OLAIAN Αναφ. 8653335 4352373

ΣΑΝΙΔΑ BODYBOARD 100 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6-12 ΕΤΩΝ - ΠΡΑΣΙΝΗ 35”

20,00 €
Συμπεριλαμβανομένου του φόρου
Χρώμα: ΠΡΑΣΙΝΟ‎
  • ΠΡΑΣΙΝΟ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστήματος

Σχεδιασμένη για παιδιά 6 έως 12 ετών (25 έως 40 kg) για να ανακαλύψουν το bodyboarding σε κύματα <50 cm. Φοράτε γιλέκο ή στολή κατάδυσης για να αποφύγετε τους ερεθισμούς

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία χρήσης

Περιλαμβάνεται λουρί καρπού. Μπορεί να τοποθετηθεί με το ένα χέρι. Κερώνετε τη σανίδα πριν από τη χρήση.

Εργονομική λαβή

Προδιαμορφωμένο μπροστινό τμήμα για βέλτιστη τοποθέτηση των χεριών.

Ανθεκτικότητα

Για παιδιά κάτω των 40 kg. Ακατάλληλη για κύματα >50cm και κοχύλια στην άμμο.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πώς να επιλέξετε το μέγεθος της σανίδας bodyboard;

Το μέγεθος της bodyboard επηρεάζει άμεσα τη σταθερότητα και τον χειρισμό της. Πρέπει να ταιριάζει στο μέγεθος και το βάρος του χρήστη. Αυτή η σανίδα bodyboard έχει σχεδιαστεί για παιδιά βάρους 25-40kg, ύψους 120cm-145cm και ηλικίας 6-12 ετών.

Οι πολύ μικρές σανίδες bodyboard δεν επιπλέουν αρκετά για να προλάβετε τα κύματα, ενώ οι πολύ μεγάλες σανίδες bodyboard είναι δύσχρηστες.

Ανατρέξτε στον πίνακα μεγεθών που διατίθεται στον διαδικτυακό μας τόπο ή στα καταστήματά μας για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος.

Στη RADBUG, σχεδιάζουμε προϊόντα και για τα 4 επίπεδα: πρωτάρηδες, αρχάριοι, μεσαίο επίπεδο και προχωρημένοι.

- Πρωτάρηδες: Βάθος νερού έως τον αφαλό, χωρίς βατραχοπέδιλα, για μικρά κύματα < 50 cm, πρόωση με την πίεση των ποδιών στον βυθό και καβάλημα των κυμάτων έως την ακτή. Για τις πρώτες εμπειρίες στο καβάλημα των κυμάτων (bodyboard με λαβές).

- Αρχάριοι: Ήπιες στροφές σε κύματα έως 1 m, πρόωση με βατραχοπέδιλα. Απαραίτητα για την εκμάθηση του bodyboard.

- Μεσαίο επίπεδο: Κύματα έως 1,50 m, μεγαλύτερη ταχύτητα, εκμάθηση κόλπων (360 °, El Rollo, κλπ.).

- Προχωρημένοι: Όλοι οι τύποι κυμάτων, γνώση κόλπων, ακόμα και εναερίων: ARS, 360°, tube...

Έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένα μεγέθη και συνθήκες χρήσης: Επίπεδο πρωτάρηδων/αρχαρίων.

Η χρήση αυτής της σανίδας σε "πράσινα" ή "λευκά" κύματα άνω των 50cm και/ή από παιδιά άνω των 40kg μπορεί να προκαλέσει φθορές: ρωγμές, στράβωμα κλπ. Αυτή η σανίδα bodyboard δεν διαθέτει πυκνό πλαστικό στο κάτω μέρος. Δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε ακτές με χαλίκια ή κοχύλια, καθώς μπορεί να φθαρεί η ολισθηρή επιφάνεια. Για αυτές τις ακτές, προτιμήστε μια σανίδα bodyboard με πλαστικό υψηλής πυκνότητας, όπως οι σανίδες bodyboards στη σειρά 100.

Τοποθετηθείτε σωστά στη σανίδα του bodyboard

Η μύτη της σανίδας είναι προδιαμορφωμένη για βέλτιστη τοποθέτηση των χεριών.

Κρατήστε και τα δύο χέρια στο μπροστινό μέρος της σανίδας όταν πιάνετε ένα κύμα.

Για να στρίψετε αριστερά, κρατήστε το αριστερό σας χέρι μπροστά (χέρι, αγκώνας και ώμος ευθεία, βραχίονας σε κλίση 90°) και μετακινείστε το δεξί σας χέρι κατά μήκος του ρελιού στη μέση της σανίδας και πιάστε το δεξί ρέλι. Τοποθετήστε το αριστερό σας πόδι στο αριστερό ρέλι για να διατηρήσετε την κατεύθυνσή σας.

Κάντε το αντίστροφο για να στρίψετε δεξιά.

Συστάσεις για τον περιορισμό των ερεθισμών και για καλύτερο κράτημα στη σανίδα.

Πρέπει να παραμένετε ξαπλωμένοι στη bodyboard όταν πιάνετε κύματα. Φοράτε μακρυμάνικο μπλουζάκι με προστασία UV ή στολή κατάδυσης για να αποφύγετε τους ερεθισμούς στα χέρια και στον κορμό από την τριβή.

Συνιστούμε την εφαρμογή κεριού στο άνω μέρους της σανίδας bodyboard - ειδικά στη μπροστινή θέση των χεριών, στα πλαϊνά, και κάτω από τον κορμό - για καλύτερο κράτημα (πωλείται χωριστά στο τμήμα σέρφινγκ). Κερώνετε πριν από κάθε προπόνηση.

Συστάσεις χρήσης με ή χωρίς βατραχοπέδιλα.

Αυτή η σανίδα bodyboard μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς βατραχοπέδιλα.

Χωρίς βατραχοπέδιλα, το επίπεδο του νερού δεν θα πρέπει να είναι πάνω από τη μέση σας. Σε αυτήν την περίπτωση, κινηθείτε προς την ακτή πιέζοντας τα πόδια σας στον βυθό καθώς περνάνε τα κύματα (<50cm).

Με τα βατραχοπέδιλα το επίπεδο του νερού μπορεί να είναι πάνω από τη μέση σας. Κλωτσήστε δυνατά προς την ακτή καθώς περνάνε τα κύματα (<50cm).

Κανόνες ασφάλειας και συμπεριφοράς στο νερό - Μέρος 1.

Το bodyboarding είναι ένα φανταστικό άθλημα, ωστόσο οι αθλητές του πρέπει να σέβονται κάποιους βασικούς κανόνες τους για την ασφάλεια και διασκέδαση όλων.

1- Κάνετε ερωτήσεις και παρατηρήστε τα χαρακτηριστικά του σημείου όπου θέλετε να κάνετε bodyboarding: ρεύματα, πέτρες, παλίρροιες, μέγεθος κυμάτων, κόσμος κλπ.

2- Μην υπερεκτιμάτε το επίπεδό σας και αναζητήστε ένα πιο εύκολο σημείο αν οι ικανότητές σας δεν συνάδουν με τις υπάρχουσες συνθήκες.

3- Χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό: λουρί, βατραχοπέδιλα, σανίδα σε καλή κατάσταση, κατάλληλη στολή κατάδυσης από νεοπρέν

Κανόνες ασφάλειας και συμπεριφοράς στο νερό - Μέρος 2.

4- Ακολουθείτε τους κανόνες προτεραιότητας στα κύματα: Προτεραιότητα έχει το άτομο πιο κοντά στην κορυφή του κύματος.

5- Αποφύγετε το τμήμα που σπάνε τα κύματα όταν κινείστε πίσω στην κορυφή για να μην κόψετε κάποιον άλλον αθλητή.

6- Χρησιμοποιείτε βατραχοπέδιλα εάν το νερό φτάνει πάνω από τους γοφούς σας.

7- Εάν δεν χρησιμοποιείτε βατραχοπέδιλα, συνιστάται να παραμένετε σε επιβλεπόμενη περιοχή. Οι ναυαγοσώστες μπορούν να σας καθοδηγήσουν σχετικά με του πού βρίσκονται αυτές οι περιοχές.

8- Κάνετε bodyboard σε ομάδες.

Μην την αφήνετε εκτεθειμένη στη ζέστη

Όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, φυλάσσετε μακριά από τον ήλιο και σε θερμοκρασία κάτω των 30°C.

Προστατέψτε τη σανίδα σας χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα, τοποθετώντας την κάτω από ομπρέλα, υπό σκιά ή κάτω από ανοιχτόχρωμη πετσέτα για να την προστατέψετε από τη θερμότητα.

Μην την αφήνετε ποτέ σε όχημα κάτω από τον ήλιο.

Η έκθεση της σανίδας σας σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία φουσκαλών στην επιφάνειά της ή ακόμα και σκέβρωμα.

Διαστάσεις

89cm x 45cm x 5.5cm

RADBUG

Η RADBUG είναι η επωνυμία της Decathlon ειδικά για προϊόντα bodyboarding και bodysurfing. Σκοπός μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν την απίστευτη αίσθηση του bodyboarding και του bodysurfing. Η αίσθηση της ολίσθησης στο νερό είναι αγνή, αναζωογονητική και εθιστική. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν και να εξελιχθούν σε αυτά τα αθλήματα, προσφέροντας εύχρηστα και καινοτόμα προϊόντα.

σύνθεση

σύνθεση

Σανίδα: 90.0% Πολυστυρένιο, 10.0% Πολυαιθυλένιο

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Προστατέψτε και μεταφέρετε τη σανίδα με κάλυμμα. Μην αφήνετε τη σανίδα εκτεθειμένη στον ήλιο μετά τη χρήση. Ξεπλύνετε και στεγνώστε στη σκιά μετά τη χρήση.

Restrictions on use

Για παιδιά <40kg και κύματα <50cm.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Αναπτύχθηκε και υποβλήθηκε σε δοκιμές από τις ομάδες σχεδιασμού μας που λατρεύουν το bodyboard στο Hendaye της Γαλλίας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το προϊόν αυτό έχουν υποβληθεί σε εργαστηριακούς ελέγχους προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα και αντοχή.

Warranty

2 Years