WEDZE Κωδικός Αναφ. 8755848 4559233

ΠΑΙΔ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΣΚΙ - 580 WARM-ΜΠΛΕ

65,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΕΖ‎ / ΜΑΥΡΟ‎
  • ΜΠΕΖ‎ / ΜΑΥΡΟ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα μας, η οποία απαρτίζεται από γονείς νεαρών σκιέρ, δημιούργησε αυτό το 100% αδιάβροχο μπουφάν σκι με επένδυση, για απόλυτη ζεστασιά.

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία χρήσης

Αυτόματη ποδιά που εμποδίζει την εισχώρηση χιονιού και αέρα.

Εξατομίκευση / προσαρμοστικότητα

Ετικέτα στη πίσω φόδρα για να γράφετε το όνομα του παιδιού σας.

Θερμότητα

Πολύ ζεστό. 200 mg/τ.μ. + σφαιρικές ίνες. Βουρτσισμένη επένδυση. Ποδιά.

Αδιάβροχο

Πολύ καλό: επένδυση 5000 mm, 100% στεγανές ραφές. Κουκούλα για το κράνος.

Τσέπες

4 τσέπες, εκ των οποίων 1 για πάσο σκι και 1 ασφαλής εσωτερική τσέπη.

Διαπνέων

Διαπνέον υλικό που απομακρύνει τον ιδρώτα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θερμομόνωση από σφαιρικές ίνες

Θερμομόνωση που παρέχεται από γέμισμα σφαιρικών ινών: μικρές μπάλες μαλακής βάτας που προσομοιάζουν το γέμισμα μακριών μπουφάν. Αν και δεν είναι το ίδιο ελαφριές και συμπιεστές σαν τα φτερά, προσαρμόζονται ιδανικά στα παιδιά: παρέχουν καλή θερμότητα και προσφέρονται για εύκολη φροντίδα σαν ένα κλασικό μπουφάν.

Επεξεργασία επένδυσης

Η επένδυση είναι μια αδιάβροχη ουσία που εφαρμόζεται στην εσωτερική πλευρά του εξωτερικού υφάσματος. Αποτρέπει τη διείσδυση νερού μέσα στο ύφασμα αλλά επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά παραμένουν στεγνά και πιο άνετα.

Πλήρως στεγανές ραφές

Αυτό το μπουφάν είναι ακόμα πιο υδατοστεγανό, καθώς εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα διαθέτει επίσης στεγανές ραφές. Οι αυτοκόλλητες και αδιάβροχες λωρίδες του στερεώνονται σε όλες τις εσωτερικές ραφές του μπουφάν για να είναι απολύτως στεγανό και να απωθεί πλήρως το νερό.

Κουκούλα για το κράνος

Σε αυτό το μπουφάν προσθέσαμε μια κουκούλα που μπορεί να φορεθεί πάνω από το κράνος του σκι. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί σας προστατεύεται από τη διείσδυση κρύου αέρα και χιονιού μέσω του αυχένα. Το ελαστικό τμήμα από λύκρα στο μπροστινό μέρος επιτρέπει τη στερέωση της κουκούλας στο άκρο του κράνους. Ακολουθεί τις κινήσεις του κεφαλιού του παιδιού σας, ενώ ταυτόχρονα ο ψηλός γιακάς του μπουφάν εξασφαλίζει καλή προστασία του προσώπου του.

Ποδιά για το χιόνι

Η ποδιά για το χιόνι αποτελεί προστατευτικό σύστημα που βρίσκεται στο επίπεδο της μέσης. Στο συγκεκριμένο μπουφάν, κλείνει αυτόματα όταν το παιδί κουμπώνει το μπουφάν. Αποτρέπει το χιόνι και τα ρεύματα αέρα από το να διεισδύσουν όταν επιδίδεται σε χειμερινά αθλήματα, ειδικά σε περίπτωση πτώσης.

Τσέπη για κάρτα του σκι

Δεν χρειάζεται πια να βγάζετε το πάσο σκι! Το μανίκι έχει τσέπη για την κάρτα του σκι, για να ανεβαίνετε εύκολα στα λιφτ.

Εξατομίκευση

Ετικέτα στο πάνω μέρος της πίσω φόδρας για να γράφετε το όνομα του παιδιού σας και να εξατομικεύετε το προϊόν. Είναι πολύ πρακτικό όταν ψάχνετε τη στολή στη σχολή του σκι, στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να παραμένουν ζεστά στις πλαγιές;

Για να παραμένετε ζεστοί και στεγνοί, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 τεχνικών στρώσεων: Στρώση 1 ή δεύτερο δέρμα, για να παραμένετε στεγνοί. Στρώση 2 ή μονωτική στρώση, για διατήρηση της θερμότητας. Στρώση 3 ή προστατευτική στρώση, για προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

σύνθεση

σύνθεση

Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα : Πάνω: 100.0% Πολυαμίδη; Κυρίως ύφασμα : Κάτω: 100.0% Πολυεστέρας; Κύρια φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Δευτερεύουσα φόδρα: 100.0% Πολυαμίδη; Ζύγωμα: 18.0% Ελασθάνη, 82.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Κρεμάστε σε κρεμάστρα και μη διπλώνετε, καθώς μπορεί να φθείρετε την υδατοαπωθητικότητα του υφάσματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς πριν το αποθηκεύσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο χώρο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze επινοούνται, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια, δοκιμάζονται στις ίδιες συνθήκες χρήσης που θα βιώσετε οι ίδιες (χιόνι, κρύο, σκόνη χιονιού, κλπ.). Οι σχεδιαστικές ομάδες εξασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί το προϊόν αντιστοιχεί απόλυτα στην χρήση του σε πραγματικές συνθήκες.

Warranty

2 Years