OLAIAN Κωδικός Αναφ. 8560466 2879417

Girl's Surf Swimsuit Triangle Top Bondy 500

9,00 €
4,00 €
-55%
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΠΡΑΣΙΝΟ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα σχεδιαστών μας δημιούργησε αυτό το επάνω μαγιό για surfer μεσαίου επιπέδου σε όλα τα είδη κυμάτων.

ΟΦΕΛΗ

Ελευθερία κινήσεων

Η σταυρωτή πλάτη παρέχει στη surfer μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Κράτημα στο κύμα

Κορδέλα κάτω από το μπούστο για ασφαλή εφαρμογή στα κύματα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SURFERS ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Το surfing είναι το αγαπημένο σου άθλημα και κάνεις σερφ τακτικά σε θερμά νερά. Στις προπονήσεις κάνεις κουπί προς το lineup, duck dive κάτω από τα αφρισμένα κύματα εάν είσαι πάνω σε shortboard ή turtle roll πάνω σε longboard, κι έπειτα κάνεις σερφ σε κύματα κάτω του ενός μέτρου. Κάνεις σερφ σε κύματα πάνω από 1 μέτρο και μπορείς να κάνεις διάφορα κόλπα. Πέφτεις συχνά και είσαι συνηθισμένη να ταρακουνιέσαι κάτω από το νερό. Από το μαγιό σας θέλετε να μένει στη θέση του σε κάθε κίνηση που κάνετε και να μην σας εμποδίζει όταν κωπηλατείτε.

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

Δημιουργήσαμε αυτό το μπουστάκι BONDI για να κάνουν οι νεαρές surfer σερφ χωρίς να ανησυχούν ότι θα χάσουν το μαγιό τους στα κύματα. Με τις σταυρωτές τιράντες στην πλάτη και το φαρδύ λάστιχο κάτω από το μπούστο, το μαγιό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ελευθερία κινήσεων κατά την κωπηλασία.

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ: Η ΔΟΚΙΜΗ

Σχεδιάζουμε μαγιό που μένουν εγγυημένα στη θέση τους όταν υπάρχουν κύματα. Για τη δοκιμή τους, χρησιμοποιούμε αρκετές γυναίκες surfers με διαφορετικούς σωματότυπους, οι οποίες ακολουθούν ένα πρωτόκολλο δοκιμής σε μια πισίνα στα γραφεία μας στο Αντάι της νότιας Γαλλίας. Αυτό το πρωτόκολλο αναπαράγει όσα βιώνουν οι surfers όταν παρασύρονται από τα κύματα. Εάν αυτή η δοκιμή είναι πειστική, πάμε για σέρφινγκ στη θάλασσα για να δοκιμάσουμε τα μαγιό μας σε πραγμ.συνθήκες.

Τι είναι τα cups με ενίσχυση;

Η ενίσχυση είναι ένα κομμάτι αφρού που μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στο μαγιό.

Προκειμένου να μπορούν οι πελάτισσές μας να αποφασίσουν αν θέλουν να κρατήσουν τις ενισχύσεις από αφρό, οι ενισχύσεις είναι πλήρως αφαιρούμενες από τα μαγιό.

Το άτομο που το φοράει μπορεί να αποφασίσει αν θα προσθέσει τις ενισχύσεις ή όχι.

Η βασική ιδέα για αυτήν την ενίσχυση είναι να προστατεύει τη σεμνότητα των νεαρών έφηβων κοριτσιών.

Οι ενισχύσεις κρύβουν τις ρώγες, οι οποίες μπορεί να φαίνονται όταν το μαγιό είναι βρεγμένο.

Αυτή η ενίσχυση δεν προορίζεται για την ενίσχυση του σώματος.

ΜΕΓΕΘΗ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:

Στη Decathlon, σχεδιάζουμε μαγιό για νεαρούς σέρφερ, λαμβάνοντας υπόψη την ανάπτυξή τους.Γι' αυτόν τον λόγο, υπάρχει συστηματική συσχέτιση του ύψους του παιδιού με το μέγεθος, καθώς η ηλικία δεν αρκεί για την εξασφάλιση του σωστού μεγέθους. Δύο κορίτσια 10 ετών μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό ύψος, βάρος και σωματότυπο και ως εκ τούτου, διαφορετικά μεγέθη. Συνιστάται, επίσης, εφόσον είναι δυνατό, να δοκιμάζονται τα μαγιό.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΑΓΙΟ:

Δείτε τη σύνδεση μεταξύ ηλικίας και ύψους όπως εμφανίζεται στις ετικέτες των μαγιό μας: 4/5 έτη: από 105 έως 114 cm

5/6 ετών: από 115 έως 124 cm

7/8 ετών: από 125 έως 132 cm

8/9 ετών: από 133 έως 142 cm

10/11 ετών: από 143 έως 150 cm

12/13 ετών: από 151 έως 160 cm

14/15 ετών: από 161 έως 169 cm

Μέγεθος όταν είστε στεγνές και όταν είστε βρεγμένες

Για να εξασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή στο νερό, είναι σημαντικό να διαλέξετε το σωστό μέγεθος όταν είστε στεγνές, διότι το μαγιό χαλαρώνει μόλις μπει στο νερό. Επομένως, προτείνουμε να αγοράζετε το σωστό μέγεθος. Το μαγιό πρέπει να εφαρμόζει καλά στο σώμα σας στο δοκιμαστήριο και να νιώθετε ότι στηρίζει το σώμα σας. To ελαστάν που περιέχεται σε ορισμένα στοιχεία και χρησιμοποιείται στον σχεδιασμό των μαγιό μας, μαλακώνει και χαλαρώνει στο νερό.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΑΣ;

Το μέγεθος ή το στυλ δεν είναι κατάλληλα για σας; Θα θέλατε να το αλλάξετε στο κατάστημά σας Decathlon; Κανένα πρόβλημα. Απλά μην κόψετε την ετικέτα του μαγιό σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή.

OLAIAN, Η ΦΙΡΜΑ ΤΗΣ DECATHLON ΓΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ SURFING

Με έδρα στο Hendaye της νοτιοδυτικής Γαλλίας, η OLAIAN είναι η νέα φίρμα της Decathlon για προϊόντα surfing και bodyboarding. Στα γραφεία μας που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μαγιό και έπειτα την ίδια μέρα, να το δοκιμάσουμε κατευθείαν στη θάλασσα για να ελέγξουμε εάν στα κύματα παραμένει στη θέση του.

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Πολύ μέτρια θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Πολύ μέτρια θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Restrictions on use

Δεν συνιστάται για τακτική χρήση σε χλωριωμένο περιβάλλον.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Αυτό το προϊόν έχει ελεγχθεί επιτόπου στο Hendaye και έχει υποστεί διάφορους εργαστηριακούς ελέγχους, για να εξασφαλιστεί η ποιότητα χρήσης για την οποία έχει σχεδιαστεί: ελέγχους ελαστικότητας και σταθερότητας υφάσματος, σταθερότητα χρώματος στην τριβή, το πλύσιμο, στο θαλασσινό νερό, το χλώριο, στην έκθεση στο φως και συνολική απόδοση του προϊόντος μετά από διάφορες πλύσεις.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Νεαρές συνεργάτιδες δοκιμών της Olaian δοκίμασαν το μαγιό σε πραγματικές συνθήκες στη Χώρα των Βάσκων, ακριβώς δίπλα από το κέντρο σχεδιασμού μας.