Γυναικείο μπουφάν Ski-P 150 για σκι πλαγιάς - Γκρίζο

45,00 €
SKU: S173733 (2569846)
Επιλέξτε χρώμα:
  Επιλέξτε μέγεθος :
Οδηγός μεγεθών
Επιλογή καταστήματος
Παραλαβή από το κατάστημα
Δωρεάν
Διαθέσιμο σε μία ώρα βιβλίο

Κατ'οικον διανομή
Παράδοση σε 4 έως 5 ημέρες
Product benefits
 1. Θερμότητα
  Επαρκές πάχος για ζέστη όταν κάνετε σκι τον χειμώνα. 100% ανακυκλωμένη επένδυση.
 2. Αδιάβροχο
  Ακόμα πιο υδατοστεγανό χάρη στις κλειστές ραφές στους ώμους και την κουκούλα.
 3. Διαπνέων
  Το υλικό απομακρύνει την υγρασία για να σας διατηρεί στεγνή.
 4. Τσέπες
  4 τσέπες: 2 τσέπες χεριών, 1 τσέπη ski pass και 1 εσωτερική τσέπη ασφάλειας.
 5. Ευκολία χρήσης
  Μανσέτες με σκρατς και ρυθμιζόμενη κουκούλα.
 6. Ανθεκτικότητα
  Ανθεκτικό υλικό και κλειστές ραφές. Εξαιρετική ανθεκτικότητα στο πλύσιμο.
 7. User comfort
  Soft, warm collar for protection and comfort.
Ιδιότητα προϊόντος
 1. Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι το μπουφάν θα μου παρέχει επαρκή προστασία στην κακοκαιρία;
  Το μπουφάν 150 αναπτύχθηκε με βάση αυστηρούς ελέγχους και συναρμολογήθηκε με στόχο την αποτροπή της διείσδυσης νερού και τη μείωση της αίσθησης κρύου λόγω ανέμου, για να αντιμετωπίζετε την κακοκαιρία (βροχή, χιόνι, άνεμος, κλπ.). Για τον έλεγχο της αδιαβροχοποίησης, το μπουφάν τοποθετήθηκε σε ειδικό λουτρό που αναπαράγει τις συνθήκες που αντιμετωπίζει ένας σκιέρ. Για να εγκρίνουμε την αδιαβροχοποίηση του προϊόντος, το δοκιμάζουμε στο σκι για διαφορετικές συνθήκες και για αρκετές μέρες.
 2. Σε τι εξυπηρετούν οι υδροαπωθητικές ιδιότητες του μπουφάν μου;
  Οι υδρόφοβες ιδιότητες ενός υφάσματος είναι η ικανότητά του να επιτρέπει στο νερό να γλιστρά πάνω στην επιφάνειά του χωρίς να το διαπερνά. Το μπουφάν 150 αποτελείται από υδροαπωθητικά υλικά που παρατείνουν την ανθεκτικότητά του στην κακοκαιρία. Αυτή είναι μια πρόσθετη τεχνική λύση για να μένετε στεγνή για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στις πλαγιές του σκι. Για να παραμείνει αποτελεσματική, πρέπει να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία τακτικά με τα προϊόντα που πωλούνται στα καταστήματά μας.
 3. Μπουφάν με επένδυση: ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της επένδυσης;
  Η επένδυση αποτελείται από υδρόφοβο υλικό που εφαρμόζεται στην εσωτερική επιφάνεια ενός υφάσματος. Αποτρέπει τη διείσδυση νερού μέσα στο ύφασμα αλλά επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από τη σωματική δραστηριότητα. Έτσι, θα παραμένετε στεγνή και θα νιώθετε πιο άνετα όταν αθλείστε.
 4. Το νερό συχνά περνά μέσα από τις ραφές των ρούχων. Το μπουφάν μου έχει κλειστές ραφές;
  Εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα, βελτιώσαμε την αδιάβροχη βαθμολογία του μπουφάν με κλειστές ραφές. Αυτές αποτελούνται από αδιάβροχες κολλητικές ταινίες στις εσωτερικές ραφές του υφάσματος για να είναι εντελώς υδατοστεγανό. Αυτές οι κλειστές ραφές εντοπίζονται στις περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες στο χιόνι, δηλαδή γενικά στους ώμους και στο στήθος.
 5. Πώς με προστατεύει από το κρύο το μπουφάν του σκι;
  Χρησιμοποιούμε επένδυση για την παροχή μόνωσης που σας διατηρεί ζεστή. Αυτό το συνθετικό υλικό με βάση τον πολυεστέρα παγιδεύει τον αέρα, η ποσότητα του οποίου εξαρτάται από το μέγεθος των ινών. Η επένδυση μπορεί να είναι κανονική, υψηλής τεχνολογίας ή σιλικονοποιημένη, η καθεμία με διαφορετικές ιδιότητες: ζέστη, χαμηλό βάρος, ελαστικότητα, κλπ. Όλα τα υλικά της επένδυσης που χρησιμοποιούμε προκύπτουν από ανακυκλωμένα υλικά – συνήθως πλαστικές φιάλες.
 6. Τι είναι ένα υδρατμοπερατό μπουφάν;
  Προϊόν που επιτρέπει τη διαφυγή των υδρατμών που παράγονται από σωματική άσκηση, διατηρώντας σας στεγνή. Για να μετρήσουμε την υδρατμοπερατότητα ενός υφάσματος, μετράμε την αντοχή του στη θερμότητα εξάτμισης (RET), με μια τυποποιημένη δοκιμή κατά ISO 11092. Όσο χαμηλότερη είναι η RET, τόσο πιο υδρατμοπερατό είναι το ύφασμα. Η Wed'ze χρησιμοποιεί λύσεις και υλικά υψηλής τεχνολογίας (φερμουάρ, αερισμός, mesh) που αποτρέπουν τον σχηματισμό συμπυκνώματος μέσα στο ύφασμα. RET του παντελονιού < 12.
 7. Τι πρέπει να φορέσω για να αποφύγω το κρύο στις πλαγιές;
  Για να παραμένετε ζεστή και στεγνή, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 υδρατμοπερατών στρώσεων: 1 βασική στρώση για σκι και 1 μπουφάν με επένδυση για να μένετε ζεστή, 1 μπουφάν για σκι για να σας προστατεύει από την κακοκαιρία.
 8. Πού μπορώ να έχω το ski pass όταν ανεβαίνω στα λιφτ;
  Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε για το ski pass σας! Το μανίκι έχει τσέπη για το ski pass για να το βρίσκετε εύκολα στα λιφτ.
 9. How should you dress to stay warm on the slopes?
  To make sure you stay warm and dry, we recommend using the 3-technical-layer rule: layer 1 or second skin, to stay dry. Layer 2 or the insulating layer, to keep the heat in. Layer 3 or the protective layer, to protect against bad weather.
 10. How can I prevent snow from getting in when I fall?
  The adjustable jacket bottom and elastic sleeve cuffs prevent snow and air from entering while skiing, and especially in case of a fall.
 11. A score to compare the environmental footprint of products
  The product's environmental impact is calculated over its entire life cycle using different indicators. An overall score from A to E is given to help you easily identify the most eco-friendly products by comparing products of the same type (T-shirts, trousers, backpacks, etc.) Decathlon actively promotes this environmental rating system. For more information: http://sustainability.decathlon.com/
Έλεγχοι προϊόντος
 1. Composition
  Κύρια φόδρα : 100.0% Πολυεστέρας Επένδυση : 100.0% Πολυεστέρας Κυρίως ύφασμα : 100.0% Πολυεστέρας Κουκούλα : 90.0% Ακρυλικό, Κουκούλα : 10.0% Πολυεστέρας
 2. Approved by
  12 πελάτες της Decathlon συμμετείχαν στη διαδικασία επικύρωσης του προϊόντος κατά τις επιτόπου δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο Tignes στο στάδιο τελικής ανάπτυξης του προϊόντος. Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις δοκιμές; Επικοινωνήστε μαζί μας στον διαδ
 3. Συμβουλές αποθήκευσης
  Αποθηκεύστε το προϊόν σε κρεμάστρα και μην το διπλώνετε, για να μην φθαρεί η επένδυση του υφάσματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς προτού το αποθηκεύσετε σε στεγνό και καλά αεριζόμενο χώρο.
 4. Product catchline
  Χάρη στο αθλητικό στυλ του, αυτό το μπουφάν για σκι πλαγιάς έχει πρακτικά και διακριτικά λειτουργικά στοιχεία για να βελτιώνετε τις επιδόσεις σας στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
 5. Εργαστηριακά ελεγμένο
  Όλα τα προϊόντα Wed'ze σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην Κοιλάδα του Mont Blanc. Στη συνέχεια ελέγχονται ακριβώς στις ίδιες συνθήκες χρήσης που θα συναντήσετε στην πράξη (χιόνι, κρύο, σκόνη χιονιού, κλπ.). Οι σχεδιαστικές ομάδες βεβαιώνονται ότι το πρόγ