WEDZE Κωδικός Αναφ. 8562603 2911671

ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΚΙ - 100 - ΡΟΖ ΚΑΙ NAVY BLUE

40,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Χρώμα: ΡΟΖ‎ / ΜΠΛΕ‎
  • ΡΟΖ‎ / ΜΠΛΕ‎
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Η ομάδα μας, από γονείς νεαρών σκιέρ, ανέπτυξε αυτήν την παιδική στολή για δραστηριότητες στο χιόνι: σκι, έλκηθρο, παιχνίδια, κ.λπ. Για ζεστά και στεγνά παιδιά!

ΟΦΕΛΗ

Εξατομίκευση / προσαρμοστικότητα

Ετικέτα στην εσωτερική επένδυση για να γράψετε το όνομα του παιδιού σας.

Ανθεκτικότητα

Ενισχυμένο υλικό σε γλουτούς, γόνατα και κνήμες.

Θερμότητα

Επένδυση με βάτα στο στήθος: 150g/m². Σε χέρια και πόδια: 100g/m² Πενιέ επένδυση

Αδιάβροχο

ΚΑΛΗ: Επίστρωση 5.000mm,100% στεγαν. ραφές σε γλουτούς.Ενσωματ. γκέτες, κουκούλα

Τσέπες

1 τσέπη στήθους, 1 ασφαλής τσέπη για ski pass.

Διαπνέων

Διαπνέον υλικό που απομακρύνει τον ιδρώτα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θερμομόνωση βάτας

Η θερμομόνωση διατηρεί το σώμα του παιδιού σας στη σωστή θερμοκρασία, ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο. Το ρούχο προσαρμόζεται στη σωματική δραστηριότητα και στο εξωτερικό περιβάλλον. Η Wedze χρησιμοποιεί βάτα για θερμομόνωση, έτσι ώστε το σώμα να παραμένει ζεστό. Η συνθετική βάτα αποτελείται από πολυεστέρα που αποθηκεύει λιγότερο ή περισσότερο αέρα, ανάλογα με το μήκος των ινών. Όσο πιο χοντρή είναι η βάτα, τόσο περισσότερο αέρα περιέχει και τόσο μεγαλύτερη ζέστη προσφέρει.

Επεξεργασία επίστρωσης

Το επίχρισμα είναι μια αδιάβροχη ουσία που εφαρμόζεται στην εσωτερική πλευρά του εξωτερικού υφάσματος. Αποτρέπει τη διείσδυση νερού μέσα στο ύφασμα αλλά επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά παραμένουν στεγνά και πιο άνετα.

Στεγανοποιημένες κύριες ραφές

Η στολή αυτή είναι ακόμα πιο υδατοστεγανή, καθώς εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα διαθέτει και στεγανοποιημένες ραφές. Πρόκειται για αδιάβροχες κολλητικές ταινίες που τοποθετούνται στις εσωτερικές ραφές του ρούχου ώστε να το καταστήσουν απολύτως υδατοστεγανό. Αυτές οι στεγανοποιημένες ραφές βρίσκονται στις περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες στο χιόνι. Σε αυτήν τη στολή βρίσκονται στους γλουτούς.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επειδή οι αιχμές των σκι και τα παιχνίδια στο χιόνι μπορούν μερικές φορές να προκαλέσουν φθορά ή να σχίσουν την στολή του σκι στην περιοχή των γλουτών, προσθέσαμε ενισχύσεις υψηλής απόδοσης για να αποτρέψουμε το σχίσιμο. Οι ενισχύσεις βρίσκονται στα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος: γόνατα, γλουτοί και κνήμες.

Τσέπη για την κάρτα του σκι

Δεν χρειάζεται πια να βγάζετε την κάρτα του σκι σας! Το μανίκι έχει ειδική τσέπη για την κάρτα του σκι, η οποία σας επιτρέπει να ανεβαίνετε εύκολα στα λιφτ.

Εξατομίκευση

Ετικέτα στο πάνω μέρος της πίσω επένδυσης για να γράφετε το όνομα του παιδιού σας και να εξατομικεύετε το προϊόν. Είναι πολύ πρακτικό όταν ψάχνετε τη στολή στη σχολή του σκι, στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να παραμένουν ζεστά στις πλαγιές;

Για να παραμένετε ζεστοί και στεγνοί, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 τεχνικών στρώσεων: Στρώση 1 ή δεύτερο δέρμα, για να παραμένετε στεγνοί. Στρώση 2 ή μονωτική στρώση, για διατήρηση της θερμότητας. Στρώση 3 ή προστατευτική στρώση, για προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πώς πρέπει να ντύνετε τα παιδιά σας ώστε να μην κρυώνουν τα πόδια τους στις πλαγιές;

Για να παραμένουν τα πόδια σας ζεστά και στεγνά, 2 στρώσεις ρούχων είναι αρκετές: 1 εσώρουχο για σκι για απομάκρυνση του ιδρώτα και παντελόνι για σκι (ή στολή) για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και ζεστασιά.

σύνθεση

σύνθεση

Επένδυση: 100.0% Πολυεστέρας; Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυεστέρας; Φόδρα: 100.0% Πολυεστέρας; Κάτω μέρος - Κυρίως ύφασμα: 100.0% Πολυαμίδη; Επικάλυψη: 100.0% Πολυουρεθάνη

Tips for storage and maintenance

Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 30°C. - Κανονική θεραπεία.
Εξαιρείται η λεύκανση. Εξαιρείται η λεύκανση.
Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C. Στέγνωμα στο στεγνωτήριο. - Χαμηλή θερμοκρασία, μέγιστη θερμοκρασία εξάτμισης τυμπάνου 60°C.
Μην σιδερώνετε. Μην σιδερώνετε.
Μην καθαρίζετε στεγνά. Μην καθαρίζετε στεγνά.

Storage tips

Κρεμάστε σε κρεμάστρα και μη διπλώνετε, καθώς μπορεί να φθείρετε την επίστρωση του υφάσματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς πριν το αποθηκεύσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο χώρο.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Όλα τα προϊόντα Wedze επινοούνται, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια, δοκιμάζονται στις ίδιες πραγματικές συνθήκες που θα συναντήσετε κατά τη χρήση ( κρύο, φρέσκο χιόνι, κ.λπ.). Οι ομάδες σχεδιαστών μας διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα βάσει του οποίου έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί το προϊόν αντιστοιχεί απόλυτα στη χρήση του στο πεδίο.

Warranty

2 Years