FORCLAZ Κωδικός Αναφ. 8559535 2898193

Φορητή εστία αερίου με ανάφλεξη - MT500

55,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΟΒ‎
  • ΜΟΒ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Σχεδιασμένη στις Γαλλικές Άλπεις, αυτή η ελαφριά και σταθερή εστία υγραερίου σας επιτρέπει να ετοιμάζετε τα γεύματά σας γρήγορα και με ασφάλεια.

ΟΦΕΛΗ

Αυτονομία

182 g/ώρα ή 1 ώρα και 15 λεπτά με βιδωτό φιαλίδιο υγραερίου 230 g

Συμβατότητα

Βιδωτά φιαλίδια ανάμιξης βουτανίου-προπανίου σύμφωνα με το πρότυπο EN417

Ευκολία χρήσης

Βάρος 170 g Ενσωματωμένο σύστημα piezo. Συμπαγές δίπλωμα. Παρέχεται θήκη μεταφοράς

Ισχύς

2500 watt. Χρόνος βρασμού για 1 λίτρο νερού: 3 λεπτά 23 δ

Σταθερότητα

Ξεχωριστό φιαλίδιο που χαμηλώνει το κέντρο βάρους της εστίας. Βελτιωμένη ασφάλεια

Αντοχή στον αέρα

Ενσωματωμένο προστατευτικό ανέμου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ασφάλεια

Η εστία πληροί το πρότυπο EN521.

Πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με φυσίγγια ανάμιξης βουτανίου-προπανίου που συμμορφώνονται με το πρότυπο EN417.Τα φυσίγγια Decathlon Forclaz (100g, 230g, 450g) συμμορφώνονται προς το πρότυπο EN417 και είναι συμβατά με τις φορητές εστίες Decathlon - Forclaz MT100, MT500 και MT500.Διαβάστε τις οδηγίες και τις προφυλάξεις χρήσης που συνοδεύουν την εστία.

Τοποθέτηση εστίας και σύνδεση φυσιγγίου υγραερίου:

Για την τοποθέτηση ενός φιαλιδίου υγραερίου, επιλέξτε έναν χώρο με καλό εξαερισμό, κατά προτίμηση εξωτερικό και ποτέ κοντά σε φλόγα, πηγή θερμότητας, σπινθήρα, άτομα ή εύφλεκτα υλικά.

Βεβαιωθείτε ότι η είσοδος αερίου εστίας είναι καλά κλειστή και ελέγξτε τη θέση και την κατάσταση της στεγανοποίησης.Βεβαιωθείτε ότι το φυσίγγιο βρίσκεται σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια. Μην ανακινείτε.

Τοποθέτηση εστίας και σύνδεση φυσιγγίου υγραερίου (συνέχεια):

Κρατήστε τη συσκευή και βιδώστε το φυσίγγιο με το χέρι, γυρίζοντάς το δεξιόστροφα μέχρι να σταματήσει και προσέχοντας να μη φθείρετε το βιδωτό σπείρωμα.

Ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες για να αφαιρέσετε το φυσίγγιο.Η χρήση φυσιγγίων εκτός αυτών της Decathlon - Forclaz μπορεί να είναι επικίνδυνη.Είναι φυσιολογικό να ακούσετε έναν χαμηλό, σφυριχτό ήχο (διαρροή αερίου) για λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα κατά τη σύνδεση φυσιγγίου στην εστία.

Βάρος και διαστάσεις

Βάρος εστίας: 170 g

Βάρος τσάντας: 15 g

διαστάσεις: Ø 18 x Υ 11 cm.Μέγεθος (διπλωμένο): Μ 11 x Υ 11 cm.Το βάρος, ο όγκος και οι διαστάσεις ενδέχεται να ποικίλλουν ελαφρώς λόγω των αποκλίσεων κατά την παραγωγή.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Τρεις βραχίονες για στήριξη σκεύους, ιδανική για τα σκεύη της Forclaz Trek 500 από ανοξείδωτο χάλυβα (Ø 13,5 cm).

Εύκαμπτος μεταλλικός σωλήνας μήκους 31 cm για εύκολη απομακρυσμένη τοποθέτηση του φυσιγγίου και ανάφλεξη.

Συναρμολόγηση:

Τοποθετήστε την εστία σε επίπεδη, ομαλή επιφάνεια.Βιδώστε το άκρο του καλωδίου στο φυσίγγιο και τοποθετήστε το μακριά από την εστία.Ανοίξτε τη βαλβίδα ελέγχου ροής του αερίου και πιέστε τον διακόπτη piezo (αρκετές φορές εάν είναι απαραίτητο). Η εστία άναψε.

Χρόνος θέρμανσης

Οι τιμές που προκύπτουν από τις εσωτερικές δοκιμές που διεξάγουμε ανταποκρίνονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης. Υποβάλαμε την εστία σε δοκιμή με το σκεύος Trek 500 από ανοξείδωτο χάλυβα, αφού το γεμίσαμε με ένα λίτρο νερό.

Βαθμολογία: Χρόνος βράσης για 1 L νερού: 3 λεπτά και 23 δ.

Πραγματική ισχύς: 2500 watt. Πραγματική κατανάλωση: 181 g/ώρα.

Τα αποτελέσματα και η απόδοση διαφορετικών εστιών πρέπει να αναλύονται με συγκρίσιμο τρόπο (ίδιες συνθήκες και παράμετροι).

Χρόνος θέρμανσης (συνέχεια)

Η πιστοποίηση του χρόνου θέρμανσης των εστιών γίνεται με υποχρεωτικές τυποποιημένες διαδικασίες της ΕΕ, οι οποίες ωστόσο δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα στις πραγματικές συνθήκες χρήσης.Παράμετροι προτύπου EN521 (χρόνος θέρμανσης):

Προπάνιο με πίεση 3 bar, χωρίς δοχείο.

Αποτελέσματα: 4,1 kW / 292,5 g/ώρα

Απόδοση και κατανάλωση

Πολλές παράμετροι επηρεάζουν την απόδοση της εστίας σας: ατμοσφαιρική πίεση, άνεμος, υγρασία κτλ. Έτσι, η θερμοκρασία βρασμού, ο χρόνος θέρμανσης καθώς και ο αριθμός των λίτρων που θερμαίνει ένα φιαλίδιο ποικίλλουν.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε προστατευτικό ανέμου για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης αερίου.

Η απόδοση της εστίας αξιολογείται, λοιπόν, σύμφωνα με την κατανάλωση υγραερίου και την ταχύτητα θέρμανσης.

Περιβαλλοντική προσέγγιση

Οι ομάδες μας ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, για αυτό και το προϊόν διαθέτει οικολογικό σχεδιασμό και δεν υποβλήθηκε σε επεξεργασίες της εξωτερικής του επιφάνειας για λόγους αισθητικής. Έτσι, αποφύγαμε τη βαφή και την ανοδίωση σε όλα τα μέρη της εστίας (πόδια & βάση σκεύους, καυστήρας, βαλβίδα ελέγχου ροής υγραερίου κτλ.), χωρίς να επηρεαστούν η απόδοση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η ανθεκτικότητά της.Οι δράσεις αυτές βοηθούν στον περιορισμό

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως μέρος: 100.0% Ανοξείδωτο ατσάλι; Τσάντα μεταφοράς: 100.0% Πολυαιθυλένιο; Συμπληρωματικά μέρη: 100.0% Πολυπροπυλένιο

Tips for storage and maintenance

Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Πλύσιμο στο χέρι. - Μέγιστη θερμοκρασία 40°C.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Αποφύγετε την επαφή με την υγρασία. Μην την εκθέτετε σε βροχή.<br /> Μετά τη χρήση ή το καθάρισμα, φυλάσσετε σε στεγνό μέρος, αφού ξεβιδώσετε το φιαλίδιο υγραερίου.

Restrictions on use

Μόνο για χρήση σε εξωτερικό χώρο.Δεν περιλαμβάνεται ανταλλακτικό.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

10 Years

Συμφωνώ από

Αυτή η εστία έχει δοκιμαστεί και επικυρωθεί επιτόπου σε πραγματικές συνθήκες. Χρησιμοποιήθηκε για 5 εβδομάδες από αρκετά άτομα, που έκαναν πεζοπορία για 2 εβδομάδες στις Κανάριες Νήσους, για 3 εβδομάδες στα Πυρηναία στη διαδρομή GR10, ενώ στη συνέχεια δοκιμάστηκε από διαφορετική ομάδα και για ακόμα 4 εβδομάδες στη Σκωτία.