Σχεδιασμένα για χρήση σε μονοπάτια πεζοπορίας
Τα σανδάλια πεζοπορίας μας είναι σχεδιασμένα για χρήση σε μονοπάτια. Επιλέγουμε και δοκιμάζουμε τα υλικά για τις σόλες μας έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα για πεζοπορία σε μονοπάτια με μαλακό έδαφος (π.χ. σε χωμάτινα μονοπάτια στο δάσος) και με ορυκτά υλικά (π.χ., παραλιακά βραχώδη μονοπάτια). Η χρήση στον δρόμο (άσφαλτος) μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη φθορά στις σόλες.
Μην τα χρησιμοποιείτε σε ορεινά μονοπάτια με μεγάλη κλίση.
Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ
Η Quechua δεσμεύεται στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντικτύπου των προϊόντων της, καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να δράσουμε για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.
Προς το παρόν, το προϊόν αυτό δεν είναι οικολογικά σχεδιασμένο, ωστόσο εργαζόμαστε καθημερινά για να το κάνουμε πιο υπεύθυνο: ο οικολογικός σχεδιασμός, η επιδιορθωσιμότητα και η βιωσιμότητα είναι τα κύρια στοιχεία των προϊόντων μας.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει αυτήν τη διαδικασία και ελπίζουμε να σας προσφέρουμε σανδάλια πιο φιλικά προς το περιβάλλον μέσα σε 1 χρόνο.