Πρoγραμμα κινοuμαι ηλεκτρικa

Από τις 24/08/2020 μπορείτε να κάνετε αίτηση στο http://kinoumeilektrika.ypen.gr προκειμένου να επιδοτηθείτε με 40% για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 800€.
Για να μπορέσετε να εποφεληθείτε την έκπτωση, θα χρειαστεί να σας δώσουμε γραπτή υπογεγραμμένη προσφορά με τα στοιχεία του ποδηλάτου για να την καταθέσετε μαζί με την αίτηση σας. Η επιδότηση του προϊόντος ισχύει μέχρι και 6 μήνες μετά την έγκριση της.

Ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω;

Για να μπορέσετε να εποφεληθείτε την έκπτωση, θα χρειαστεί να σας δώσουμε γραπτή υπογεγραμμένη προσφορά με τα στοιχεία του ποδηλάτου για να την καταθέσετε μαζί με την αίτηση σας. Η επιδότηση του προϊόντος ισχύει μέχρι και 6 μήνες μετά την έγκριση της.
  • 1. Βρίσκετε το ηλεκτρικό όχημα που σας ενδιαφέρει από τη λίστα των ποδηλάτων που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
  • 2. Μας στέλνετε email στο kinoumai.ilektrika@decathlon.com αναφέροντας το ή/και τα μοντέλα ποδηλάτων που σας ενδιαφέρουν. 'Ενα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • 3. Έπειτα, θα λάβετε την υπογεγραμμένη προσφορά από την Decathlon στο email σας, με τα ΑΦΜ και τα στοιχεία της εταιρείας αναγραφόμενα στην αίτηση, για να μπορέσετε να την υποβάλετε στην ιστοσελίδα http://kinoumeilektrika.ypen.gr/
  • 4. Όταν εγκριθεί η επιδότησή σας προχωράτε με την εξόφληση της παραγγελίας σας.
  • 5. Με την αγορά του ποδηλάτου σας από τη Decathlon παραλαμβάνετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο το οποίο πρέπει να καταχωρήσετε στην ιστοσελίδα http://kinoumeilektrika.ypen.gr/ μαζί με την υπεύθυνη δήλωση που θα λάβετε κατά την παραλαβή, στην οποία αναφέρει ότι το ποδήλατο σας συναινεί με τους κανόνες της επιδότησης.
  • 6. Θα χρειαστεί επίσης να υποβάλετε κι εσείς υπεύθυνη δήλωση την οποία μπορείτε να [εδώ]
Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας σε αυτήν την διεύθυνση kinoumai.ilektrika@decathlon.com μόνο για αιτήσεις σχετικές με το πρόγραμμα επιδοτήσεων, για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο help.greece@decathlon.com

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ;

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο κοινό, καθώς αποτελούν μία ταχέως αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά συνειδητή επιλογή μετακίνησης για το κλίμα στο οποίο ζούμε σήμερα. Η ποδηλασία από μόνη της είναι μια πολύ πιο ποιοτική και ενεργητική εναλλακτική λύση έναντι των συνηθισμένων μεταφορών, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής μας, μειώνοντας το στρες και τον θόρυβο της πόλης και κάνοντάς μας να λειτουργούμε σκεπτόμενοι το περιβαλλοντικό αντίκτυπο των επιλογών μας πιο συνειδητά.
Η Decathlon στηρίζει έμπρακτα νέες ενέργειες και πρακτικές με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, την κοινωνική βιωσιμότητα και την ποιοτικότερη ζωή στις πόλεις. Γι'αυτό το λόγο κιόλας δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρικού ποδηλάτου εδώ και αρκετά χρόνια, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως αποτελεί επένδυση για το μέλλον και για το κοινωνικό σύνολο.

ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ DECATHLON

Η Decathlon είναι γνωστή για την ποιότητα των ποδηλάτων της, καταφέρνοντας να κρατά τιμές σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά και ταυτόχρονα έχει λάβει την αντίστοιχη αναγνώριση από την κοινότητα χρηστών ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η Decathlon κατέχει μια ποικιλία επιλογών ηλεκτρικών ποδηλάτων υψηλής ποιότητας , από ποδήλατο βουνού, πόλης, πτυσσόμενα και ολλανδικού τύπου.
Η εξυπηρέτηση πελατών, η συντήρηση και η επισκευή του ηλεκτρικού σας ποδηλάτου, εάν χρειαστεί, είναι ακόμα μερικά σημεία που διαμορφώνουν την Decathlon ως ιδανική επιλογή για το επόμενο σας ηλεκτρικό ποδήλατο.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να εξεταστούν πριν την αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι τα εξής:

Χωρητικότητα μπαταρίας

Για να βεβαιωθείτε για την χωρητικότητα της μπαταρίας σας θα πρέπει να δείτε τα Watt-hours (Wh) που αναφέρονται. Συνήθως, όσα περισσότερα Watt αναφέρονται, τόσο περισσότερα χιλιόμετρα αυτονομίας θα έχετε.

Ισχύς κινητήρα (Watt)

Η ισχύς του κινητήρα καθορίζεται σε Watt. Στην Ευρώπη, η μέση ισχύς είναι στα 250 W.

Ροπή

Η ροπή η οποία αναγράφεται ως Nm (νιουτόμετρα), αναφέρεται στην κινητήρια δύναμη με την οποία ο αναβάτης κάνει πετάλι. Όσο υψηλότερη είναι η ροπή, τόσο ισχυρότερη είναι η βοήθεια στο πεταλάρισμα.

Χαρακτηριστικά ποδηλάτου

Η ποιότητα κατασκευής του σκελετού και τα περιφερειακά μηχανικά συστήματα είναι σημαντικά για την αξιοπιστία ενός ποδηλάτου.

Κατηγορία ποδηλάτου

Η καθημερινότητά σας και το είδος της χρήσης που επιθυμείτε, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή κατηγορία ποδηλάτου.

Αυτονομία.

Τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν αυτονομία από 40-90 km ανάλογα το πρόγραμμα υποβοήθησης, το είδος της διαδρομής που διανύεται και το φορτίο του ποδηλάτου.

Φόρτιση

Η πλειοψηφία των μπαταριών ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου φορτίζουν σε 3 – 6 ώρες μέσω μιας οποιασδήποτε συμβατής οικιακής πρίζας, ανάλογα την χωρητικότητα και τον φορτιστή.

Εγγύηση

Η εγγύηση των ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι από 2 χρόνια μέχρι και εφόρου ζωής. Για συγκεκριμένες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που σας ενδιαφέρει.

ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Οι μετακινήσεις σας είναι οικονομικότερες. Διανύετε μεγαλύτερες αποστάσεις σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Προστατεύετε τη σωματική σας ακεραιότητα περισσότερο από ένα συμβατό ποδήλατο. Ανεβαίνετε ανηφόρες χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Συμβάλλετε στη μείωση της ηχορύπανσης στις πόλεις και του περιβαλλοντικού σας αποτυπώματος. Διασκεδάζετε και δεν βαριέστε!