2 άτομα.

Η τεχνολογία Fresh & Black κρατά το εσωτερικό της σκηνής σας δροσερό και σκοτεινό

Πιο δροσερή και πιο σκοτεινή για καλύτερο ύπνο!

Η τεχνολογία Fresh & Black είναι κατοχυρωμένη τεχνολογία της Decathlon που επιτρέπει να αντανακλώνται οι ακτίνες του ήλιου και να μονώνεται η σκηνή από το φως, χάρη στα ειδικά υλικά.

Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η αίσθηση της ζέστης στη σκηνή και αυξάνεται το σκοτάδι.

Για να αξιοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία στον μέγιστο βαθμό, μην ξεχνάτε να αερίζετε τη σκηνή τη νύχτα!

Προστασία από τον ήλιο

Η τεχνολογία μας Fresh&Black βασίζεται σε ύφασμα με αντηλιακή προστασία UPF 50+.

Προσοχή: να είστε προσεκτικοί, καθώς σημαντική ποσότητα ακτινοβολίας UV μπορεί να περάσει μέσα από ένα απλό άνοιγμα.

Εξαερισμός

Το αεριζόμενο εξωτερικό ύφασμα στο καθιστικό παρέχει επαρκή αερισμό και περιορίζει τη συμπύκνωση μέσα στη σκηνή. Έξω από κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα ψηλό άνοιγμα αερισμού. Σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα μεγάλο, χαμηλό άνοιγμα αερισμού. Το καθιστικό διαθέτει σίτα και τα υπνοδωμάτια ψηλές σίτες.

Αντοχή στον άνεμο

Δοκιμάζουμε τις σκηνές μας σε περιστρεφόμενο τραπέζι εντός σήραγγας ανέμου. Ο σκοπός της δοκιμής είναι η έκθεση κάθε πλευράς της σκηνής μας στην ίδια ένταση ανέμου.

Αν στερεωθεί με τα σχοινιά σωστά τοποθετημένα, η σκηνή παραμένει κατοικήσιμη σε ανέμους έως 6 μποφόρ, ταχύτητας 50 km/h.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Υποβάλλουμε τις σκηνές μας σε δοκιμές για να επαληθεύσουμε την υδατοστεγανότητά τους. Η πρώτη δοκιμή εκτελείται στο εργαστήριο, με 200 λίτρα νερού ανά ώρα και τ.μ. επί 3 ώρες, που ισοδυναμεί με τροπική βροχή 200 mm ανά ώρα. Η δεύτερη δοκιμή εκτελείται επιτόπου, σε πραγματικές συνθήκες από τις ομάδες μας. Η σκηνή διαθέτει εξωτερικό ύφασμα πολυεστέρα με επικάλυψη πολυουρεθάνης 2.000 mm. Διαθέτει επίσης ραφές στεγανοποιημένες με θερμομονωτικές λωρίδες και δάπεδο πολυαιθυλενίου 140 g/τ.μ.

Επισκευή

Ως σχεδιαστές και χρήστες που αγαπάμε τη φύση, φροντίζουμε για την αντοχή των προϊόντων μας. Γι' αυτό και όλες οι σκηνές μας έχουν σχεδιαστεί για να επιδιορθώνονται. Για ανταλλακτικά και επιδιόρθωση των φουσκωτών στύλων, επισκεφτείτε το εργαστήριο της Decathlon της περιοχής σας ή τον διαδικτυακό μας τόπο.

Στύλοι και πασσαλάκια σκηνής

Στύλοι - Όλοι οι στύλοι μας κατασκευάζονται από υαλοβάμβακα και υποβάλλονται σε διπλό ποιοτικό έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο αντοχής στη θραύση.

Πασσαλάκια - Όλα τα πασσαλάκια μας κατασκευάζονται από χάλυβα και έχουν διάμετρο 6 mm.

Συμβουλές συντήρησης

Οι σκηνές μας έχουν σχεδιαστεί για περιστασιακή εξωτερική χρήση (4 εβδομάδες/έτος) σε camping. Η συνεχής έκθεση σε ακτινοβολία UV επί εβδομάδες ενδέχεται να προκαλέσει φθορές στο ύφασμα. Τα προϊόντα αυτά δεν ταξινομούνται ως “έπιπλα κήπου” και δεν είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν μόνιμα σε εξωτερικό χώρο. Για εγγυημένη μέγιστη ανθεκτικότητα της σκηνής σας, είναι σημαντικό να την αποθηκεύετε μετά τη χρήση.

σύνθεση

σύνθεση

Ψευδοροφή: 100.0% Πολυεστέρας; Εσωτερικό ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Στρώμα δαπέδου: 100.0% Πολυαιθυλένιο; Στύλος: 100.0% Ίνες γυαλιού

Tips for storage and maintenance

Μην πλένετε. Μην πλένετε.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Σας συμβουλεύουμε να αφήνετε την σκηνή σας να στεγνώσει σε εξωτερικό χώρο πριν την αποθήκευση, ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές ή την ανάπτυξη μούχλας.

Restrictions on use

Ακατάλληλη για μόνιμη έκθεση σε εξωτερικό χώρο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Τα εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε, καθώς και τα δικά μας, συνεισφέρουν στην καινοτομία και την εξέλιξη των σκηνών μας Quechua. Η διεξοδική ανάλυση και η εκτεταμένη μας εμπειρία μάς επιτρέπουν να εγγυόμαστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών των προϊόντων (αντοχή στον αέρα, υδατοστεγανότητα, ανθεκτικότητα).

Warranty

3 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας, δοκιμάζουμε τις σκηνές Quechua στις συνθήκες που μπορεί να συναντήσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο κάμπινγκ ή την ύπαιθρο. Οι ομάδες μας, καθώς και μια ομάδα δοκιμαστών (που απαρτίζεται από συνεργάτες, πρεσβευτές και πελάτες) δοκιμάζουν τα προϊόντα σε όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους, μέχρι τη διάθεσή τους στην αγορά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυόμαστε ότι προσφέρουμε μια σκηνή υψηλής ποιότητας.

Βίντεο