WEDZE Κωδικός Αναφ. 8812346 4906787

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARD ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - G 500 S1 - ΜΑΥΡΟ

35,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΟΒ‎
  • ΜΟΒ‎
  • ΑΣΠΡΟ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Αυτή η μάσκα εξασφαλίζει καλό οπτικό πεδίο με ισχυρή αντιθαμβωτική επεξεργασία, για σκι με κακοκαιρία. Συμβατότητα με γυαλιά οράσεως.

ΟΦΕΛΗ

Συμβατότητα

Μάσκα που φοριέται επάνω από τα γυαλιά (OTG), ιδανική για όσους φορούν γυαλιά οράσεως, με μέγιστο πλάτος 145 mm.

Περιορισμός θαμπώματος

Αντιθαμβωτική τεχνολογία υψηλής απόδοσης:, διπλός φακός με αντιθαμβωτική επεξεργασία και αεριζόμενος σκελετός

Οπτικό πεδίο

Κυλινδρικός φακός με ορατότητα υψηλής ποιότητας

Ρυθμιζόμενο

2 πόρπες για ρύθμιση του μήκους του λάστιχου

Σταθερότητα

Λάστιχο πλάτους 40 mm με διπλό αντιολισθητικό λάστιχο σιλικόνης

Αντιηλιακή προστασία

100% προστασία από UV. Διάφανος φακός S1, για να βλέπετε την πίστα σκι όταν χιονίζει και όταν έχει ομίχλη

Αρχική άνεση

Αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας και άνετο ύφασμα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100% προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία

Επειδή η υπεριώδης ακτινοβολία είναι βλαβερή για τα μάτια, όλες οι μάσκες μας παρέχουν πιστοποιημένη προστασία 100% από υπεριώδη ακτινοβολία σύμφωνα με το πρότυπο EN 174. Οι μάσκες είναι η καλύτερη προστατευτική λύση, επειδή περικλείουν πλήρως τα μάτια σας και εμποδίζουν την εισχώρηση άμεσης ή ανακλώμενης ακτινοβολίας UV.

Φακός S1

Ο φακός S1 είναι ένας ελαφρύς φακός για να βλέπετε καλύτερα σε κακές καιρικές συνθήκες, χιόνι ή ομίχλη. Επιλέξαμε έναν φακό με κίτρινη ή ροζ απόχρωση, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, για να βελτιώσουμε την ορατότητα στην πίστα σε κακές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, η ορατότητα εξακολουθεί να είναι περιορισμένη σε τέτοιες καιρικές συνθήκες. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη διακινδυνεύετε σε άγνωστες και επικίνδυνες περιοχές.


Αντιθαμβωτική προστασία υψηλών προδιαγραφών

Το αντιθαμβωτικό σύστημα "PERFORMANCE" συνίσταται σε έναν διπλό φακό με ειδική επεξεργασία στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με ένα σύστημα αερισμού στον σκελετό που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό της μάσκας σκι.

Για να επιτυγχάνεται καλός αερισμός στο εσωτερικό της μάσκας, μην καλύπτετε τις εν λόγω διόδους χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, περιλαίμια.


Διπλός φακός

Προστατευτική μάσκα σκι με διπλό φακό για μείωση της συμπύκνωσης των υδρατμών. Ο αέρας που παγιδεύεται μεταξύ των δύο φακών δημιουργεί ένα στρώμα θερμικής μόνωσης. Χάρη σε αυτό, το θερμικό σοκ μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού της μάσκας μειώνεται και έτσι επιβραδύνεται το θάμπωμα στον εσωτερικό φακό της μάσκας. Για να ενισχυθεί αυτό το χαρακτηριστικό, ο εσωτερικός φακός υφίσταται επίσης αντιθαμβωτική επεξεργασία.

Πανοραμικός φακός

Κυλινδρικός διπλός φακός από πολυκαρβονικό υλικό για τον εξωτερικό φακό και κυτταρίνη για τον εσωτερικό, αμφότερα κομμένα στο σχήμα της μάσκας.

Συμβατότητα με κράνη σκι

Όλες οι μάσκες Wedze έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τέλεια με τα κράνη σκι Wedze.

Συμβατότητα με γυαλιά οράσεως

Η μάσκα σκι G 500 S1 μεγέθους L επιτρέπει τη χρήση γυαλιών οράσεως μέγιστου πλάτους 145 mm.Ο αφρός στις πλευρές και το τελείωμα της μάσκας αφήνουν χώρο για να περάσουν οι βραχίονες των γυαλιών.

Λάστιχο

Λάστιχο πλάτους 40mm από πολυαμίδιο, πολυεστέρα και καουτσούκ με λωρίδες αντιολισθητικής σιλικόνης

Πρότυπο CE - EN -174

Το ευρωπαϊκό πρότυπο EN -174 ισχύει για μάσκες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ματιών κατά την χιονοδρομική κατάβαση ή σε συναφείς δραστηριότητες όπως το snowboard.

Αποφύγετε το θάμπωμα

Η υγρασία προκαλεί το θάμπωμα. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το αφρώδες υλικό δεν βρέχεται, για παράδειγμα όταν φοράτε τη μάσκα με βρεγμένο κράνος ή σκούφο. Η μάσκα μπορεί επίσης να θολώσει αν πέσετε με το πρόσωπο στο χιόνι. Γι' αυτό πρέπει να στεγνώνετε πάντα τη μάσκα σας τη νύχτα, ώστε να μην παραμένουν ίχνη υγρασίας και να μπορείτε να κάνετε σκι την επόμενη ημέρα με στεγνή μάσκα.

2 μεγέθη

Η επιλογή του μεγέθους της μάσκας γίνεται σύμφωνα με το μέγεθος του κεφαλιού. Για περίμετρο κεφαλιού έως 55 cm επιλέξτε μέγεθος S, από 56 cm και πάνω επιλέξτε μέγεθος L.

σύνθεση

σύνθεση

Σκελετός: 100.0% Θερμοπλαστική πολυουρεθάνη; Ελαστική ταινία: 33.0% Πολυαμίδη, 36.0% Συνθετικό καουτσούκ, 31.0% Πολυεστέρας; Οθόνη: 60.0% Πολυανθρακικό, 40.0% Οξικό άλας; Αφρός: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Συμβουλή: Αποθηκεύστε τη μάσκα στην ειδική τσάντα Wedze μετά τη χρήση.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze δοκιμάζονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης για τις οποίες σχεδιάστηκαν: στο χιόνι, στο κρύο και σε όλες τις πιθανές συνθήκες που ενδέχεται να συναντήσετε όταν κάνετε σκι. Οι ομάδες σχεδιαστών, οι υπεύθυνοι προϊόντων, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε το προϊόν είναι απολύτως κατάλληλο για τη χρήση του στις πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years