QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8560509 2899944

Ισοθερμικό σακίδιο-ψυγείο 10 L - NH μικρών διαστάσεων 100

15,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΓΑΛΑΖΙΟ‎
  • ΓΑΛΑΖΙΟ‎
  • ΧΑΚΙ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Οι σχεδιαστές μας ειδών camping έχουν σχεδιάσει με οικολογική προσέγγιση αυτό το ισοθερμικό σακίδιο-ψυγείο 10 L μικρών διαστάσεων για τα τρόφιμα και τα ποτά σας όταν κάνετε πεζοπορία. Ιδανικό για κάθε φορά που θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι.

ΟΦΕΛΗ

Compact

Οι ιμάντες σύσφιξης σάς επιτρέπουν να το διπλώσετε και να το αποθηκεύσετε

Χωρητικότητα

Όγκος: 10 λίτρα / Βάρος: 300 g | Διαστάσεις: 21 x 17 x 38 cm

Ευκολία χρήσης

1 διχτυωτή τσέπη στο πλάι | 2 τσέπες με φερμουάρ για την προστασία των αντικειμένων σας

Αντοχή στην τριβή

Υλικό ανθεκτικό στην τριβή (βάση και πλάτη)

Ισοθερμικό

Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα χωρίς παγοκύστες για 5 ώρες | Πρότυπο: EN 12546-2

Άνεση μεταφοράς

Ρυθμιζόμενοι ιμάντες | Αφρώδης πλάτη

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η βαφή υφασμάτων απαιτεί πολύ μεγάλη ποσότητα νερού και παράγει μεγάλη ποσότητα λυμάτων που κατευθύνονται στο περιβάλλον.

Για να μειώσουμε αυτόν τον αντίκτυπο, εφαρμόζουμε τις δύο παρακάτω διαδικασίες βαφής:

1. Δεν βάφουμε την εσωτερική πλευρά του υφάσματος.

2. Εφαρμόζουμε μαζική βαφή, ενσωματώνοντας τις χρωστικές ουσίες κατά την κατασκευή του νήματος, για το εξωτερικό ύφασμα του μπλε χρώματος, κωδικός 8560509.Το φερμουάρ κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά.

Ισοθερμική

Έχουμε υποβάλλει αυτό το ψυγείο σε εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο EN 12546-2, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 32°C, χωρίς παγοκύστες και με πλήρωση του όγκου στο μισό. Για να αυξηθεί η θερμοκρασία από τους 5°C (θερμοκρασία τροφίμων όταν βγαίνουν από το ψυγείο) στους 15°C πρέπει να περάσουν 5 ώρες.

Προσθέτοντας 600 g πάγο, ο χρόνος για την αύξηση από τους 5°C στους 15°C ανήλθε στις 8 ώρες στις ίδιες συνθήκες.

Χωρητικότητα

Όγκος: 10 λίτρων.

Συνιστάται για 1-2 άτομα.Στο εσωτερικό θα βρείτε ένα σύστημα συγκράτησης των φιαλών σε όρθια θέση κατά τη μεταφορά και μια τσέπη με φερμουάρ στο επάνω μέρος.Στο εξωτερικό θα βρείτε μια τσέπη με φερμουάρ, ξεχωριστή από το ψυγείο, για να διατηρείτε τα υπάρχοντά σας στεγνά και για να μην έρχονται σε επαφή με τρόφιμα στο ψυγείο (πορτοφόλι, κλειδιά, χάρτη, φωτογραφική μηχανή, κ.ά.).

Το σακίδιο διαθέτει επίσης μια εξωτερική διχτυωτή τσέπη στα πλάγια.

Διαστάσεις

Διαστάσεις ισοθερμικού σακιδίου σε ανοιχτή θέση: (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)

Εξωτερικές διαστάσεις: 21 x 17 x 38 cm

Εσωτερικές διαστάσεις: 20 x 16 x 32 cmΌταν διπλωθεί, το ισοθερμικό σακίδιο είναι πιο compact με διαστάσεις: 21 cm πλάτος, 8 cm βάθος και 35 cm ύψος.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Το εσωτερικό του σακιδίου δεν είναι αδιάβροχο. Η βάση του σακιδίου δεν συγκρατεί το νερό.

Μερικές φορές, δημιουργείται συμπύκνωση στο εσωτερικό του σακιδίου και κάποιες σταγόνες νερού μπορεί να διαπεράσουν τις ραφές. Μην ανησυχείτε, αυτό συμβαίνει σπάνια και τα τρόφιμά σας δεν θα βραχούν.

Οδηγίες χρήσης

Για να διατηρείτε τα τρόφιμά σας δροσερά για περισσότερη ώρα, μπορείτε να προσθέσετε στο σακίδιό σας παγοκύστες.

Όταν ετοιμάζετε το σακίδιο, προτείνουμε να τοποθετείτε τα τρόφιμα που πρέπει να διατηρηθούν κρύα μαζί στον πάτο του σάκου.Τέλος, για να αυξήσετε τη θερμική απόδοση του ισοθερμικού σακιδίου, ανοίγετέ το μόνο όταν πρέπει και κλείνετέ το γρήγορα.

Πώς μετριέται ο όγκος του σακιδίου;

Ο όγκος κάθε σακιδίου πλάτης μετράται χρησιμοποιώντας μια τυποποιημένη μέθοδο: γεμίζουμε τον κύριο χώρο και κάθε τσέπη με μικρά σφαιρίδια. Στη συνέχεια, αδειάζουμε αυτά τα σφαιρίδια σε διαβαθμισμένο δοχείο και υπολογίζουμε τον ισοδύναμο όγκο σε λίτρα.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Αφρός: 100.0% Πολυαιθυλένιο; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Συνιστούμε να πλένετε και να στεγνώνετε το ισοθερμικό σακίδιο πλάτης προτού το αποθηκεύσετε. Φυλάσσετε σε καθαρό και στεγνό μέρος.

Restrictions on use

Μη αδιάβροχα. Μη μεταφέρετε φορτία άνω των 4 kg στο σακίδιο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 12546-2 πιστοποιεί την απόδοση της ισοθερμικής τσάντας πλάτης χωρίς παγοκύστες. Για να χορηγηθεί πιστοποίηση στο προϊόν με βάση αυτό το πρότυπο, εκτελούνται δοκιμές από εξωτερικό εργαστήριο. Αυτές οι δοκιμές συνίστανται στην τοποθέτηση νερού θερμοκρασίας 5°C μέσα στην τσάντα, η οποία τοποθετείται σε περιβάλλον θερμοκρασίας 32°C. Στη συνέχεια, μετράται ο χρόνος μέχρι να μειωθεί η θερμοκρασία του νερού στους 15°C. Αυτός ο χρόνος για τη συγκεκριμένη τσάντα είναι 5 ώρες.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στην εξοχή σε συνθήκες που θα συναντήσετε και εσείς όταν κατασκηνώνετε. Οι ομάδες μας, καθώς και μια ομάδα δοκιμαστών (που αποτελείται από εταίρους, πρεσβευτές και πελάτες μας), δοκιμάζουν τα προϊόντα μας σε όλα τα στάδια της δημιουργίας τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.

Βίντεο