QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8560646 2903183

Ισοθερμικό σακίδιο πλάτης 30L - NH Ice compact 100

35,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΓΑΛΑΖΙΟ‎
  • ΓΑΛΑΖΙΟ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές μας δημιούργησαν αυτό το σακίδιο πλάτης με οικολογικό τρόπο για τα ροφήματα και τα τρόφιμά σας κατά την πεζοπορία. Έτσι, νιώθετε ελεύθεροι.

ΟΦΕΛΗ

Compact

Οι ιμάντες σύσφιξης σάς επιτρέπουν να το διπλώσετε και να το αποθηκεύσετε

Χωρητικότητα

Όγκος: 30 λίτρα / Βάρος: 720 γρ | Διαστάσεις: 32 x 25 x 50 cm

Ευκολία χρήσης

2 τσέπες με δίχτυ στα πλαϊνά | 2 τσέπες με φερμουάρ | 1 άνοιγμα στην πλάτη

Αντοχή στην τριβή

Υλικό ανθεκτικό στην τριβή (βάση και πλάτη)

Ισοθερμικό

Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα χωρίς παγοκύστες για 8 ώρες | Πρότυπο: EN 12546-2

Άνεση μεταφοράς

Ρυθμιζόμενοι ιμάντες | Πλάτη με αφρώδες υλικό | Ιμάντες στήθους & μέσης

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ

Η βαφή των υφασμάτων απαιτεί μεγάλες ποσότητες νερού, ενώ παράγει λύματα που απορρίπτονται στο περιβάλλον.

Για τη μείωση αυτού του αντικτύπου, χρησιμοποιούμε δύο διαδικασίες βαφής:

1. Δεν βάφουμε το εσωτερικό ύφασμα.

2. Χρησιμοποιούμε τη διαδικασία της μαζικής βαφής, κατά την οποία οι χρωστικές ουσίες ενσωματώνονται στο νήμα κατά τη διαδικασία παραγωγής. Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιήθηκε για το εξωτερικό ύφασμα σε χρώμα μπλε, κωδικός 8560646.Το φερμουάρ κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο υλικό.

Ισοθερμικό

Υποβάλλαμε το ισοθερμικό σακίδιο σε εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο EN 12546-2, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 32°C, χωρίς παγοκύστες και γεμάτο μέχρι τη μέση. Για την άνοδο της θερμοκρασίας από 5°C (θερμοκρασία που έχουν τα τρόφιμα όταν βγαίνουν κατευθείαν από το ψυγείο) στους 15°C, χρειάστηκαν 8 ώρες.

Προσθέτοντας παγοκύστες 1,8kg, χρειάστηκαν 12 ώρες για την άνοδο της θερμοκρασίας από 5°C σε 15°C υπό τις ίδιες συνθήκες.

Χωρητικότητα

Όγκος: 30 λίτρα.

Συνιστάται για 4 έως 6 άτομα.Στο εσωτερικό του σακιδίου διατίθεται σύστημα για να κρατάτε τα μπουκάλια σας όρθια κατά τη μεταφορά και τσέπη με φερμουάρ στο άνω μέρος.Στο εξωτερικό του θα βρείτε μία τσέπη με φερμουάρ, χωριστή από την ισοθερμική θήκη για να διατηρείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα (πορτοφόλι, κλειδιά, χάρτης, κάμερα, κλπ.) στεγνά και να αποφεύγετε την επαφή με τα τρόφιμα.

Το σακίδιο διαθέτει επίσης 2 εξωτερικές τσέπες με δίχτυ.

Διαστάσεις

Διαστάσεις ισοθερμικού σακιδίου σε ανοιχτή θέση: (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)

Εξωτερικές διαστάσεις: 32 x 25 x 50 cm

Εσωτερικές διαστάσεις: 30 x 23 x 43 cmΌταν διπλωθεί, το ισοθερμικό σακίδιο είναι πιο compact με διαστάσεις: 32 cm πλάτος, 10 cm βάθος και 46 cm ύψος.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Το εσωτερικό του σακιδίου δεν είναι αδιάβροχο. Η βάση του σακιδίου δεν συγκρατεί το νερό.

Μερικές φορές, δημιουργείται συμπύκνωση στο εσωτερικό του σακιδίου και κάποιες σταγόνες νερού μπορεί να διαπεράσουν τις ραφές. Μην ανησυχείτε, αυτό συμβαίνει σπάνια και τα τρόφιμά σας δεν θα βραχούν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για να διατηρείτε τα τρόφιμά σας δροσερά για περισσότερη ώρα, μπορείτε να προσθέσετε στο σακίδιό σας παγοκύστες.

Όταν ετοιμάζετε το σακίδιο, προτείνουμε να τοποθετείτε τα τρόφιμα που πρέπει να διατηρηθούν κρύα μαζί στον πάτο του σάκου.Για να αυξήσετε τη θερμική απόδοση του ισοθερμικού σακιδίου, ανοίγετέ το μόνο όταν πρέπει και κλείνετέ το γρήγορα.

ΠΩΣ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ;

Ο όγκος κάθε σακιδίου πλάτης μετράται χρησιμοποιώντας μια τυποποιημένη μέθοδο: γεμίζουμε τον κύριο χώρο και κάθε τσέπη με μικρά σφαιρίδια. Στη συνέχεια, αδειάζουμε αυτά τα σφαιρίδια σε διαβαθμισμένο δοχείο και υπολογίζουμε τον ισοδύναμο όγκο σε λίτρα.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Αφρός: 100.0% Πολυαιθυλένιο; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Σας συμβουλεύουμε να πλένετε και να στεγνώνετε το ισοθερμικό σακίδιο πλάτης πριν το αποθηκεύσετε. Φυλάσσετε σε καθαρό και στεγνό μέρος

Restrictions on use

Μη αδιάβροχο. Μην τοποθετείτε βάρος άνω των 13 kg στο σακίδιο πλάτης.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 12546-2 πιστοποιεί την απόδοση του ισοθερμικού σακιδίου χωρίς παγοκύστες. Για να χορηγηθεί πιστοποίηση στο προϊόν με βάση αυτό το πρότυπο, εκτελούνται δοκιμές από εξωτερικό εργαστήριο. Αυτές οι δοκιμές συνίστανται στην τοποθέτηση νερού θερμοκρασίας 5°C μέσα στο σακίδιο, το οποίο τοποθετείται σε περιβάλλον θερμοκρασίας 32°C. Στη συνέχεια, μετράται ο χρόνος μέχρι να μειωθεί η θερμοκρασία του νερού στους 15°C. Αυτός ο χρόνος για το συγκεκριμένο σακίδιο είναι 8 ώρες.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στην εξοχή σε συνθήκες που μπορεί να συναντήστε όταν πηγαίνετε για κάμπινγκ. Οι ομάδες μας, όπως και η ομάδα των δοκιμαστών μας (που αποτελείται από συνεργάτες, αντιπροσώπους και πελάτες) δοκιμάζουν τα προϊόντα από την ανάπτυξη έως τη διάθεσή τους στην αγορά.

Βίντεο