Σκηνή κάμπινγκ 2 Seconds Fresh&Black 2 ατόμων - Λευκό

80,00 €

2 κατασκηνωτές που αναζητούν σκηνή που συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα, είναι δροσερή και σκοτεινή για καλό ύπνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες
SKU: S142650 (2030817)
Επιλέξτε χρώμα:

  Μέγεθος : 2 άτομα
Οδηγός μεγεθών

Παράδοση στο κατάστημα
Παράδοση σε 12 έως 14 ημέρες
Οφέλη προϊόντος
 1. Ευκολία συναρμολόγησης / αποσυναρμολόγησης
  Στέκεται μόνη της. Συναρμολόγηση: 2 δευτερόλεπτα. Καθοδηγούμενο δίπλωμα: Easy
 2. Χωρητικότητα
  Χώρος ύπνου 120 X 210 cm. Μέγ. ωφέλιμο ύψος: 98 cm.
 3. Compact
  Διαστάσεις καλύμματος: Ø65x9 cm / 29,9 L. Βάρος 3,3 kg.
 4. Μείωση θερμότητας
  Εξωτερικό πανί, μηχανικός εξαερισμός, ύφασμα Fresh & Black για άνετο ύπνο.
 5. Σκοτεινότητα
  Κατοχυρωμένο εξωτερικό πανί FRESH & BLACK: 99% συσκότιση ΚΑΙ σε πλήρες φως.
 6. Ανθεκτικότητα
  Αντέχει σε άνεμο έως 50km/h (6 μποφόρ): ελεγμένη σε αεροδυναμική σήραγγα
 7. Αδιάβροχο
  Δοκιμή σε 200 mm ύδατος/ώρα/τ.μ. (τροπική βροχή) και σε πραγματικές συνθήκες.
Χαρακτηριστικά προϊόντος
 1. Συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση
  Γρήγορη συναρμολόγηση. Αυτοφερόμενη σκηνή (αφού τη συναρμολογήσετε, την τοποθετείτε όπου θέλετε, και, εάν δεν φυσάει, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς πασσαλάκια= άμεση χρήση!). Διπλώνει εύκολα χάρη στο σύστημα καθοδήγησης Easy.
 2. ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  Εξωτερικό πανί με 2 πλευρικά πετάσματα που προεκτείνονται και στερεώνονται με πλευρικά σχοινιά στερέωσης (άνοιγμα στην εσωτερική πλευρά). Ο αέρας μπορεί να κυκλοφορεί στον χώρο του ύπνου. Όλο το πίσω εξωτερικό πανί του χώρου ύπνου ανασηκώνεται από μέσα με ένα σχοινί. 2 πλευρικά κενά διαστήματα μεταξύ του εξωτερικού πανιού και του εδάφους στον μέσον του χώρου ύπνου ανανεώνουν τον αέρα και περιορίζουν το φυσικό φαινόμενο της συμπύκνωσης. Ο σχεδιασμός Fresh μειώνει τη θερμότητα του ήλιου.
 3. Προστασία από τον ήλιο
  Το ύφασμα με επίστρωση Ti0² είναι SPF 50+. Σημείωση: Μια απλή ανοιχτή πόρτα επιτρέπει τη διέλευση μεγάλης ποσότητας υπεριωδών ακτίνων. Προστατεύστε το δέρμα σας με αντηλιακή κρέμα.
 4. Αδιαβροχοποίηση
  Όλες οι σκηνές Quechua υποβάλλονται σε εργαστηριακές δοκιμές (ολόκληρη η σκηνή σε 200 L/τ.μ./h επί 4 ώρες) και σε δοκιμές υπό πραγματικές συνθήκες. (Εξωτερικό πανί πολυεστέρα 2000mm PU, δάπεδο πολυαιθυλενίου 120 g/m², όλες οι ραφές θερμοκολλητές). Η παρουσία χώρου ύπνου από διαπνέον πολυεστέρα κάτω από το εξωτερικό πανί αποτρέπει την επαφή με τα σταγονίδια του συμπυκνούμενου νερού που μπορούν να σχηματιστούν στη μέσα πλευρά του εξωτερικού πανιού.
 5. Αντίσταση στον άνεμο
  Υποβάλλουμε όλες τις σκηνές μας σε δοκιμή σε πλατφόρμα αεροδυναμικής σήραγγας για να εκθέσουμε κάθε πλευρά τους στον άνεμο. Η σωστά συναρμολογημένη σκηνή, με όλα τα σχοινιά στερέωσης κατάλληλα τοποθετημένα γύρω της, προβλέπεται να παραμένει κατοικήσιμη σε ταχύτητες ανέμου έως 50 km/h, μετρούμενες κοντά στο επίπεδο του εδάφους (6 μποφόρ).
 6. Μια βαθμολογία για να συγκρίνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων
  Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του προϊόντος υπολογίζονται για όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του βάσει διαφόρων δεικτών. Παρέχεται γενική βαθμολογία τύπου ABCDE που σας βοηθά να εντοπίζετε εύκολα τα προϊόντα με τις βέλτιστες περιβαλλοντικές επιδόσεις, συγκρίνοντας μεταξύ τους προϊόντα του ίδιου τύπου (t-shirt, παντελόνια, τσάντες πλάτης...). Η Decathlon συμμετέχει εθελοντικά σε αυτή την προσέγγιση σχετικά με τις περιβαλλοντικές πληροφορίες. Για περισσότερα: http://sustainability.decathlon.com/
 7. Εγγύηση
  Όλες οι σκηνές της Decathlon πωλούνται με εγγύηση 2 ετών υπό κανονικές συνθήκες χρήσης (η κάρτα πιστότητας πελατών ή η απόδειξη πληρωμής αποτελούν απόδειξη αγοράς). Σε περίπτωση τυχόν προβλήματος, απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα Decathlon για να εξετάσουν τη σκηνή σας. Ανταλλακτικά και επισκευές μπανελών στο εργαστήριο του τοπικού καταστήματος Decathlon.
Δοκιμή προϊόντων
 1. Composition
  Ψευδοροφή : 100.0% Πολυεστέρας Εσωτερικό ύφασμα : 100.0% Πολυεστέρας Στρώμα δαπέδου : 100.0% Ίνα πολυαιθυλενίου Στύλος : 100.0% Ίνα υάλου Τσάντα μεταφοράς : 100.0% Πολυεστέρας
 2. Συμβουλές αποθήκευσης
  Αποθήκευση: μετά τη χρήση,ή τον καθαρισμό, αποθηκεύστε τη σκηνή μόνο εντελώς στεγνή, για να αποτρέψετε την ανάπτυξη οσμών και μούχλας.
 3. Περιορισμοί προϊόντος
  Πλάτος ύπνου: μέγ. 60 cm ανά άτομο.
 4. Product catchline
  Η σκηνή 2 Seconds, που συναρμολογείται πάντα πολύ γρήγορα, διαθέτει το εύκολο σύστημα διπλώματος Easy. Ο σχεδιασμός Fresh&Black παρέχει δροσιά και σκοτάδι για άνετο ύπνο.