ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές στη Decathlon μπορούν να γίνονται με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Mastercard
  • Visa
  • Paypal
  • Bank Transfer 

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ DECATHLON ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιείτε για αγορές στον παρόντα δικτυακό τόπο διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Ogone e-Commerce, η οποία αναγνωρίζεται πλήρως από τους κορυφαίους τραπεζικούς οργανισμούς.
Η πλατφόρμα αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στους καταναλωτές που πραγματοποιούν αγορές μέσω του Διαδικτύου ένα εργονομικό και εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών τους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας και προστασίας του απορρήτου.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Ogone e-Commerce χρησιμοποιείται ήδη από χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Μπορείτε να την αναγνωρίσετε από τον λογότυπο που παρατίθεται παρακάτω και από τη φράση «Payment Processed by Ogone», εμφανίζονται δε αμφότερα στη σελίδα πληρωμής.
Η πλατφόρμα Ogone e-Commerce είναι ένα ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών το οποίο σχεδίασε και διαχειρίζεται η Ogone.
Στην Decathlon, η ασφάλεια των πληρωμών σας είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Η ομάδα ειδικών της Ogone ενημερώνεται διαρκώς για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών ώστε να σας παρέχει ένα ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ INGENICO

Η Ogone δεσμεύεται να εφαρμόζει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας:

-Οι εξυπηρετητές της Ogone προστατεύονται από ειδικά προγράμματα προστασίας (firewalls), η πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων τους ελέγχεται αυστηρά και οι ευαίσθητες πληροφορίες κρυπτογραφούνται.
-Για όλες τις ευαίσθητες πληροφορίες που συλλέγει στο Διαδίκτυο, η Ogone χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL με κρυπτογράφηση 128bit για απόλυτα ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές.
-Η πρόσβαση στις σελίδες πληρωμών της Ogone είναι εφικτή μόνο μέσω ασφαλούς σύνδεσης.
-Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας αποστέλλεται μόνο στον τραπεζικό οργανισμό που διεκπεραιώνει τη συναλλαγή.
-Η επικοινωνία με τα τραπεζικά ιδρύματα γίνεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα μετάδοσης και ασφαλείας που ορίζουν και πιστοποιούν τα ίδια τα ιδρύματα.

Η προστασία και η ασφάλεια των δεδομένων των κατόχων πιστωτικών καρτών συνιστά μία από τις βασικές προτεραιότητες του κλάδου ηλεκτρονικών πληρωμών. Έτσι, το 2004, η Visa και η MasterCard δημιούργησαν το πρότυπο ασφάλειας ηλεκτρονικών συναλλαγών PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), το οποίο προβλέπει μια σειρά από απαιτήσεις και διαδικασίες με σκοπό την αδιάλειπτη προστασία και ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων των κατόχων πιστωτικών καρτών. 
Η Ogone είναι πιστοποιημένη κατά AIS, SDP και PCI-DSS.