QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8561646 2882434

Μαλακό μπουφάν πεζοπορίας MH550 για παιδιά 2-6 ετών - ροζ

20,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΡΟΖ‎
  • ΡΟΖ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα μας από γονείς νεαρών πεζοπόρων δημιούργησε αυτό το μαλακό μπουφάν για να προστατέψει το παιδί σας από το κρύο στις υπαίθριες δραστηριότητές του.

ΟΦΕΛΗ

Αδιάβροχο

Προστατεύει από το ψιλόβροχο - απομακρύνει το νερό όσο εσείς ψάχνετε καταφύγιο

Ανθεκτικότητα

Ανθεκτικό υλικό, ειδικά επιλεγμένο για τους νεαρούς εξερευνητές! 2ετής εγγύηση

Θερμότητα

Το μαλακό υλικό & το fleece πενιέ συγκρατούν τη θερμότητα που εκπέμπει το σώμα

Αντιανεμικό

Εξαιρετική προστασία από τον άνεμο, χάρη στη μεμβράνη του

Διαπνέων

Η μικροπορώδης μεμβράνη απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υδατοαπωθητική ιδιότητα του υλικού (διαφέρει από την αδιαβροχοποίηση).

Η υδατοαπωθητικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που επιτυγχάνεται με επεξεργασία που δεν αφήνει το νερό να κολλάει στην επιφάνεια του υφάσματος.

Το νερό γλιστράει χωρίς να απορροφάται, κι έτσι το ρούχο παραμένει ελαφρύ, διαπνέον & ζεστό.Να θυμάστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο.

Αυτή η επεξεργασία μπορεί να επαναληφθεί για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητά της.Χρησιμοποιείτε σπρέι που εφαρμόζονται εξωτερικά αντί για πρόσθετα πλύσης που μπορούν να καταστρέψουν τη διαπνοή του προϊόντος.

Αντιανεμικό

Η αντιανεμική προστασία είναι πολύ σημαντική λόγω της έντονης αίσθησης κρύου που νιώθουμε στο σώμα, είτε σε κίνηση είτε όχι. Το μοντέλο "αίσθησης κρύου" καταμετρά την αίσθηση της θερμοκρασίας συνυπολογίζοντας τους παράγοντες ανέμου & κρύου: στους 5°C και σε άνεμο 30km/h, η αίσθηση θερμοκρασίας είναι 0°C. Εάν η θερμοκρασία του ανέμου είναι 0°C & η ταχύτητά του 30km/h, η αισθητή θερμοκρασία θα είναι -6°C. Τα υλικά βοηθούν στην αντιμετώπιση της αίσθησης κρύου λόγω του αέρα

Μικροπορώδης μεμβράνη

Η μεμβράνη αποτελείται από στρώση πολυουρεθάνης που βρίσκεται μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού υφάσματος του μπουφάν. Προστατεύει από τον άνεμο και επομένως συγκρατεί τη θερμότητα του σώματος. Η μεμβράνη αυτή είναι επίσης διαπνέουσα: απομακρύνει τον ιδρώτα μέσω των μικροσκοπικών πόρων της εξωτερικής του επιφάνειας, εμποδίζει τη συσσώρευση της υγρασίας και σας κρατά ζεστούς και στεγνούς!

Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας

Το παγκόσμιο κέντρο σχεδιασμού των προϊόντων Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του Λευκού Όρους στην Άνω Σαβοΐα.

Η τοποθεσία αυτή το καθιστά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, διευθυντές προϊόντων, μηχανικούς κτλ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων ανοιχτού χώρου.

Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό προϊόντων ορεινής πεζοπορίας και για να σας παρέχουμε όλη μας την εμπειρία.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Κύρια φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσεται σε κρεμάστρα ή διπλωμένο σε καθαρό, στεγνό μέρος

Restrictions on use

Κρατήστε το μακριά από φλόγες και πηγές θερμότητας.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το εργαστήριο Sportslab της Decathlon, στην πόλη Lille, συνεισφέρει επίσης στην καινοτομία και στην ανάπτυξη των προϊόντων Quechua. Συνδυάζει 4 στοιχεία, το κάθε ένα σε ξεχωριστό τομέα και με διαφορετικά τεχνολογικά εργαλεία: Σωματότυπος (3D ανάλυση) Κινησιολογία Θερμική άνεση (με 4 κλιματικούς θαλάμους) Συμπεριφορική και αισθητηριακή επιστήμη

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που θα συναντήσετε και εσείς κατά την πεζοπορία σας. Η Sarah, μηχανικός πεδίου, καθώς και μια ομάδα από δοκιμαστές παιδιά, δοκιμάζουν τα προϊόντα καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.