Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0
500 g -
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 500 g - Σοκολάτα
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 1,5 kg - Σοκολάτα.
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 1,5 kg - Σοκολάτα.
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος  450 g - Φράουλα
Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 500 g - Σοκολάτα

CORENGTH

8667957

500 g -

18,00 €
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 500 g - Σοκολάτα
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 1,5 kg - Σοκολάτα.
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 1,5 kg - Σοκολάτα.
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος  450 g - Φράουλα
Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 500 g - Σοκολάτα
Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 500 g - Σοκολάτα
Μέγεθος :
Δεν διατίθεται διαδικτυακά

Έλεγχος διαθεσιμότητας στα καταστήματα

Σχεδιάσαμε αυτήν τη νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος για λάτρεις του fitness που αναζητούν μια φυσικά αρωματισμένη σκόνη πρωτεΐνης με απλά συστατικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μυϊκή ανάπτυξη και συντήρηση


Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.

Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Η φόρμουλα περιέχει 70% πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Γεύση

Η γεύση της πρωτεΐνης μας προέρχεται από φυσικές αρωματικές ύλες

ΣΥΝΘΕΣΗ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο ρόλος των πρωτεϊνών

Περιέχει τρία μακροθρεπτικά συστατικά: πρωτεΐνη, λίπος και υδατάνθρακες. Τα συστατικά αυτά παρέχουν, μεταξύ άλλων, ενέργεια στο σώμα σας μέσω των θερμίδων.
Οι υδατάνθρακες είναι η πρωταρχική πηγή ενέργειας του σώματος και αποτελούν το τέλειο καύσιμο για τη γυμναστική.
Η πρωτεΐνη, ένα ακόμη μακροθρεπτικό συστατικό, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και την ορθή λειτουργία του οργανισμού σας.

Πώς να ετοιμάσετε την ΠΡΩΤΕΪΝΗ ορού γάλακτος

Συνιστούμε να αναμίξετε απλά 2 γεμάτες κουταλιές ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (30 g) σε 150 ml νερού σε σέικερ με σουρωτήρι.

Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα νερού ανάλογα με τις ανάγκες.

Ανακινήστε για 30 δευτερόλεπτα και απολαύστε. Για πιο κρεμώδη υφή, αναμίξετε την πρωτεΐνη ορού γάλακτος με 150 ml ζωικού ή φυτικού γάλακτος.

Καταναλώστε το ρόφημα εντός μίας ώρας από την παρασκευή του.

Για να κατανοήσουμε τα BCAA

Τι κρύβεται πίσω από αυτά τα τέσσερα γράμματα;

Οι πρωτεΐνες είναι αλληλουχίες αμινοξέων. Υπάρχουν 20 αλληλουχίες, εκ των οποίων οι 9 είναι "απαραίτητες", καθώς δεν παράγονται από τον οργανισμό και πρέπει να συμπληρωθούν μέσω της τροφής. Μεταξύ αυτών υπάρχουν 3 αμινοξέα. Ονομάζονται αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA): βαλίνη, λευκίνη και ισολευκίνη.

Ονομάζονται διακλαδισμένα λόγω του σχήματός τους. Συμμετέχουν στην επισκευή βλάβης και αποκατάσταση των μυών.

Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πρωτεΐνη τυρόγαλου.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται γρήγορα και τονώνει τον αναβολικό μεταβολισμό (ανάπτυξη μυϊκής μάζας) και άρα είναι ιδανική για αποκατάσταση.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τη σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος;

- Για να επιτύχετε εύκολα τον στόχο ημερήσιας πρόσληψης
- Για να παρέχετε μεγαλύτερη στήριξη στη μυϊκή μάζα σας μετά την άσκηση
- Για να εναλλάσσετε τις πηγές πρωτεΐνης
- Επειδή είναι πρακτική (πάρτε την μαζί σας στο γυμναστήριο ή στη δουλειά)

Η προσέγγισή μας στη νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος

21 g πρωτεΐνης και 5.2 g BCAA ανά σέικερ σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας

Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ παρασκευάζεται στη Γαλλία

Περιλαμβάνει φυσικά αρώματα και μόρια σακχάρων από στέβια, το φυτό της Νότιας Αμερικής

Γεύση πρωτεΐνης και μια γρήγορη και εύκολη συνταγή ροφήματος

Καταβάλαμε σημαντικές προσπάθειες για να δημιουργήσουμε μια πρωτεΐνη με ισορροπημένη γεύση και μακριά επίγευση.

Αν είστε συνηθισμένοι σε τεχνητά αρωματισμένες σκόνες πρωτεΐνης, η νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί αρχικά να σας φανεί ελαφριά στη γεύση.

Για να ενισχύσετε τη γεύση, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα νερού και σκόνης. Για παράδειγμα, 50 ml νερού κάνουν μεγάλη διαφορά στη γεύση και στην υφή.

Μετά τις δοκιμές, συνιστούμε την προσθήκη 150 ml νερού ανά σέικερ.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η νέα Πρωτεΐνη ορού γάλακτος παρασκευάζεται στη Γαλλία
Το 50% των πρωταρχικού συστατικού (πρωτεΐνη) προέρχεται από τη Γαλλία και το 50% από τις Κάτω Χώρες.

Εγκαταστάσεις παραγωγής με πιστοποίηση τροφίμων IFS
Παραγωγή σύμφωνα με ορθές πρακτικές επεξεργασίας και τις αρχές και μεθόδους του συστήματος HACCP

Έλεγχοι φυσικοχημικής, αισθητηριακής, μικροβιολογικής και τοξικολογικής ποιότητας στα τελικά προϊόντα:Υγειονομική συμμόρφωση, εγγυημένα ωραία γεύση

ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ορού γάλακτος

Καταναλώστε το ρόφημα εντός 30 λεπτών μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής σας, όσο ακόμη το σώμα σας επανέρχεται.
Συνιστούμε να πλένετε το σέικερ αμέσως μετά τη χρήση.
Μπορείτε να συμπληρώνετε τη διατροφή σας με ένα σέικερ πρωτεΐνης ορού γάλακτος με το πρωινό ή πριν από την προπόνηση.

Συμβουλές χρήσης

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Αν σκοπεύετε να το καταναλώνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα (>6-8 εβδομάδων), συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Δεν συνιστάται η κατανάλωση του προϊόντος από άτομα που πάσχουν από νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια, εγκύους ή παιδιά κάτω των 14 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Περιεκτικότητα σε λακτόζη ανά 100 g

+/- 9,7 g

Θρεπτική αξία

Διατροφική αξία: Ανά 100 g | Ανά μερίδα 30 g
Ενέργεια: 378 kcal | 113 kcal
Ενέργεια: 1602 kJ | 481 kJ
Λιπαρά: 2,3 g | 0,7 g
εκ των οποίων κορεσμένα λίπη: 1,1 g | 0 g
Υδατάνθρακες: 18 g | 5,5 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 10 g | 3,0 g
Φυτικές ίνες: 0,0 g | 0,0 g
Πρωτεΐνες: 70 g | 21 g
Αλάτι: 1,2 g | 0,37 g