WEDZE Κωδικός Αναφ. 8562644 2912142

Παιδική ζεστή και αδιάβροχη στολή σκι - 100 Μπλε

35,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΠΛΕ‎
  • ΜΠΛΕ‎
  • ΜΠΛΕ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα μας, η οποία απαρτίζεται από γονείς μικρών σκιέρ, σχεδίασε αυτήν την παιδική στολή σκι ώστε να μπορούν τα παιδιά σας να απολαμβάνουν το χιόνι: είτε κάνουν σκι, είτε κατεβαίνουν την πλαγιά με έλκηθρο, είτε παίζουν, παραμένουν ζεστά και στεγνά χάρη σε αυτό το πολυχρηστικό προϊόν!

ΟΦΕΛΗ

Εξατομίκευση / προσαρμοστικότητα

Ετικέτα στην εσωτερική επένδυση για να γράψετε το όνομα του παιδιού σας.

Ανθεκτικότητα

Ενισχυμένο υλικό σε γλουτούς, γόνατα και κνήμες.

Θερμότητα

Επένδυση με βάτα στο στήθος πάχους 150g/m². Επένδυση στα χέρια και τα πόδια: 100g/m² Πενιέ επένδυση.

Αδιάβροχο

ΚΑΛΗ: επίστρωση με βαθμονόμηση 5.000 mm, 100% σφραγισμένες ραφές στους γλουτούς. Ενσωματωμένα περικνήμια, κουκούλα.

Τσέπες

1 τσέπη στο στήθος, 1 τσέπη ασφαλείας για την κάρτα του σκι.

Διαπνέων

Διαπνέον υλικό που απομακρύνει τον ιδρώτα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θερμομόνωση βάτας

Η θερμομόνωση διατηρεί το σώμα του παιδιού σας στη σωστή θερμοκρασία, ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο. Το ρούχο προσαρμόζεται στη σωματική δραστηριότητα και στο εξωτερικό περιβάλλον. Η Wedze χρησιμοποιεί βάτα για θερμομόνωση, έτσι ώστε το σώμα να παραμένει ζεστό. Η συνθετική βάτα αποτελείται από πολυεστέρα που αποθηκεύει λιγότερο ή περισσότερο αέρα, ανάλογα με το μήκος των ινών. Όσο πιο χοντρή είναι η βάτα, τόσο περισσότερο αέρα περιέχει και τόσο μεγαλύτερη ζέστη προσφέρει.

Επεξεργασία επίστρωσης

Η επίστρωση είναι μια αδιάβροχη ουσία που εφαρμόζεται στην εσωτερική πλευρά του εξωτερικού υφάσματος. Αποτρέπει τη διείσδυση νερού μέσα στο ύφασμα αλλά επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά παραμένουν στεγνά και πιο άνετα.

Σφραγισμένες κύριες ραφές

Η στολή αυτή είναι ακόμα πιο υδατοστεγανή, καθώς εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα διαθέτει και σφραγισμένες ραφές. Πρόκειται για αδιάβροχες κολλητικές ταινίες που τοποθετούνται στις εσωτερικές ραφές του ρούχου ώστε να το καταστήσουν απολύτως υδατοστεγανό. Αυτές οι σφραγισμένες ραφές βρίσκονται στις περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες στο χιόνι. Στη συγκεκριμένη στολή, βρίσκονται στους γλουτούς.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Καθώς τα αιχμηρά πέδιλα του σκι αλλά και το παιχνίδι στο χιόνι μπορεί να καταστρέψουν ή να κόψουν το κάτω μέρος της στολής, προσθέσαμε σε ορισμένα σημεία ενισχύσεις υψηλής απόδοσης για να αποτρέψουμε τα σχισίματα. Οι ενισχύσεις βρίσκονται στα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος: γόνατα, γλουτούς και κνήμες.

Τσέπη για την κάρτα του σκι

Δεν χρειάζεται πια να βγάζετε την κάρτα του σκι σας! Το μανίκι έχει ειδική τσέπη για την κάρτα του σκι, η οποία σας επιτρέπει να ανεβαίνετε εύκολα στα λιφτ.

Εξατομίκευση

Υπάρχει ετικέτα στο επάνω μέρος της πίσω φόδρας στην οποία μπορείτε να γράψετε το όνομα του παιδιού σας για να εξατομικεύσετε το προϊόν. Είναι πολύ πρακτικό όταν ψάχνετε τη στολή στη σχολή του σκι, στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να παραμένουν ζεστά στις πλαγιές;

Για να παραμένετε ζεστοί και στεγνοί, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 τεχνικών στρώσεων: Στρώση 1 ή δεύτερο δέρμα, για να παραμένετε στεγνοί. Στρώση 2 ή μονωτική στρώση, για διατήρηση της θερμότητας. Στρώση 3 ή προστατευτική στρώση, για προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να παραμένουν ζεστά τα πόδια τους στις πλαγιές;

Για να παραμένουν τα πόδια σας ζεστά και στεγνά, 2 στρώσεις ρούχων είναι αρκετές: 1 εσώρουχο για σκι για απομάκρυνση του ιδρώτα και παντελόνι για σκι (ή στολή) για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και ζεστασιά.

σύνθεση

σύνθεση

Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Κάτω μέρος - Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυαμίδη; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Κρεμάστε σε κρεμάστρα και μη διπλώνετε, καθώς μπορεί να φθείρετε την επίστρωση του υφάσματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς πριν την αποθηκεύσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο χώρο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze επινοούνται, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια, δοκιμάζονται στις ίδιες πραγματικές συνθήκες που θα συναντήσετε κατά τη χρήση ( κρύο, φρέσκο χιόνι, κ.λπ.). Οι ομάδες σχεδιαστών μας διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα βάσει του οποίου έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί το προϊόν αντιστοιχεί απόλυτα στη χρήση του στο πεδίο.

Warranty

2 Years