SUBEA Αναφ. 8501830 2484524

Ανδρική ημιστεγανή στολή κατάδυσης 7 mm μπλε γκρι

360,00 €
Συμπεριλαμβανομένου του φόρου
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎
  • ΜΠΛΕ‎
Οδηγός μεγέθους Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστήματος

Αυτή η ημιστεγανή στολή αναπτύχθηκε από την ομάδα έμπειρων δυτών μας και είναι ιδανική για δύτες μεσαίου επιπέδου για χρήση σε κρύο νερό (10°C έως 18°C).

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία φορέματος

Ολόσωμη στολή με ξεχωριστή κουκούλα. Φερμουάρ στους αστραγάλους και τους καρπούς.

Θερμομόνωση

Ημιστεγανή στολή νεοπρενίου 7 mm. Νεοπρένιο thermospan στον θώρακα και plush.

Ελευθερία κινήσεων

Προσχηματισμένο κόψιμο στα χέρια και τα πόδια, σε σχήμα τόξου στην πλάτη για ευκολότερες κινήσεις.

Ανθεκτικότητα

Εκτυπωμένες ενισχύσεις στα γόνατα (Supratex) και στους ώμους.

Αδιάβροχο

Διπλά λεία τελειώματα στους καρπούς με φερμουάρ (όταν σηκώνονται).Υδατοστεγανό φερμουάρ πλάτης T-ZIP.

Οδηγίες


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στοιχεία θερμικής μόνωσης

Η στολή αποτελείται από κομμάτια ελαστικού νεοπρενίου 7mm (με ανοχή παραγωγής).

Κατανομή:

Thermospan στον θώρακα και την πλάτη + plush (νάιλον θηλιές) στους ώμους για καλύτερη αίσθηση θερμότητας

Supratex στα γόνατα για μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή

Ελαστικό υλικό στα υπόλοιπα μέρη της στολής κατάδυσης

Λεία τελειώματα glideskin στα μανίκια και στον λαιμό: το λείο μέρος έχει στόχο να κολλά στο δέρμα και να περιορίζει την εισροή και την κυκλοφορία του νερού.

Αδιάβροχο φερμουάρ και συναρμολόγηση της στολής κατάδυσης

Το φερμουάρ πλάτης Tizip είναι πλήρως υδατοστεγανό. Σας συμβουλεύουμε να το λιπαίνετε τακτικά με λιπαντικό σιλικόνης για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του φερμουάρ και για να είναι πιο εύκολο το κλείσιμο της στολής κατάδυσης. Οι ραφές της στολής και της κουκούλας είναι αδιάβροχες, με συναρμολόγηση GBS (κολλητή και τυφλή ραφή): το νεοπρένιο κολλάται πρώτο και στη συνέχεια ράβεται για μέγιστη αντοχή (η βελόνα ραψίματος δεν διαπερνά εντελώς το νεοπρένιο προκειμένου να αποτρέπεται η διείσδυση νερού).

Ελευθερία στην κίνηση

Ολόσωμη στολή με ξεχωριστή κουκούλα. Κομμάτια από ελαστικό νεοπρένιο στα πλευρά (πολύ απαλό και ελαστικό νεοπρένιο) που προσαρμόζεται για να ταιριάζει σε διαφορετικούς σωματότυπους και σιλουέτες.

Χωρίς ραφές στις μασχάλες για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.Προσχηματισμένο κόψιμο στα χέρια και τα πόδια, σε σχήμα τόξου στην πλάτη για ευκολότερες κινήσεις.

Κουκούλα

Ξεχωριστή κουκούλα νεοπρενίου, πάχους 7 mm, με εσωτερική θηλιά plush, που εφαρμόζει πάνω στο πρόσωπο με προδιαμορφωμένο πηγούνι.

Κεντρική γκρίζα λωρίδα από ελαστικό νεοπρένιο για καλύτερη προσαρμογή στο σχήμα του κεφαλιού.

Σύστημα Air Expulse: σύστημα για αποφυγή εγκλωβισμού των φυσαλίδων αέρα στην κουκούλα. Άγκιστρο ασφαλείας για στερέωση πάνω στη στολή, στον δεξιό μηρό.

Πώς φοράτε και αφαιρείτε τη στολή

Διπλά τελειώματα με φερμουάρ στα πόδια και στα χέρια για μέγιστη άνεση όταν τη φοράτε. Το επιμηκυμένο κορδόνι φερμουάρ σας διευκολύνει να κλείνετε το φερμουάρ πλάτης.

Ενισχύσεις για τη μείωση της φθοράς

Εργονομικές ενισχύσεις στα γόνατα (Supratex) και εκτυπωμένες ενισχύσεις στους ώμους και τη μέση. Αυτές οι ενισχύσεις περιορίζουν τις επιπτώσεις της τριβής που σχετίζονται με το περιβάλλον του υλικού. Οι εσωτερικές ραφές καταλήγουν σε ένθετα μέρη για μεγαλύτερη αντοχή.Οι ραφές GBS αποτελούντα από νάιλον νήμα αντί για πολυεστέρα για μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά. Εκτυπωμένο ένθεμα με καλή πρόσφυση στους καρπούς για να αποτρέπει τη στροφή του υπολογιστή του δύτη.

Κλάση θερμικής απόδοσης

Αυτή η στολή SCUBA diving παρέχει θερμική προστασία που έχει ελεγχθεί από το ανεξάρτητο ινστιτούτο INPP (Μασσαλία-Γαλλία) προκειμένου να επικυρωθεί η συμμόρφωσή της προς το ισχύον πρότυπο (EN 14225-1:2017).Πιστοποιημένη στολή κατάδυσης ΚΛΑΣΗΣ Β.

A (+7 °C/+12 °C/+45 °F/+54 °F)

B (+10 °C/+18 °C/+50 °F/+64 °F)

C (+16 °C/+24 °C/+61 °F/+75 °F)

D (+22 °C/+30 °C/+72 °F/+86 °F).

Τι είναι η ημιστεγανή στολή;

Η ημιστεγανή στολή στηρίζεται στην ίδια αρχή με μια στολή κατάδυσης, με τη διαφορά ότι ο σχεδιασμός του φερμουάρ πλάτης TiZIP είναι υδατοστεγανός. Τα τελειώματα στους καρπούς αποτρέπουν την κυκλοφορία του νερού. Στην πραγματικότητα, είναι ύφασμα με χαμηλή κυκλοφορία νερού! Το νερό δεν ανανεώνεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει μικρότερη απώλεια ενέργειας. Ακόμα κι αν το σώμα είναι βρεγμένο, το κύριο πλεονέκτημα αυτής της στολής κατάδυσης είναι ότι σας διατηρεί ζεστές ακόμα και κατά την κατάδυση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ημιστεγανή στολή

Προσθέστε λίγο χλιαρό νερό (με τη βοήθεια ενός Thermos) στην ημιστεγανή στολή σας πριν από την κατάδυση. Αυτό θα περιορίσει το φαινόμενο της συμπίεσης: η πίεση που ασκείται κατά την κατάδυση, με τον αέρα παγιδευμένο μέσα στη στολή όταν τη φοράτε, συμπιέζει τον αέρα και συνθλίβει το νεοπρένιο, δημιουργώντας πτυχές και τσιμπώντας το δέρμα. Μην ξεχνάτε να λιπαίνετε τακτικά το αδιάβροχο φερμουάρ με ένα μη λιπαρό λιπαντικό σιλικόνης.

Συμβουλές για το πώς να φοράτε μια στολή κατάδυσης

Τοποθετήστε το πέλμα σας σε πλαστική σακούλα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πέλμα σας μέσα στη στολή σας. Ολόκληρο το πέλμα βγαίνει χωρίς να κολλήσει!

Για να ρυθμίσετε τη στολή, ζητήστε από κάποιον να φυσήξει στο μανίκι σας από τον καρπό. Ο αέρας φουσκώνει το εσωτερικό της στολής κατάδυσης και τη διαχωρίζει άμεσα από το δέρμα σας. Κατόπιν, μπορείτε εύκολα να κάνετε τις τελικές προσαρμογές.

Συμβουλές φροντίδας της στολής κατάδυσης

1) Βρέχετε το εσωτερικό και το εξωτερικό της στολής με καθαρό νερό μετά από κάθε χρήση.

2) Καθαρίζετε με αντιβακτηριακό διάλυμα.

3) Ξεπλένετε σχολαστικά με καθαρό νερό. 4) Στεγνώνετε σε φαρδιά κρεμάστρα σε σκοτεινό και καλά αεριζόμενο χώρο.Προσοχή: ο ήλιος ξεθωριάζει τα χρώματα στα υφασμάτινα μέρη της στολής κατάδυσης και επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης του νεοπρενίου. Μπορείτε να καθαρίσετε τα φερμουάρ με μια οδοντόβουρτσα και να τα λιπάνετε με γράσο σιλικόνης.

σύνθεση

σύνθεση

Αφρός: 100.0% Καουτσούκ; Φόδρα: 100.0% Πολυαμίδη

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι Πλύσιμο στο χέρι
Δε λευκένεται Δε λευκένεται
Δε στεγνώνεται σε στεγνωτήριο Δε στεγνώνεται σε στεγνωτήριο
Δε σιδερώνεται Δε σιδερώνεται
Όχι στεγνό καθάρισμα Όχι στεγνό καθάρισμα

Storage tips

Φυλάσσετε τη στολή κατάδυσης σε φαρδιά κρεμάστρα, μακριά από το φως του ηλίου και από πηγές θερμότητας, για να διατηρήσετε το σχήμα της και να προστατεύσετε το νεοπρένιο.

Restrictions on use

Εφαρμόζετε τακτικά μη λιπαρό λιπαντικό σιλικόνης.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Σχεδιάζεται και υποβάλλεται σε δοκιμές από τις ομάδες μας και τον τεχνικό συνεργάτη μας στο Hendaye (Γαλλία) με σκοπό την έγκριση της θερμομόνωσης.

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Ο τεχνικός συνεργάτης μας: Planet Ocean (κέντρο καταδύσεων 5 αστέρων PADI) με έδρα το Κέντρο Θαλάσσιων Αθλημάτων στο Hendaye της Γαλλίας. Το κέντρο χρησιμοποιεί εξοπλισμό SUBEA όλο τον χρόνο. Η ομάδα προπονητών εμπλέκεται ενεργά στην ανάπτυξη των προϊόντων κατάδυσης SUBEA: από το στάδιο του σχεδιασμού με την ομάδα SUBEA (υπεύθυνος προϊόντων, σχεδιαστές και μηχανικοί) ως τις δοκιμές αντοχής με τη βοήθεια των δυτών του κέντρου (από αρχάριους έως εκπαιδευτές, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους).

Βίντεο