Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0
Elops 520 -
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ

ELOPS

8575682

Elops 520 -

350,00 €
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
 • Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
Ποδήλατο πόλης Elops 520 με χαμηλό σκελετό - Μπλε Ντένιμ
Χρώμα :
Μέγεθος :

Οδηγός μεγεθών

Το μέγεθός μου

Δεν διατίθεται διαδικτυακά

Έλεγχος διαθεσιμότητας στα καταστήματα

Η ομάδα σχεδιαστών μας δημιούργησε αυτό το άνετο ποδήλατο για να κάνετε βόλτες στην πόλη περιστασιακά, αλλά και με ασφάλεια, χάρη στον πλήρη εξοπλισμό του.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αρχική άνεση

3 μεγέθη, όρθια θέση της πλάτης, ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι, εργονομικές λαβές.

Ευκολία χρήσης

Επιλογέας 6 ταχυτήτων με μονό δακτύλιο αλυσίδας, εξοπλ. για μεταφορές (σχάρα).

Ασφάλεια ποδηλάτου

Τα φώτα ενεργοποιούνται με δυναμό στη ζάντα (μέσω της τριβής με το ελαστικό).

Δύναμη φρένων

Φρένα τύπου V με τακάκια, εύκολα στη χρήση και τη συντήρηση.

Συμβατότητα

Συμβατό με παιδικό καθισματάκι, τσάντες σχάρας και αξεσουάρ ασφάλειας.

Instructions


ΣΥΝΘΕΣΗ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σκελετός

Με σκελετό από χάλυβα για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών από τον δρόμο, οι βόλτες σας γίνονται πολύ πιο άνετες. Διαθέσιμο σε μοντέλο τόσο με σκελετό step-through, για να διευκολύνει εξίσου άνδρες και γυναίκες αναβάτες, όσο και με σκελετό step-over.

Μέγεθος XS, βάρος σκελετού: 3,5 kg
Μέγεθος S/M και L/XL, βάρος σκελετού (χάλυβας): 4 kg

Πιρούνι

Πιρούνι από χάλυβα για απορρόφηση των κραδασμών από τις μικρές λακκούβες στον δρόμο και για μεγαλύτερη άνεση ενώ κάνετε ποδήλατο.

Πέδηση

Μπροστινά και πίσω χαλύβδινα φρένα με δαγκάνα V τοποθετημένα κάτω από τον σκελετό, δίνοντας στο ποδήλατο μια ωραία βελτιωμένη εμφάνιση.
Μανέτες φρένων αλουμινίου.

Τιμόνι / λαιμός / σύστημα διεύθυνσης

Κλασικό χαλύβδινο τιμόνι ολλανδικού τύπου, λαιμός ποδηλάτου αλουμινίου (διαμέτρου 22,2), δυνατότητα ρύθμισης ύψους σε πολύ άνετη όρθια θέση. Εργονομικές λαβές για μεγαλύτερη άνεση όταν οδηγείτε τακτικά, εξοπλισμένο με υποδοχές στις οποίες μπορείτε να συνδέσετε κλιπ VIOO για να είστε ορατοί και από το πλάι. Προστέθηκε αυτοκεντρικό ελατήριο μεταξύ του πιρουνιού και του σκελετού για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του ποδηλάτου όταν η μπροστινή σχάρα/το καλάθι είναι φορτωμένα, σε κίνηση/στάθμευση.

Σέλα / Ντίζα σέλας

Ρυθμιζόμενη σε ύψος ντίζα σέλας (διαμέτρου 28,6 mm), από χάλυβα για πιο αποτελεσματική απορρόφηση κραδασμών και πιο άνετη οδήγηση. Φαρδιά σέλα με αφρώδη επένδυση διαφορετικής σκληρότητας ανάλογα με τα σημεία πίεσης των γλουτών σας στη σέλα. Η σέλα ρυθμίζεται σε γωνία 12° για μεγαλύτερη άνεση, ενώ είναι συγκολλημένη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Σφιγκτήρας καθίσματος με δυνατότητα κλειδώματος (διάμετρος: 31,8 mm), ώστε οι επίδοξοι κλέφτες να μην μπορούν να κλέψουν τη σέλα / την ντίζα της σέλας.

Ορατότητα

Φώτα μπρος και πίσω που λειτουργούν με δυναμό στη ζάντα.
Πίσω φως ενσωματωμένο στον πίσω λασπωτήρα και μπροστινό φως ενσωματωμένο στον σκελετό για αποτροπή κλοπής.
Πίσω ανακλαστήρας ενσωματωμένος στη σχάρα του ποδηλάτου.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης / Πετάλια

Σύστημα μετάδοσης κίνησης 6 ταχυτήτων BTwin Microshift. Δίσκος στροφάλου μονής αλυσίδας με 40-δόντια, χαλύβδινος στρόφαλος 170 mm, ελεύθερος τροχός 6 ταχυτήτων 14x28, αλυσίδα KMC ανθεκτική στη σκουριά. Επιλογέας 6 ταχυτήτων BTwin Microshift. Ανάπτυγμα: 3,15 m έως 6,29 m.

Τροχοί

Μπροστινοί και πίσω τροχοί 28" αλουμινίου μονού τοιχώματος, 36 ακτίνες. Το μοντέλο XS έχει τροχούς 26". Γιατί επιλέχθηκαν αυτά τα μεγέθη;
Επειδή παρέχει στους χρήστες μας την πρόσθετη άνεση και ποιότητα στην οδήγηση που χαρίζουν οι τροχοί 28". Ο μπροστινός και ο πίσω τροχός ασφαλίζουν με μπουλόνια για την αποτροπή κλοπής. Για εύκολη μεταφορά του ποδηλάτου σας με κάποιο όχημα, χρησιμοποιήστε ένα κλειδί 15 mm για να αφαιρέσετε τον μπροστινό τροχό. Άξονες μπροστινών/πίσω τροχών με σπείρωμα 9 mm.

Ελαστικά

Ελαστικά χαμηλής πίεσης για εξομάλυνση των ανωμαλιών του δρόμου και για μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση ενώ παράλληλα σας προσφέρουν καλύτερη κύλιση στον δρόμο. Οι βαλβίδες Schrader διευκολύνουν το φούσκωμα των ελαστικών (και στα πρατήρια καυσίμων).
Η ιδανική πίεση των ελαστικών κυμαίνεται από 3,5 έως 4 bar.
Νάιλον επένδυση ελαστικού 1 mm ενσωματωμένη στο πέλμα του ελαστικού για την αποφυγή διάτρησης.

Ελαστικά XS: Etrto 559-44 (26" x 1,75)
Ελαστ. S/M, L/XL: Etrto 44-622 (700*45C / 28" x 1,62)

Εξοπλισμός

Μπροστινό καλάθι με βίδες, πίσω σχάρα ποδηλάτου, φώτα με δυναμό στη ζάντα, λασπωτήρες εμπρός/πίσω,πλαϊνό σταντ ποδηλάτου, προστατευτικό αλυσίδας.

Σταντ

Ενισχυμένο πλαϊνό σταντ που κρατά το ποδήλατο σταθερό κατά τη στάθμευση, ενώ η σχάρα και το μπροστινό καλάθι είναι πλήρως φορτωμένα.

Συμβατά εξαρτήματα

Η πιστοποιημένη σχάρα μπορεί να συγκρατήσει βάρος 27 kg και μπορεί να χωρέσει ένα παιδικό καθισματάκι ή οποιαδήποτε από τις τσάντες της σειράς ELOPS.
Ο σκελετός έχει τρυπηθεί έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε μια θήκη για φιάλη ή μια αναδιπλούμενη κλειδαριά στον σωλήνα της σέλας. Στο πίσω μέρος του σκελετού υπάρχουν οπές για την τοποθέτηση κλειδαριάς ποδηλάτου τύπου Ring Lock (διατίθεται ως αξεσουάρ). Συμβατό με ρυμουλκούμενο παιδικό ποδήλατο (προσαρτώμενο στον άξονα του πίσω τροχού).

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Το μέγεθος XS είναι σχεδιασμένο για αναβάτες ύψους 1,45-1,55. Το μέγεθος S/M είναι σχεδιασμένο για αναβάτες ύψους 1,55 m-1,75 m. Το μέγεθος L/XL είναι σχεδιασμένο για αναβάτες ύψους 1,75 m-1,95 m. Εάν είστε ανάμεσα σε δύο μεγέθη, επιλέξτε το μεγαλύτερο για πιο άνετη οδήγηση.

Βάρος ποδηλάτου

Μέγεθος XS= 17,6 kg
Μέγεθος S/M = 19,1 kg
Μέγεθος L/XL = 19,45 kg

Μέγιστο βάρος

Αυτό το ποδήλατο αντέχει μέγιστο συνολικό βάρος 100 kg (ποδήλατο + αναβάτης + φορτίο).

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Για την αποτροπή διάτρησης και τη μέγιστη αξιοποίηση του ποδηλάτου σας, ελέγχετε την πίεση των ελαστικών κάθε δεκαπενθήμερο όταν χρησιμοποιείτε το ποδήλατο καθημερινά ή πριν από κάθε βόλτα εάν το χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά. Απολιπάνετε και λιπάνετε την αλυσίδα μόλις αρχίσουν να συσσωρεύονται ακαθαρσίες. Πλύνετε τον σκελετό με σαπούνι και νερό, μην χρησιμοποιείτε νερό υπό πίεση.

Συμβουλές αποθήκευσης/μεταφοράς

Να φυλάσσεται σε στεγνό και δροσερό χώρο. Εάν κάνετε ποδήλατο κοντά στη θάλασσα, καθαρίζετε το ποδήλατό σας τακτικά για να το προστατεύετε από ζημιές από το αλάτι.
Η μεταφορά αυτού του ποδηλάτου με σκελετό step-through σε σχάρα κοτσαδόρου για ποδήλατα μπορεί να απαιτεί μια μπάρα προσαρμογέα.

Περιορισμοί χρήσης

Δεν είναι κατάλληλο για χρήση εκτός δρόμου. Καθώς αυτό το ποδήλατο ολλανδικού τύπου έχει πολύ φαρδύ τιμόνι, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν οδηγείτε σε στενά περάσματα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Σχεδιασμός

Σχεδιασμένο από την ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών μας στη Lille, Γαλλία.Συναρμολογείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λίγα λόγια από την ομάδα μας

"Η χρήση ποδηλάτου στην πόλη είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές στη χρήση αυτοκινήτου και ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μετακινείστε από ένα μέρος σε κάποιο άλλο.
Για να διασφαλίσετε ότι η ποδηλασία σας στην πόλη παραμένει απολαυστική σε όλες τις συνθήκες και για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφάλειας: κράνος, δύο κλειδαριές ποδηλάτου, ρούχα σε περίπτωση βροχής και πρόσθετα αξεσουάρ φωτισμού."