QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8561145 2895787

Φουσκωτό στρώμα για κάμπινγκ - Air Basic 140 cm - 2 ατόμων

30,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΕΖ‎ / ΓΑΛΑΖΙΟ‎
  • ΜΠΕΖ‎ / ΓΑΛΑΖΙΟ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές μας ειδών για κάμπινγκ, σχεδίασαν αυτό το στρώμα Air Basic για 2 άτομα που αναζητούν την άνεση ενός φουσκωτού στρώματος στην πιο προσιτή τιμή.

ΟΦΕΛΗ

Συμβατότητα

Φουσκώνει με όλες τις τρόμπες μας για camping (ποδιού, χεριού, ηλεκτρικές)

Ευκολία συναρμολόγησης / αποσυναρμολόγησης

Φουσκώνει με τρόμπα σε 1 λεπτό 40 δευτ. | Βαλβίδα ελέγχου

Ευκολία μεταφοράς

Βάρος: 4 kg | Όγκος: 8,2 L | Περιλαμβάνει kit επισκευής

Ανθεκτικότητα

Το στρώμα έχει εγκριθεί για τουλάχιστον 60 κύκλους φουσκώματος/ξεφουσκώματος

Άνεση ύπνου

Μεγέθη:190 x 140 x 16 cm | Βελούδινη αίσθηση

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φούσκωμα και άνεση

Για την άνεσή σας και για να διατηρηθεί το στρώμα σας για περισσότερο καιρό, είναι σημαντικό να το φουσκώνετε με μέτρια πίεση. Όταν κάθεστε πάνω στο φουσκωμένο στρώμα, θα πρέπει να νιώθετε το έδαφος κοντά στους γλουτούς σας. Μόλις ξαπλώνετε, η πίεση του αέρα κατανέμεται κάτω από το σώμα σας και νιώθετε απόλυτη άνεση. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τρόμπα με ενσωματωμένο μανόμετρο όπως την τρόμπα χειρός μας 5,2 L - 7 PSI. Το συνιστώμενο επίπεδο πίεσης είναι περίπου 0,3 έως 0,5 PSI.

Μέγεθος φουσκωμένου στρώματος

Προσοχή: το αναφερόμενο μήκος ενδέχεται να αποκλίνει κατά +/-10% ανάλογα με την πίεση με την οποία φουσκώνετε το στρώμα σας.

Επισκευή

Ένα φουσκωτό στρώμα μπορεί να τρυπήσει αλλά μπορεί και να επιδιορθωθεί!

Μαζί με το στρώμα παρέχεται και ένα μπάλωμα επισκευής στο κάλυμμα ή τη συσκευασία του, ανάλογα με το μοντέλο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το kit επισκευής με κωδικό: 8640350.

Αυτό προσφέρει στο φουσκωτό στρώμα τις ίδιες ιδιότητες και απόδοση, ενώ ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα άνθρακα.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Quechua δεσμεύεται για τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων της, καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να δράσουμε για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.

Προς το παρόν, το προϊόν αυτό δεν είναι οικολογικά σχεδιασμένο, ωστόσο εργαζόμαστε καθημερινά για να το κάνουμε πιο υπεύθυνο: ο οικολογικός σχεδιασμός, η επιδιορθωσιμότητα και η βιωσιμότητα είναι τα κύρια στοιχεία των προϊόντων μας.

σύνθεση

σύνθεση

Συνθετικό ύφασμα: 100.0% Χλωριούχο πολυβινύλιο

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Για να διπλώσετε το στρώμα σας χωρίς να το καταστρέψετε συνιστούμε να το διπλώσετε στο πλάτος στα τέσσερα και μετά να το τυλίξετε. Προστατέψτε το από υγρασία και ακραίες θερμοκρασίες.

Restrictions on use

Μέγιστο συνιστώμενο βάρος: 220 kg. Να μην χρησιμοποιείται στο νερό.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Η άνεση ύπνου των στρωμάτων υπολογίζεται από το κέντρο μας έρευνας και ανάπτυξης. Όλα τα στρώματά μας υποβάλλονται σε μηχανικές δοκιμές που αξιολογούν την απόδοση και την ανθεκτικότητά τους, ώστε να εγγυόμαστε τον καλό ύπνο και την καλή αποκατάσταση όταν κάνετε camping. Προσοχή: - για βέλτιστη άνεση, φουσκώστε μέτρια, - επιλέξτε το πλάτος του στρώματός σας ανάλογα με τις εσωτερικές διαστάσεις της σκηνής σας.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Το παγκόσμιο κέντρο σχεδιασμού των προϊόντων Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του Mont-Blanc στην Άνω Σαβοΐα (Γαλλία). Η τοποθεσία αυτή αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, υπευθύνους προϊόντων, μηχανικούς, κλπ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων στην ύπαιθρο. Όλοι αυτοί αποτελούν σημαντικό εργαλείο για τον σχεδιασμό προϊόντων υψηλής ποιότητας για τις κατασκηνωτικές σας εκδρομές, ώστε να σας μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας.

Βίντεο