OXELO Αναφ. 8561743 2881204

Roller άσκησης ενηλικών FIT500 - Γκρι πάγου

85,00 €
Συμπεριλαμβανομένου του φόρου
Χρώμα: ΓΚΡΙ‎
  • ΓΚΡΙ‎
Οδηγός μεγέθους Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστήματος

Είτε για να τελειοποιήσετε την τεχνική, είτε για να εξερευνήσετε περιοχές, είστε στο σωστό μέρος. Πηγαίνετε παντού με αυτά τα άνετα πατίνια υψηλών επιδόσεων.

ΟΦΕΛΗ

Πολυμορφικό

Πλάκα αλουμινίου συμβατή με τροχούς 84 mm Φρένο προσαρμοζόμενο στο αριστερό πόδι

Αρχική άνεση

Απαλή επένδυση με διχτυωτό 3D, άνετα μαξιλαράκια αφρού, απορροφητικά στη φτέρνα.

Σταθερότητα

Άκαμπτο ψηλό κολάρο, κορδόνια, μικρομετρική δέστρα ασφαλείας και ιμάντας ταρσού.

Ποιότητα γλιστρήματος

Τροχοί 80 mm, σκληρότητα 80A και ρουλεμάν ABEC 7 για άνεση και ολίσθηση.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εφαρμογή

Για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνιστούμε να επιλέξετε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από το κανονικό σας.

Πώς παραμένουν άνετα και σταθερά;

Η ημι-μαλακή μπότα με διχτυωτό 3D είναι άνετη και εμποδίζει τη συγκέντρωση υπερβολικής υγρασίας στο εσωτερικό της. Ο νέος άνετος αφρός και η απορροφητική φτέρνα κάνει τη ζωή σας πιο ευχάριστη.

Το «κολάρο» (το μέρος της μπότας που αγκαλιάζει το πάνω μέρος του ποδιού) είναι άκαμπτο και φτάνει αρκετά πάνω, ώστε να συγκρατεί σωστά το πέλμα και τον αστράγαλο. Μαζί με το τριπλό σύστημα δεσίματος (κορδόνια, μικρομετρική δέστρα ασφαλείας και ιμάντας), κρατά τον αστράγαλο σταθερό.

Πρέπει να επιλέξετε μεταξύ ποιότητας ολίσθησης και ευκολίας χειρισμού;

Όχι, σίγουρα όχι με την Oxelo. Τα inline πατίνια FIT500 της Decathlon προσφέρουν πραγματικά ωραία ολίσθηση χάρη στον άξονα αλουμινίου (πιο άκαμπτος από ένα πλαστικό με πολύ καλή μεταφορά ενέργειας), ρουλεμάν ABEC 7 και νέους τροχούς 80mm από καουτσούκ (με σκληρότητα 80A για καλύτερο κράτημα και άνεση).

Ο συνδυασμός του άξονα αλουμινίου με τους τροχούς 80mm από καουτσούκ παρέχει καλή ισορροπία μεταξύ της ώθησης και της ποιότητας ολίσθησης.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τροχούς 84mm.

Πώς μπορείτε να συντηρείτε/επισκευάζετε τα roller σας;

Μπορείτε να αντικαταστήσετε κάποια μέρη ή να επισκευάσετε τα roller σας χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά που διατίθενται στο κατάστημα ή online, αλλά και στο εργαστήριο του καταστήματος Decathlon της περιοχής σας.

Τα μέρη που μπορείτε να αλλάζετε είναι οι τροχοί 80Α των 80mm ή 84Α των 80mm και τα ρουλεμάν ABEC 7 ή ABEC 9. Το φρένο προσαρμόζεται και στα δύο πόδια.

Πώς μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των roller σας;

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των roller σας αφού έχετε περάσει από νερό, σκόνη ή άμμο, βγάλτε τους τροχούς, στεγνώστε τους και κάντε απολίπανση στα ρουλεμάν με ένα στεγνό πανί.

Βρείτε τις συμβουλές και τις οδηγίες μας στο κανάλι μας στο YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Πώς μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των τροχών σας;

Είναι φυσιολογικό να αλλάζετε τη θέση των τροχών σας επειδή δεν φθείρονται ομοιόμορφα. Γιατί; Συχνά κάνουμε πατίνι κλίνοντας ελαφρώς τα πόδια προς τα μέσα όταν σπρώχνουμε και όταν στρίβουμε.

Για να μη φθείρονται, αλλάξτε τις θέσεις τους (κατά ζεύγη)!

Ποιο είναι το μέγιστο βάρος γι' αυτά τα πατίνια Oxelo Fit 500;

Αυτά τα πατίνια ενηλίκων πληρούν τις προδιαγραφές του πρότυπου EN 13843 κλάση A (πρότυπο για inline πατίνια ενηλίκων). Αυτό το πρότυπο εφαρμόζεται σε «Αθλητικό εξοπλισμός roller - πατίνια inline» για άτομα με βάρος από 20 kg έως 100 kg. Αυτό το ευρωπαϊκό πρότυπο καθορίζει τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις προδιαγραφές για τις μεθόδους δοκιμής, τις σημάνσεις και τις πληροφορίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή για τη μείωση του κινδύνου τραυματισμών.

Πόσο ζυγίζουν τα πατίνια Oxelo Fit 500;

2,7 kg το ζεύγος στο μέγεθος 39.

Πώς δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας;

Τα πατίνια μας έχουν ελεγχθεί στο εργαστήριο. Οι έλεγχοι αυτοί επιβεβαιώνουν τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για πατίνια και την αντοχή τους σε φθορά.

Εκτός από εργαστηριακές δοκιμές, διενεργούμε επίσης δοκιμές πεδίου -κάποιες με τυπικές μετρήσεις και άλλες με βάση απόψεις των δοκιμαστών- για να εξακριβώνουμε πραγματικά τις ικανότητές τους.

Το αποτέλεσμα είναιένα αποδεδειγμένα δοκιμασμένο προϊόν.

σύνθεση

σύνθεση

Μπότα: 100.0% Πολυπροπυλένιο; Περιβραχιόνιο ILS: 100.0% Πολυπροπυλένιο; Πλαίσιο: 100.0% Αλουμίνιο; Εξωτερικό από: 25.0% Πολυουρεθάνη, 75.0% Πολυεστέρας; Ροδάκια ρόλερ: 50.0% Πολυουρεθάνη, 50.0% Πολυπροπυλένιο; Εσωτερικό από: 100.0% Πολυεστέρας; Σόλα από: 100.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη; Αγκράφες: 50.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη, 20.0% Πολυανθρακικό, 30.0% Πολυαμίδη; Ρουλεμάν: 100.0% Ατσάλι

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Να φυλάσσονται σε στεγνό, δροσερό μέρος. Μετά τη χρήση, μην τα στεγνώνετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή σε άμεση επαφή με πηγή θερμότητας.

Restrictions on use

Ακατάλληλα για hockey ή επιθετικό πατινάρισμα.

TESTS AND WARRANTY

Εγγύηση ανταλλακτικών

2 έτη εξαιρουμένων των μερών που φθείρονται (τροχοί, φρένο, ρουλεμάν).