QUECHUA Κωδικός Αναφ. 966343 4094245

Fleece πεζοπορίας για παιδιά 2-6 ετών MH100 - Μοβ

6,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΜΟΒ‎
  • ΜΟΒ‎
  • ΡΟΖ‎
Οδηγός μεγεθών Το μέγεθός μου είναι:
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Γονείς νεαρών πεζοπόρων σχεδίασαν με οικολογικά κριτήρια αυτήν τη fleece μπλούζα που προστατεύει τα παιδιά από το κρύο κατά τις υπαίθριες δραστηριότητες.

ΟΦΕΛΗ

Ευκολία συντήρησης

Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C. Στεγνώνει γρήγορα. Δεν τσαλακώνει.

Lightweight

Ζυγίζει 108 g στο μέγεθος 3-4 ετών, συμπιέζεται και μεταφέρεται σε σακίδιο

Ανθεκτικότητα

Ανθεκτικό υλικό, ειδικά επιλεγμένο για μικρούς εξερευνητές! 2ετής εγγύηση

Θερμότητα

Fleece βουρτσισμένο στις δύο πλευρές με πυκνότητα 200g/τ.μ για μεγαλύτερη άνεση.

Διαπνέων

Πλέξη πολυεστέρα: επιτρέπει τη διαφυγή του ατμού που παράγει το σώμα (RET=6,3)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ;

Ανακυκλώνοντας πλαστικά μπουκάλια ή μεταχειρισμένα υφάσματα για την παραγωγή του πολυεστέρα μας, μειώσαμε τη χρήση πόρων με βάση το πετρέλαιο ενώ, παράλληλα, διατηρήσαμε την ποιότητα και τις επιδόσεις του υλικού κατά τη διάρκεια των ορεινών μας πεζοποριών.

Στοιχείο fleece: μόνωση χάρη στον αέρα

Το υλικό fleece σχεδιάζεται ώστε να παγιδεύει τον αέρα χάρη στον όγκο που δημιουργεί η υφή του (και στο βούρτσισμα της πλέξης).

αυτή η ποσότητα αέρα λειτουργεί ως φυσική μόνωση, διατηρώντας το σώμα ζεστό.

Αντοχή των υλικών

Διεξάγουμε πολλαπλές εργαστηριακές δοκιμές για τη συμμόρφωση των προϊόντων μας προς τα υψηλότερα πρότυπα σε θέματα αντοχής: μια δοκιμή αντοχής στην απόξεση και την τριβή για να διασφαλίσουμε ότι το fleece δεν σχηματίζει κόμπους, μια δοκιμή σταθερότητας χρωμάτων για να ελέγξουμε τη συμπεριφορά και την αντοχή των χρωμάτων και μια δοκιμή γήρανσης για να ελέγξουμε ότι οι επανειλημμένες πλύσεις δεν αλλοιώνουν τις ιδιότητες του υφάσματος, τη συμπεριφορά, το πάχος του ή την όψη του.

Διαπνοή υλικού

Για την αξιολόγηση της ικανότητας του υφάσματος να αναπνέει, μετράται η αντίσταση στην εξάτμιση, RET (δοκιμή βάσει του προτύπου ISO 11092). Όσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξάτμιση των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα και τόσο μεγαλύτερη η διαπνοή. Π.χ.: RET < 9 = εξαιρετικά διαπνέον ύφασμα / 9 < RET < 12 = πολύ διαπνέον ύφασμα / 12 < RET < 20 = διαπνέον ύφασμα / RET > 20 = περιορισμένη ή καθόλου διαπνοή.

Μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις

Γνωρίζατε ότι ένα πλαστικό μπουκάλι χρειάζεται 100 έως 1.000 χρόνια για να βιοαποδομηθεί; Δημιουργήσαμε ένα πλεκτό φλις από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα βιομηχανικά απόβλητα και πλαστικά μπουκάλια (ανακυκλωμένος πολυεστέρας κατά 65% από μπουκάλια και 35% ανακυκλωμένα νήματα).

Χάρη στον ανακυκλωμένο πολυεστέρα, δεν χρησιμοποιούμε άλλες πετρελαϊκές πηγές. Τα απόβλητα μετατρέπονται σε υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Αξιολόγηση για σύγκριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων

Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός προϊόντος υπολογίζονται επί του συνόλου του κύκλου ζωής του και βάσει διαφόρων δεικτών.

Αποδίδεται μια αξιολόγηση από A έως E που σας βοηθά να κάνετε υπεύθυνες επιλογές.

Η αξιολόγηση αυτή χρησιμοποιείται για να εντοπίζετε εύκολα τα προϊόντα με τις καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Αυτό γίνεται μέσω της σύγκρισης προϊόντων της ίδιας οικογένειας (π.χ. σακίδια).

Η Decathlon υποστηρίζει εθελοντικά αυτή τη φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση σήμανσης.

Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας

Το κέντρο παγκόσμιου σχεδιασμού Quechua εδρεύει στο Passy, στους πρόποδες του Mont-Blanc στο Haute Savoie.

Η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι ένας πραγματικός τόπος συνάντησης των ομάδων μας (σχεδιαστές, υπεύθυνοι προϊόντων, μηχανικοί, κ.λπ) και όσων αγαπούν τα υπαίθρια αθλήματα.

Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για να σχεδιάζουμε τα προϊόντα πεζοπορίας στα βουνά και για να σας προσφέρουμε όλη την εμπειρογνωσία μας

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ FLEECE ΜΑΣ;

Η σκηνή αυτή δημιουργήθηκε στο διεθνές κέντρο σχεδιασμού μας στους πρόποδες του Mont Blanc στη Γαλλία και, στη συνέχεια, κατασκευάστηκε και συναρμολογήθηκε από τους προμηθευτές μας στην Κίνα, το Βιετνάμ και το Μπαγκλαντές.

Συνεργαζόμαστε στενά με αυτούς τους συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν πραγματική εξειδίκευση στην κατασκευή των fleece μας.

Χάρη σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, μπορούμε να δημιουργούμε τεχνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Συνθήκες εργασίας στα εργαστήρια παραγωγής μας

Εγγυόμαστε ότι οι προμηθευτές μας συμμορφώνονται προς τον κώδικα δεοντολογίας μας. Αυτοί οι προμηθευτές βρίσκονται συχνά σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η παρουσία μας συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Διενεργώντας ελέγχους και διαθέτοντας ομάδες επί τόπου, διασφαλίζουμε ότι το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων πληροί ορισμένα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά τον ανθρώπινο σεβασμό, την προσωπική εκπλήρωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

σύνθεση

σύνθεση

Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Φυλάσσεται σε κρεμάστρα ή διπλωμένο σε καθαρό, στεγνό μέρος.

Restrictions on use

Κρατήστε το μακριά από φλόγες και πηγές θερμότητας.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Το εργαστήριο Sportslab της Decathlon, στην πόλη Lille, συνεισφέρει επίσης στην καινοτομία και στην ανάπτυξη των προϊόντων Quechua. Συνδυάζει 4 στοιχεία, το κάθε ένα σε ξεχωριστό τομέα και με διαφορετικά τεχνολογικά εργαλεία: Σωματότυπος (3D ανάλυση) Κινησιολογία Θερμική άνεση (με 4 κλιματικούς θαλάμους) Συμπεριφορική και αισθητηριακή επιστήμη

Warranty

2 Years

Συμφωνώ από

Για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών σας, τα προϊόντα Quechua δοκιμάζονται στα βουνά υπό τις ίδιες συνθήκες που θα συναντήσετε και εσείς κατά την πεζοπορία σας. Η Sarah, μηχανικός πεδίου, καθώς και μια ομάδα από δοκιμαστές παιδιά, δοκιμάζουν τα προϊόντα καθόλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους έως τη διάθεσή τους στην αγορά.